עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tsahiii,

אני ידרג פה את הדברים שהכי חשובים לי בפלאפון מהחשוב ביותר עד להכי פחות חשוב 1. מסך, שיהיה מסך איכותי עם צבעים אמיתיים וגדול. 2. חומרה שתיהיה חומרה חזקה שתחזיק גם למערכות הפעלה הבאות. 3. מצלמה. 4. איכות חומרים. תעשו טובה תגידו לי מה עדיף ועם באמת הבדלי החומרה בינהם באים לידי ביטוי משמעותי. תודה לכל העונים

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by Amit BL,

הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. אז ככה אתחיל שנחשפתי לכתבה על אפליקצייה שנותנת לך כסף חינם לקנות איזו אפליקציה שתרצה בדקתי וזה עובד וכבר השתמשי ב 10$ שקיבלתי אני מחפש עוד אפליקציות מי שמכיר אשמח שתשתפו אני נותן את הכתבה שנחשפתי אליה שמסבירה מא׳ ועד ת׳ ״ רוצים לקבל כסף על אפליקציות? Free My Apps הקדמה אני מניח שאתה קורא המאמר מכיר את המונח שנקרא App Store או אם אתה משתמש באנדרויד - Play store, חנויות האפליקציות הגדולות בעולם שהם חלק בלתי נפרד ממכשירי אפל או אנדרויד ודרכם אנחנו מעשירים את המכשיר שלנו באפליקציות חדשות, חלקן בחינם וחלקן בכסף. רבים מהססים לפני שקונים אפליקציה. מצד אחד השקיעו כסף רב במכשיר שלהם ומצד שני, כל אפליקציה שעולה דולר פתאום נראית להם יקרה מידי. אז איך כן משיגים אפלקיציות ללא תשלום ?…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. בכתבות ישנות ראיתי שהוא כבר הגיע,אבל משום מה אני עדין לא רואה זאת בזאפ. במידה ולא,האם ידוע לכם מתי הוא אכן יגיע רשמית?.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, פיתחתי אפליקציה חדשה שגורמת לרטט של המכשיר להגיב לפי תדר ועוצמת הבאסים בשיר שאותו שומעים. הוראות שימוש: *להפעיל שיר ברקע (לא משנה דרך איזה תוכנה, פשוט כשתוכלו לסגור הכל ויהיה מוזיקה ברקע). *להכנס לתוכנה (ולהשאיר אותה פתוחה, ברגע שנכבה המסך או שסוגרים אותה הרטט מפסיק). עדכון 1.8: * עיצוב חדש עדכון 1.7: * הרטט שופר בהרבה ! * עיצוב חדש עדכון 1.6: * מנגנון רטט משופר. * ויזואלייזר יותר אינפורמטיבי. עדכון 1.5: * עובד ברקע כסרביס (לפי בחירה כמובן) עדכון 1.3: * מאפשר לעשות את האפקט על כל צליל ברקע. * אלגוריתם לזיהויי באס משופר. לינק למרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.subwoofer או פשוט לחפש Subwoofer Vibrator בGoogle Pla…

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

אז... אמי רכשה לעצמי את המכשיר המדובר, ועקב התקפת טכנופוביה קשה(המכשיר הנוכחי שלה הוא סימביאן s60) והעובדה שאני לא בבית בשביל לעזור - החליטה להשהות את המעבר שלה אליו. אז כרגע הוא פה אצלי, כאן לידי. התעסקתי איתו טיפ טיפה אבל לא יותר מדי. אין לי הרבה נסיון והבנה עם אנדרואיד(בעל נקסוס 4 טרי רום סטוק בלי רוט) - אבל אם יש משהו שאתם רוצים לדעת\מבחני ביצועים שאתם רוצים שאריץ עליו וכו' וכו' - רק תשאלו. רשמים בינתיים: דבר ראשון שעשיתי זה לשדרג את הרום סטוק ל1.1(הגיע עם 1.0) - בתהליך שבתור בעל נקסוס 4 היה לי קצת... מוזר - אבל לפי מיטב הבנתי יחסית למכשירים אחרים זה דווקא מאוד נוח( ).כמו כן עסקתי בעיקר למחוק אפליקציות כאלה ואחרות. בשביל מה צריך את Handscent SMS או Ex Dialer? באמ…

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Joli,

לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by shteren,

נתקלתי בזה עכשיו באליאקספרסס, 90 דולר זה מחיר ממש זול לא בדיוק ברור לי העסק, אולי זה שקר? בכל מקרה חיקוי לחיקוי זה בטח לא נשמע לי סביר, מה אתם אומרים? לקנות? http://www.aliexpress.com/item/N9500-MTK6589-S4-phone-Android-4-2-Smart-Phone-5-0-IPS-Screen-1280-x-720/844573118.html

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  20. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alfred3,

מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  23. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 8us.co.il,

יש לי רעיון לאפליקציה חברתית ,מבחינה טכנית היא מסובכת מאוד דורש הרבה ידע בפיתוח ,התחברות.לבסיסי נתונים משיכת נתונים ועוד הרבה ...אני לא יפרט מסיבות של שמירה על סודיות .. מה עושים עכשיו ? אנחנו צוות עם 2 שותפים עם המון מרץ ורצון וראש פתוח . מה אלינו לעשות ? לחפש משקיעה בשלבים התחלתיים לפיתוח או לגייס עוד צוות פיתוח תמורת אחוזים ? אנחנו מוכנים להשקיעה מהכיס הבעיה שפיתוח האפליקציה עם הדרישות שלנו תעלה הרבה מאוד ,עדיין אין לנו מחיר מדוייק כי כרגע אנחנו בשלבי רעיון . א.אז מה עדיף להכניס שותף מפתח ? ב. לחפש משקיע אחרי שיהיה לנו תוכנית עסקית מסודרת ומצגת ? ג. לחסוך כסף ולמשוך את הזמן .. ד. ללמוד לפתח בעצמנו ? יש לכם הצעות מעניינות ?: slava@mycomp.co.il

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by pazer005,

שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים