גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחליף לs4 המזדקן שלי, וחברה שלי כרגע בארה"ב,איזה מכשיר מומלץ בסביבות 500 דולר? הדרישות הן מצלמה טובה, זמן סוללה ארוך ועדיפות למכשיר שמקבל עדכונים בתדירות גבוהה. בנוסף האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בניו יורק לרכישה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אפליקציה טובה ומומלצת ,עדיף בחינם אם יש כזו - שאפשר להתקינה גם על IOS וגם באנדרואיד שניתן ליצור / לערוך / למחוק רשימת קניה של מצרכים בסופר (לחם ,חלב ושאר ירקות)? לא מזמן קראתי כאן על אפליקציה כזו shopperz - באנדרואיד היא מצויינת ,זריזה ופשוטה אך החברה לא מתכוונת להוציאה לIOS.. למישהו יש המלצות בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה LG G4 ב2800 עם אחריות של יבואן רשמי, או לקנות עם אחריות של יבואן פרטי ב2100, שניהם לשנתיים - מה ההבדל בין האחריות הפרטית לרשמית? מה יותר כדאי? קראתי שהיבואן הרשמי זה רונלייט, כשחשבתי שזה LG, ושהוא לא עושה עבודה מהירה ובכל מקרה עדיף את האחריות הפרטית, זה נכון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אנחנו טסים לאירופה ואני מחפש אפליקצייה חינמית לניווט ג'יפיאס בכבישים באירופה. כמובן שהייתי רוצה שזה יהיה בחינם ויעבוד ללא צורך בחבילת אינטרנט אלא בעזרת מקלט ג'יפיאס בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האח הקטן של ה-M2 Note הגיע לרשת באג, ומוצע למכירה במחיר של 750 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-meizu-m2-נחת-בארץ-עם-הצעה-שקשה-מאוד-לסרב-לה/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M. מה הכי חשוב לי: 1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן. 2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה. 3. זמן סוללה. 4. עמידות. תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב ובחנויות אומרים שהם לא שמעו על החברה,מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מצליחה לגלוש דרך 3G אבל כשאני מנסה להכנס לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית בבית זה לא מצליח לפתוח שום אתר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-