גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M. מה הכי חשוב לי: 1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן. 2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה. 3. זמן סוללה. 4. עמידות. תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האח הקטן של ה-M2 Note הגיע לרשת באג, ומוצע למכירה במחיר של 750 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-meizu-m2-נחת-בארץ-עם-הצעה-שקשה-מאוד-לסרב-לה/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הסינית Doogee מציע מסך FullHD ו-3GB של זכרון RAM בעבור 550 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/שובו-של-ה-doogee-עוד-סמארטפון-עם-תמורה-מדהימ/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצלמה לפחות 13MP ואיכותית לפחות 2 ג'יגה זיכרון רזולוציה לפחות 720x1280 מה אתם מציעים? הכי תמורה למחיר? לבינתיים ראיתי את זה שקרץ לי http://www.ebay.com/itm/GIONEE-ELIFE-E7-5-5-FHD-Android-Smartphone-3GB-32G-Quad-Core-16MP-2-2GHz-3G-GPS-/161667654785?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a424a481
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אפליקציה טובה ומומלצת ,עדיף בחינם אם יש כזו - שאפשר להתקינה גם על IOS וגם באנדרואיד שניתן ליצור / לערוך / למחוק רשימת קניה של מצרכים בסופר (לחם ,חלב ושאר ירקות)? לא מזמן קראתי כאן על אפליקציה כזו shopperz - באנדרואיד היא מצויינת ,זריזה ופשוטה אך החברה לא מתכוונת להוציאה לIOS.. למישהו יש המלצות בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-