עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כמובטח, בלנובו חוגגים 25 שנים למותג העסקי המצליח שלהם עם דגם מיוחד שנועד להזכיר את ימי העבר הייחודיים תחת כנפה של חברת IBM לכתבה

3. Started by ofirrjd,

היי, התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת? אופיר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tanya,

הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הסמארטפון המדובר מיישר קו עם היצרניות המובילות בשוק ויכלול את שכבת ההגנה הנוספת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a8%d7%a7-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AmitDanan,

האם העידכון האחרון פתר את הבעיה של הסוללה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by LIDOR_13,

שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gdanay,

שלום אני מעונין לקנות lg g2 32gb בvip mobile , איך החנות ? מישהו התנסה איתה \ למישהו יש חנות שהוא קנה דרכה , או שהוא מכיר שהיא אמינה (מעונין גם בהוספת אחריות יצרן): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781 (לא מצאתי אם מותר לשאול על חנות ספציפית לפי חוקי הפורום , אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by timi88,

הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nore0,

מה כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by VanHalen,

אני רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו מכשיר כזה. אני מחפש מכשיר לאדם מבוגר שכל רצונו הוא טלפון אכותי + WAZE. זה הכול, לא פחות ולא יותר. השאלה האם המכשיר הזה עומד במשימה הזאת בכבוד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nati28,

ברצוני לקנות את המכשיר HTC M+9 ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות אותו מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לקנות מכשיר מרשת אורנג' (במבצע ה50% הנחה) בכל מקרה, אני מתלבט בין שני מכשירים: SE K800i SE K610i ברור לי שK800i הרבה יותר טוב מK610i, אבל יש ל800 כמה חסרונות: החסרון הגדול ביותר - אורך חיי הסוללה: הסוללה יכולה להגמר ביום של שימוש אינטנסיבי וביומיים של שימוש חלקי (אין לי בעיה לטעון אותו כל יום אבל שמעתי שזה מזיק לפלאפון) עוד חסרונות - הוידאו של המכשיר באיכות גרועה, והסאונד לא משהו (לפי מה שהבנתי).. וגם המכשיר ענק ומגושם! לעומת ה610 שהוא קטן ויפה, אין לי מושג לגבי הסאונד שלו (אם משהו יוכל להגיד לי אני אשמח) אבל המצלמה שלו לא משתווה למצלמה של ה800.. אז מה אתם ממליצים? לקחת את הK800i למרות החסרונות או לקחת את הK610i למרות האיכות הגרו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eranir,

ראיתי ביד2 כמות גדולה של מכשירים שמוגדרים כתואמי S4 - מסין, הונג-קונג וקוריאה. איך המכשירים האלו לעומת המקורי, ומה הסכנה בקנייתם? איך מזהים שמישהו מוכר תואם ולא מקורי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. הטאבלט החדש והמתקדם מבית גוגל נוחת בחנויות והמבקרים ברחבי הרשת חלוקים בדעתם - חלק מגדירים אותו מהפכני, ואילו אחרים מצהירים שאתם יכולים לקבל יותר תמורת הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by overload,

למה כשאני מעבר סרט מהמחשב ששוקל, לדוגמה, 180 מגה, אחרי הקידוד שהתוכנה שהגיע עם המכשיר עושה לו, הוא שוקל בערך 250-300 מגה על המכשיר. הסרטים גם לא נראים מדהים, משוננים קצת כאילו הם מקווצים. יש דרך אחרת להעביר את הקבצים למכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Epidem,

אין לי תקציב מסויים, אני פתוח להצעות אני מעוניין במכשיר שיהיה חסין לאבק, ועם חומרה סבירה, מסך בסביבות ה5" משחק מידי פעם, אז עדיף שיהיה מאיץ גרפי טוב. קליטה טובה בארץ ברשת גולן (אנטנות של סלקום) גולש הרבה ב9GAG ושומע רדיו אינטרנטי אז צריך חיבור רצוף סוללה שתספיק ליום לפחות. אני שואף לצמצם הוצאות, וחשבתי על Sony Xperia Z1 הוא עומד בדרישות רק לגבי הסוללה אני לא יודע איך הוא. אך אשמח למכשירים מכל הטווחים, כדי שיהיה לי מול העיניים מה להשוות ובסוף אחליט מה כדאי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.