עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מחפש מחליף לs4 המזדקן שלי, וחברה שלי כרגע בארה"ב,איזה מכשיר מומלץ בסביבות 500 דולר? הדרישות הן מצלמה טובה, זמן סוללה ארוך ועדיפות למכשיר שמקבל עדכונים בתדירות גבוהה. בנוסף האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בניו יורק לרכישה?

2. זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by overload,

למה כשאני מעבר סרט מהמחשב ששוקל, לדוגמה, 180 מגה, אחרי הקידוד שהתוכנה שהגיע עם המכשיר עושה לו, הוא שוקל בערך 250-300 מגה על המכשיר. הסרטים גם לא נראים מדהים, משוננים קצת כאילו הם מקווצים. יש דרך אחרת להעביר את הקבצים למכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gal555,

מקור:http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=29075&catid=2 לא ידעתי איפה לשים את הידיעה אז פה זה ניראה לי הכי מתאים שימו לב המחיר שלו רק 650$!

5. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hichcock,

היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Frozen,

שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אחרי ההכרזה על MI PAD 5 ומחירו הנמוך במיוחד(אזור ה1200 ש"ח באליאקספרס לומד הנדסה, מת להחליף את המחברות בטאבלט נוח לכתיבה, פחות סיכומים ויותר כתיבת נוסחאות, שרטוט גרפים, שרטוט מעגלים חשמליים. מתלבט בין IPAD AIR, SASMSUNG TAB S7 והMI PAD 5 החדש הבנתי שהסמסונג יותר נוח לכתיבה בגלל העט סיליקון שלו, אפל זה אפל אבל מה הביקורות על השיאומי החדש?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Triple-z,

שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by azorder,

הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9

17. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הסמארטפון החדש של היצרנית הסינית Doogee מציע מסך FullHD ו-3GB של זכרון RAM בעבור 550 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/שובו-של-ה-doogee-עוד-סמארטפון-עם-תמורה-מדהימ/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DXT,

המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M. מה הכי חשוב לי: 1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן. 2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה. 3. זמן סוללה. 4. עמידות. תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הדבר הגדול הבא מהחברה שמפצירה בכם להפסיק להתפשר יהיה זהה כמעט לגמרי למכשיר שכבר הושק, מיצרנית סינית עולה אחרת לכתבה

21. אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by evy,

אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by etay86,

סליחה מראש על הבורות. מחפש חיישן שאותו אני יוכל להציב על שולחן, על השולחן יהיו 4 "נקודות" והחיישן יעבור מנקודה לנקודה בדרך/תנועה שאותה אני אתכנת ובלי לצאת מהמסגרת הזאת. איזה חיישן אני צריך? (הבנתי שתנועה, אבל אשמח להסבר קצת יותר מקיף) מה השם המקצועי של ה"נקודות"? מה הם? אשמח להסבר כיצד ניתן לעשות זאת או כל דרך אחרת לקבוע גבולות עצירה במשטחים פתוחים (המקומות וגודלם משתנים אז זה צריך להילקח בחשבון). חשוב- שהכל יהיה קטן וזול ככל הניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eranir,

ראיתי ביד2 כמות גדולה של מכשירים שמוגדרים כתואמי S4 - מסין, הונג-קונג וקוריאה. איך המכשירים האלו לעומת המקורי, ומה הסכנה בקנייתם? איך מזהים שמישהו מוכר תואם ולא מקורי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים