גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הטאבלטים המובילים של סמסונג מיישרים קו אל מול מכשירי משפחת ה-Galaxy S22 - גם בשמותיהם וגם בהפרשי המחיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסת הדור החמישי של מכשיר הביניים הצנוע מבית סמסונג שומרת על השדרוגים המרכזיים שבו ומוסיפה עליהם שבב עיבוד עם יכולות מתקדמות ומודרניות מעט יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דיברתי עם כל מיני גורמים למשל: רונלייט, LG העולמית ועוד וכולם מספרים לי סיפור שזה לא קשור אלינו יציאת הלוליפופ האם מישהו יודע למי לפנות באמת? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אשמח אם כל מי שיש לו מכשיר Android כלשהוא, ימליץ לי על איזה כמה אפליקציות\משחקים שכדאי שיהיו לי.
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסמארטפון הכי זול של היצרנית הסינית הופך לזול עוד יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-redmi-2a-%d7%a9%d7%9c-xiaomi-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%9b-300-%d7%a9%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
משתמש כרגע בסים רמי לוי לנט סטיק ב-70 ש"ח לחודש. גולן מציעים סים הכולל גלישה ב-10 ש"ח לחודש. משהו ניסה להכניס סים של גולן לנטסטיק?? תודה, ניצן.
-
- 11 תגובות
- 11k צפיות
-
-
16G\8G עם אפשרות הרחבה. שיהיה כמה שיותר דומה מבחינת השליטה לI7, ושאיכות השמיע לא תהיה יותר גרוע. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הווייז נעלם מפעם לפעם (נדלקת נורית אדומה) כפי הנראה מנפילות בקליטת הGPS. 2 מעבדות בדקו, הודיעו שכל הרכיבים תקינים ואינם מוצאים תקלה. האם יש למישהו רעיון לפתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר ניווט שיהיה מדויק ומעודכן , גם הנוחות חשובה אשמח לשמוע המלצות....
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעודי מחפש מחשב כדי לצחוק עליו ולשים בת'ראד מפרט החלומות(בערוץ הקניות באינטרנט) נתקלתי בזההם מנסים להפחיד אנשים שלא מבינים אנגלית עם מילים כמו אקוויליזר או "איכות" Prosound נגן MP4 נפח 4GB דק דגם MP44096PR Slim מתנה: מטען לרכב! הדור הבא של נגני המוליטמדיה להנאה מושלמת. נפח ענק של 4GB לסרטים, קליפים ומוזיקה. דק במיוחד עובי 7 מ"מ בלבד לנשיאה נוחה. סאונד ותמונה איכותיים במיוחד להנאה מלאה. מק"ט: 52390 מחיר מחירון: ¤1190 מחיר רגיל: ¤286 הנחה נוספת! ¤-57 מחיר מגה דיל: מחיר + דמי משלוח: ¤229 ¤278 נותרו 9 יח' בלבד! עד 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה דמי משלוח: ¤49 לפרטי איסוף עצמי למוצרים נוספים של הספק נגן MP4 בעל נפח ענק של 4GB !!! נגן MP4 מציג סרטים וקל…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש דרך להשיג את הנגן הזה בארץ? אם המחיר בארץ לא משמעותית יקר יותר מאשר בארה"ב אני מעדיף לקנות בארץ בשביל האחריות. http://en.meizu.com/product_m3.asp אני מחפש את הגרסא של ה8ג'יגה עדיף בשחור אבל אני לא יבכה אם יש לקנות רק לבן ואם למישהו יש הערות לגבי הנגן אני גם ישמח לשמוע. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני ראוה שאין פה כל כך פעילות, יש איזה מקום יותר הומה? בכל מקרה, אם כן יהיו תגובות, אני מחפש משהו סביר לוואטסאפים, אינטרנט, קצת אפליקציות וכו'... לא משהו משוגע עם משחקים כבדים. לפני שנה שנתיים נדמה לי שה2ZENFONE היה בקטגוריה הזו אבל אין לי מושג מה השתנה. אני מניח ש1GB ראם כבר לא מספיקים עם ראיה לעתיד? אני לא מעוניין בסיני. תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-