עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lior4543,

שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!

2. תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ziv951,

לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by CaRTeR,

אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avihai007,

שלום, אני מתעניין בקניית מכשרי PMP, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים: ה-ARCHOS 605 ה-705 והאייפוד טאץ'. מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות. על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705, עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח? מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח? האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית? לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB סה"כ ההבדלים במחירים לא מש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%99%d7%a9-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-microsd/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Jabberwock,

אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eviatar28,

יש ברשותי מכשיר xiaomi mi4 שהוזמן מחול והגיע בשפה אחרת וחבר סידר לי לעברית, עכשיו יש בעיה בפלאפון שלפעמים פתאום הוא מחייג לבד לאנשים אז הלכתי למרכז העדכונים וראיתי שיש עדכון, אם אני אעדכן משם אני מפחד שהמכשיר יחליף שפה שוב.... מה אפשר לעשות עם זה והאם עוד מישהו נתקע עם תקלה כזאת? עריכה: שמישהו יעביר את זה לתמיכה טכנית!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by genia,

מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה

15. Started by gaby9797,

לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by waizman,

אהלן בא לי לעדכן את הנקסוס שלי אחרי מלא זמן עם אותו רום. השתמשתי קצת ב M2 שהוא ICS וממש אהבתי אבל הוא לא הכי יציב אז נאלצתי לחזור לג'ינג'רברד. איזה רום הכי מומלץ לנקסוס הזקן שלי? חשוב לי שהכל יעבוד (למרות ש USB Teather וכאלה זה פחות חשוב) ושזה יהיה רום טוב לשימוש שוטף ולא לבדיקות. טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by acid-boy,

אני מעוניין לקנות את הטבלט הזה http://ksp.co.il/?uin=17437 עכשיו ראיתי שיש דונגל של USB רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לחבר אותו לאר דיסק חיצוני וצורב חיצוני , כי המערכת הפעלה שלו היא גם ווינדוס 8 ואם הווינדוס 8 קורא את כל הקבצים כמו במחשב ואם כן אני נראה לי קונה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.

20. מפתח התקין את מערכת ההפעלה ווינדוס 95 בת ה-20 על שעון, מסיבה כלשהי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-95-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kobibo,

היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nova1983,

שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.