עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orpee1,

היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המכשירים החכמים הראשונים שיזכו לתמוך בפלטפורמת ה-Daydream פרט לאלו החדשים של גוגל עצמה הם ה-Moto Z וה-Moto Z Force לכתבה

4. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

5. אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avihai007,

שלום, אני מתעניין בקניית מכשרי PMP, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים: ה-ARCHOS 605 ה-705 והאייפוד טאץ'. מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות. על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705, עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח? מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח? האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית? לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB סה"כ ההבדלים במחירים לא מש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. עדויות חדשות על כל שסמסונג מתכוונת לשחרר גרסה חדשה לפאבלט ה-Note 4 שמתוצרתה עם שבב ה-Snapdragon 810 המהולל מתחילות לצוץ, ואנחנו לא יכולים לחכות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Lior4543,

שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!

10. Started by CaRTeR,

אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם כרגע יש במוח שלי האבקות קשה ביותר בין Z610I לבין נגן הMP4. בכללי, כבר השתעגתי, :jump1: אני מסתובב עם 3220 בעעע, ומצד שני עם MP4 בעעע אז החלטתי שזהו, החזרתי את הMP4 ונשארתי עם הפאלאפון שאני עדיין צריך לשלם עליו. אז קיצר ככה, יש לי 700 ש"ח לקנות מכשיר עם מצלמה ולסרטים, אני מטלבט בין: Sony Ericcson Z610i שעולה 684 ש"ח באורנג' וכמובן שאני אנגן בו סקטים ואצלם תמונות, שזה אומר שאני אקנה כרטיס הרחבה. או נגן MP4 (נראה לי מIKO) עם מצלמה שדומה לPSP, בקיצר הוא 3 אינץ' ו3 מגה פיקסל, הוא עולה 649 ש"ח: http://www.isradeal.co.il/site/index.asp?proID=19 יש לי כבר כרטיס SD בבית. עם הטכנולוגיה של היום כבר קשה להחליט... עזרררררההההההה!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חשבתי על הדל הזה כאופציה מצוינת: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. האפליקציה, שנמצאת בפיתוח מזה מספר שנים, מנסה להביא את הדואר האלקטרוני אל המאה ה-21 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-inbox-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94/

16. Started by Ovid,

שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by etz,

הי כולם, היום הייתי באורנג' ושמעתי את התוכניות, מצאתי משהו שטוב לי ובעצם מה שנשאר זה רק לבחור מכשיר. האופציות הן נוקיה 6120 כמו שכתבתי (שעליו אני צריך להוסיף עוד איזה 4 שקל בחודש לעומת האחרים, אבל זה זניח), 6288, או סוני אריקסון Z610i/K610i/K530i. בגדול ה-6120 הכי נראה לי אבל נציגת המכירות סיפרה לי על הבעיות שרוב האנשים מתלוננים עליהן, ההתחממות שהבנתי שמעבר לדור 2 די פותר את זה ומערכת סימביאן שכנראה אנשים לא אוהבים. מהמעט שיצא לי להתעסק עם סימביאן אני דוקא לא זוכר שהיו לי אתה בעיות אבל זה היה די מזמן, מי יודע כמה השתנה בינתיים... מה אתם אומרים? האם המערכת אכן בעייתית או לא? הרי יותר פשוט להשיג בשבילה תוכנות חיצוניות כי היא פתוחה, לא? אשמח לתשובות. בקשר לאופציה שניה, ה-K53…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by biton,

אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ziv951,

לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by F430,

אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני עומד לקבל פלאפון של נוקיה חינם, ואני בוחר את הפלאפון. איזה פלאפון מומלץ? N97 המליצו לי עליו אבל גם אמרו לי שהסוללה שלו ממש חלשה. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים