גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בשביל אישתי, שימושים ביסיסיים מייל, אינטרנט, וייז ומצלמה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מהיכן אני יכול לקנות מסך חלופי digitizer מקורי ? כאלו אלו: (אני לא בטוח שהם מקוריים לכן אני בודק בפורום) http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=digitizer+i+9100+genuine&_frs=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני משלם 40 ש"ח על שני קווים ללא הגבלה + 3GB גלישה + ספק אינטרנט ביתי בhotmobile . המבצע הולך להגמר באמצע החודש הבא. האם יש לכם עצה מה לעשות? אני רואה שהם ממשיכים מבצע זוגות ב-60 + אינטרנט ב-9.90, האם יש משהו יותר משתלם? בתודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אפליקציה לשליטה במחשב כמדיה סנטר. אני אסביר בדיוק למה אני מתכוון: יש לי TV בחדר, שמחוברת למחשב האישי שלי (שגם הוא בחדר) ב HDMI. אני בסכ"ה רוצה דרך האנדרואיד שלי לשלוט במחשב, אבל לא בסגנון שליטה מלאה מרחוק (RDP\Splashtop וכו') אלא בצורה מסודרת שיותר מובנת למסך 4.7" של הנקסוס שלי. כל הדרישות שלי הן בסכ"ה יוטיוב (עם אפשרות להגדלה למסך מלא) וסייר קבצים שאני יכול לפתוח איתו את הסדרות שלי ושהן יפתחו ב VLC במסך הראשי של המחשב מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפתח התקין את מערכת ההפעלה ווינדוס 95 בת ה-20 על שעון, מסיבה כלשהי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-95-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-