עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ShahafH,

אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by duk4u,

באם מספיק משתמשים התחברו כדי שיהפוך את העסק לכדאי ?. אני גר בתל אביב ולא רוצה להשתמש בקישוריות סלולרית ולכן אני שואל. אשמח לתגובות...

3. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yohaish,

שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Kukishin,

ראיתי שיש להם מעבדים שונים ומאיצים גראפים שונים איני יודע מי עדיף חוץ מהעובדה של9505 יש LTE דור 4. אודה מאוד לעוזרים.

• 49 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by tzilber,

היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by filmnoir,

המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by davidkeren,

הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן

9. Started by winner,

שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by noam1234,

[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by oz25,

יש לי בעיה ב-WAZE והיא שאין לי הכוונה קולית. לא משנה שהרמקול של המכשיר שלי עד הסוף, ההגדרות שמע וההכוונה של האפליקציה בסדר ועל מצב תקין ועדיין אין לי הכוונה. למישו זה קרה ויכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  15. היי, אני עתיד להיפגש מחר עם אדם שמעוניין למכור galaxy s4 במחיר שמעט מחשיד אותי. הוא נתן לי את מספר ה-IMEI שלו - 357138056102343. עפ"י בדיקה באינטרנט, זה נראה לגיטימי. http://www.imei.info/?imei=357138056102343 הוא טוען שמדובר במכשיר קוריאני, מקורי ואמיתי. מצורפת תמונה שלפיה נראה כי המכשיר מקורי (המסגרת מסביב למסך בעובי המתאים - לא עבה מידי). מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום לכולם, מישהו שמע על חברת PowerRocks ? לפי האתר שלה היא נראת כמו חברה סינית שלא מפרסמת יותר מידי מידע טכני על המוצרים שלה. אייבורי מוכרים כמה סוללות גיבוי של החברה במחיר די נמוך ביחס לסוללות גיבוי בעלות שם (לא משהו אקראי נתונים פיקטיבים מebay). משום מה, בכל אתר מחו"ל ניראה שהמכירים של הסוללות של PowerRocks יותר גובהים ממה שאיבורי מוכרים, האם יכול להיות שאיבורי מוכרים זיוף סיני זול (זול יותר !) ? בכל מקרה אשמח להמלצות לסוללות גיבוי אמינות בלי פרמטרים מזוייפים במחירים סבירים (לא משנה אם בארץ או מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by chen6373,

שלום, האם יש אפליקציה אמינה שבה אני יכול לראות מה הכמותMB שגלשתי בכל זמן נתון שאני רוצה לדעת? תודה על שיתוף הפעולה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

19. Started by Black_Citadel,

זה לאחי הקטן, הוא צריך אותו בעיקר לשיחות, משחקים ("נינג'ה ג'אמפ, דאנג'ן האנטר, קינגדום אנד דראגונס" ועוד... וכמצלמה לטיולים שלו אני יודע שקשה לדחוס בתקציב כזה משהו מתאים, אבל יש חיה כזו? תודה רבה חברים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, כתבתי תוכנה אשר מתזמנת אוטומטית הדלקה וכיבוי של WIFI ו- 3G אני זקוק לבודקים עם מכשירים שונים כדי לראות עד כמה התוכנה יציבה ובכללי אולי תגלו כמה באגים. אם אתם רוצים להיות חלק מצוות הבדיקות שלי שלחו לי הודעה פרטית עם המייל שלכם ואני יוסיף אתכם לקבוצה. תודה

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by hadarK,

תקציב: 1000 ש"ח או 300$ השימושים יהיו וואטסאפ צילום רב, הרבה כרטיסיות פתוחות ו WAZE. אני צריך שמהכשיר יהיה מסוגל לצלם באיכות כמה שיותר גבוהה וחיי הסוללה יהיו טובים. אשמח להמלצות

23. Started by lompy,

אני מעוניין לקנות את ThL W8 Beyond ואני יודע שיש פה בפרום אנשים שרכשו כל מני דגמים שלהם. השאלה שלי היא כמה זמן הסוללה מחזיקה. אני רואה שהרבה פעמים הנייד הזה מגיע עם שתי סוללות מה שמגביר את החשש שלי שהיא לא מחזיקה אפילו יום שלם. למי שיש נייד שלהם ולא חשוב כל כך איזה דגם , כמה זמן הסוללה מחזיקה לכם?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.

דיונים חדשים בפורומים