עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

3. Started by its me,

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  7. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות note 2 חדש בארץ? ראיתי 2400, מישהו נתקל בזול יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oz25,

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אחרי שנמאס לי מאייפונים(פאנבוי לשעבר), אני כבר מקיא אותם מכיר כל חור בהם, כל רכיב ואפליקציה (מיותר לציין שהיתה לי מעבדה פרטית בעבר לתיקון אייפון). אני שוקל למכור את העגלה שלי(אייפון 4) ולקנות גלקסי S3 או גלקסי S4. אם אני קונה S3 זה יהיה מיד 2. מעבר לכך אני עובד בחברת אלביט מערכות ויש לנו מבצעים שווים במיוחד, עם תוכנית שיחות הכי משתלמת שקיימת בארץ. השאלה אם לקנות S3 משומש או שללכת כבר על S4 I9505 שעולה לי 2895 (אחריות 14 חודש)ואני מקבל עליו החזר כספי מלא? בכמה S3 מפגר מאחורי הS4 I9505 ואילו יתרונות יש לו(S4), לא מבין כלום באנדרואיד. רק אציין שאם המכשיר שלי היה יכול הוא היה בוכה, 3 פעמים ביום אני מטעין את הסוללה לפחות, לא הסוללה לא דפוקה, הב…

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by moping,

שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EFSenable,

שלום רב, ה-GALAXY TAB 2 לא עובד. כשאני פותח אותו, אני רואה את הלוגו בלבן של סמסונג, אבל זה הכל. חיכיתי חצי שעה, רוקנתי את הסוללה וכו' אבל עדיין הוא לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה ואיזה מעבדה באיזור כפ"ס/רעננה אתם ממליצים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by Proww,

היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nop1902,

אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?

17. בKSP נגמר השחור

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by omer151515,
    • 0 תגובות
    • 375 צפיות
  19. Started by KroydKrenson,

פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מה אתם אומרים ? יש מצב שהחברות מראש מייצרות טלפונים שבירים במטרה למכור את המסכים שלהם? (להרוויח ג'ובות). הרי מי שקונה אייפון לא יזרוק אותו לפח בלל שנשבר לו המסך (סמארטפון יקר יחסית). והנקסוס 4 שמכרו אותו בגרושים (יחסית) ואולי הרווח של LG הוא באותם אנשים שמחליפים את המסכים האלה , ויש כאלה בשפע . לעומת זאת אפשר לראות את המכשירים (לבנות חבלה) של נוקיה שפשוט שורדים גם בלי 400 במפארים עליהם.

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by binyamins,

יש עליו אנדרואיד באנגלית. עשיתי RESET אבל יש רק אנגלית ויפנית או סינית. - איך אני מתקין עברית ? אני יכול להשתמש איתו בארץ ? (דגם SCH-I535) תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iCover,

שלום לכולם, אני גאה להציג בפניכם את חנות האינטרנט החדשה אשר עוסקת במכירת מוצרים נלווים לסמארטפונים ועוד. כרגע נמצאים בחנות 5 מוצרים, בינהם: מגן סיליקון ג'ל קשיח, אוזניות לאייפון 3/4/4S/5 ועוד. דף הפייסבוק שלנו (נשמח ללייק): https://www.facebook.com/iCoverSale כתובת אתרינו: http://www.iCover.co.il קטלוג מוצרים: http://www.icover.co.il/index.php?page=catalog שאלות נפוצות: http://www.icover.co.il/index.php?page=faq יצירת קשר: http://www.icover.co.il/index.php?page=contact מבצעי החברה יתעדכנו בהמשך! ד"א, אני מחפש החלפת קישורים, מי שמעוניין - icoveremail [at] gmail.com. תודה שהקדשתם זמן לקריאה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים