עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GbeTech,

עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

מי שלא שמע על זה, אז בגדול זה טאבלט 7" עם כל הפיצ'רים של Kindle, מעבד כפול ליבה, מסך IPS עם רזולוציה 1024X600, ו7 וחצי שעות צפיה רצופות בווידאו כל עוד הWIFI מכובה, וכל זה, ב-999 ש"ח או $200 בחו"ל! מחיר מדהים. כמובן שהמכשיר מבית אמאזון, הוא יהיה עם הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים ויתמוך מן הסתם בכל הפיצ'רים של הקינדל. המכשיר יצא בנובמבר 15, וכבר ניתן לבצע הזמנה מוקדמת. מהאתר הראשי: http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Tablet-Amazon-Tablet-Color/dp/B0051VVOB2 מהאתר הישראלי שמוכר ב999 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית: https://www.ushops.co.il/product/1262 האתר מומלץ ע"י ויזה cal ככה שהוא אמין. אני מצטער אם כבר פירסמו, לא ראיתי. סה"כ אני מאוד מתלהב מהעניין …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה

5. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_73.html נראה מגניב, אבל לא מתקדם במיוחד..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. דגמי היוקרה מרובעי הליבות המעודכנים של דל זמינים לרכישה במחיר התחלתי של 1,000 דולר לכתבה

7. שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by swiner,

ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lioneye,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מכשיר מארה"ב. הדרישות הן שיהיה קומפקטי, נוח לשימוש, GPS מצויין, וסוללה טובה. האופציות שלי הם: 1) LG G2 Mini LTE - http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php 2) Motorola Moto X (1st Gen) - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php בהנחה שהפרש המחירים זניח, איזה מהמכשירים הנ"ל עדיף לדעתכם? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. רוצים סמארטפון קומפקטי, נעים לאחיזה ונעים למראה? ה-Be Paris של Ulefone ינסה לשכנע אתכם שדווקא אפשר לקבל את כל זה בעלות של כ-500 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקנות-מסין-להרגיש-פריז-הסמארטפון-החדש/

21. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yogeva,

שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asaf556,

שלום ראיתי באינטרנט למכירה את המכשיר Lenovo A789 אני מחפש לאמא שלי מכשיר טוב בסדר גודל של 130 דולר כמו המכשיר הזה שהצגתי המפרט שלו מעניין ודי מספיק לשימושים שאני צריך אשמח אם מישהו שמכיר את המכשיר יגיד את דעתו או לחילופין יציעה מכשירים אחרים במחיר הזה בסדר גודל של המכשיר הזה. אשמח לתשובות אני מעוניין כבר להזמין משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים