גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב וסופ"ש נעים. אני צריך המלצה לסלולר פשוט וזול לאמא . מה הצרכים? אני יכול להניח שתיהיה שמיעה טובה ושיהיה עמיד בפני נפילות כמה שיותר. אולי שכחתי משהו? יכול להיות. ראיתי 2 עיקריים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762783 Nokia 1616 134 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768968 Nokia 1280 135 ש"ח מה דעתכם? יש המלצה לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשונה מקונספטים אחרים שראינו בתחום, חברת Flintu מציגה כבל שיאפשר להטעין את הסמארטפון שלכם בעזרת סוללת 9 וולט רגילה, בכדי שלא תישארו ללא טעינה בזמנים הכי חשובים לכתבה: http://hwzone.co.il/plan-v-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a7%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי נוקיה 6120CLASSIC והדפדפן המובנה שלו לא משהו בכלל... תכלס מה שחשוב לי זה שהוא יציג עברית ופלאש כמו שצריך - עדכוני תנועה באיילון וכאלה מישהו ]ה מכיר דפדפן טוב שאפשר להתקין על הטלפון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות פלאפון חדש של SE [רק שלהם, לא יעזור כלום אני הולך רק על SE] בכל מקרה, לאחרונה אורנג' התחילו לשווק מכשיר ששמתי את עיני עליו כבר תקופה די ארוכה...הC902... מדובר במכשיר עם ציפוי אלומיניום, דק רצח, עם מצלמה 5 מגה פיקסל + אוטופוקוס + מצב מקרו + פלאש תמיכה עד ל-8GB זיכרון, רדיו, כולל RDS [מקלט רדיו + משדר רדיו], מצלמה קדמית באיכות 1.3MP, וכל שאר הפיצ'רים המעולים של SE, כולל הפיצ'ר החדש ביותר, החישן תנועה [שמאפשר לסובב את המכשיר והוא יתאים את התפריטים והתמונות שלו למצב רוחבי או אופקי בהתאם]. +למכשיר יש כפתורי מגע על המסך שייעודיים אך ורק למצלמה. הקיצורו...תהיתי אם למישהו יש חוות דעת על המכשיר, האם הוא שווה? האם הוא מהיר? האם אין בעיות טכניות? איך המצלמה? תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגמי היוקרה מרובעי הליבות המעודכנים של דל זמינים לרכישה במחיר התחלתי של 1,000 דולר לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
-
אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_73.html נראה מגניב, אבל לא מתקדם במיוחד..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החל מה-21 באפריל תוכלו להזמין מאתרה של אלקטל את מכשיר הדגל החדש שלה, ה-OneTouch Idol 3, מכשיר שלא מאבד את הראש גם בסיבוב של 180 מעלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%9c-alcatel-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-