גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני עובר לרשת בתוכנית הסטודנטים. הוצע לי בהחזר מלא את 3 המכשירים הבאים: Motorola A3100 Samsung s5603 Nokia 6120C וכל שאר המכשירים עם החזרים שונים המכשירים הלא חינמיים שצדו את תשומת ליבי הם Nokia E66 ו Nokia E75, Nokia 6720 כאשר ה 6720 יעלה 19.9 לחודש לאחר החזרים ה E66 יעלה 29.9 אחרי החזרים וה E75 יעלה 39.9 אחרי החזרים מה הייתם בוחרים? (אם יש לכם הצעות מעניינות מההיצע של פלאפון אני אשמח)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_73.html נראה מגניב, אבל לא מתקדם במיוחד..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שביב מידע חדש אודות סמארטפון הדגל הבא של היצרנית היפנית מצביע על כך שהוא עשוי להציע לנו רזולוציית מסך חסרת תקדים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-סמארטפון-ה-xperia-z5-יגיע-עם-מסך-ברזולוציי/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-