גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית, אוכל ללכת לחברה סלולרית ולבקש את מסלול החיילים שהם מציעים או שאוכל לקבל רק את המסלולים המוצעים לכלל האוכולוסיה? או שזה לא תקף במסגרת ניתוק זיקה? כי קראתי משהו באתר שאומר שזה לא תקף: על-פי פרשנות חברות הסלולר, כאשר חברת הסלולר משווקת מסלול לקהל יעד מסוים ולא אל כלל האוכלוסיה, היא רשאית להתנות את ההצטרפות למסלול ואת כל ההטבות הכלולות בו, ברכישת מכשיר אצל החברה. בהתאם לכך, לא חייבים לאשר הצטרפות למסלול כלשהו במידה שלא נרכש מכשיר מהם, ומכאן שחוק ניתוק זיקה לא חל על מסלולי מבצעים אלו .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה אתחיל שנחשפתי לכתבה על אפליקצייה שנותנת לך כסף חינם לקנות איזו אפליקציה שתרצה בדקתי וזה עובד וכבר השתמשי ב 10$ שקיבלתי אני מחפש עוד אפליקציות מי שמכיר אשמח שתשתפו אני נותן את הכתבה שנחשפתי אליה שמסבירה מא׳ ועד ת׳ ״ רוצים לקבל כסף על אפליקציות? Free My Apps הקדמה אני מניח שאתה קורא המאמר מכיר את המונח שנקרא App Store או אם אתה משתמש באנדרויד - Play store, חנויות האפליקציות הגדולות בעולם שהם חלק בלתי נפרד ממכשירי אפל או אנדרויד ודרכם אנחנו מעשירים את המכשיר שלנו באפליקציות חדשות, חלקן בחינם וחלקן בכסף. רבים מהססים לפני שקונים אפליקציה. מצד אחד השקיעו כסף רב במכשיר שלהם ומצד שני, כל אפליקציה שעולה דולר פתאום נראית להם יקרה מידי. אז איך כן משיגים אפלקיציות ללא תשלום ?…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור. האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצרה - האם משתלם לקנות היום Samsung Galaxy S3? אם כן - מאיפה הכי מומלץ לקנות אותו? אם לא - מה עדיף באותו טווח מחיר עם אותן תכונות (מרובע ליבות, 8GB זיכרון אחסון לפחות, מבוסס אנדרואיד, אפשרות לשימוש בכרטיס להרחבת הזיכרון, סוללה שניתן להחליף, גודל מסך דומה עם רזולוציה של 1280X768 לפחות וכד')? תודה על התגובות.
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני פה ושם מוריד כל מיני קבצי APK של כל מיני אפליקציות מתארים שונים ,הבנתי שקבצים אלו יכולים להיות מסוכנים/זדונים לפעמיים יש היום סוג של אנטי וירוס או משהו כזה שמגן על הטלפון ,משהו שבאמת אפשר לסמוך אליו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחזיר את הטאבלט למצב שבו הוצאתי אותו מהחנות - האם ניתן לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-