עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Proww,

שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DXT,

יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. -איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה

12. תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!

13. בהמשך לכותרת, בזמן שימוש סטנדרטי המכשיר קורס ועושה איתחול באופן רנדומלי. עד העדכון הכל עבד מצויין ולא הייתה שום בעיה. המכשיר אינו מתחמם, ניסיתי שיחזור הגדרות יצרן, הרד ריסט ודבר מאילו לא עזר. הגרסה כרגע עדיין 6, בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרון המשבר הזה?

14. אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rafaelbi,

אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by xtx,

מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dj_horse,

בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Kukishin,

לא הווינדוס ולא התוכנה של LG. מה עושים?

21. Started by KF,

היי, יש דרך להגביר את השמע באוזניות דרך אפליקציה מסויימת ב-G2 ? (יש לי רוט + רום אוטפימוס G3ׂ) בגלקסי S1 הייתה לי אפלקיציה בשם voodoo אבל משום מה ב-G2 היא לא עובדת.. יש חלופה אחרת ?

22. במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by YogiBear,

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by alex28,

אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב. רכשתי מחשב נייד שישמש כמחשב ראשי בבית. ראיתי שהולך להיות לי עומס רב בלימודים בשנה א' (57 נ"ז) - כולל תיזוזים בין קמפוסים (מדעי הטבע ומדעי הרוח). אומנם אני לא הולך להתנייד בתחבורה ציבורית ולקרוא טקסט בנסיעות, אבל עדיין עולה השאלה האם אני יכול להפיק תועלת ממכשיר כזה. הנייד הוא מסורבל (17 אינטש) ונראה לי שטאבלט יכול להיות משהו יותר זמין. השאלה היא איזה לקנות? מה יתאים לצרכים שלי? האם מכשיר כמו הנוט 3\4 מתאים מבחינת צריכה של תוכן (טקסט) ואירגון? (אני לא שואל לגבי אייפון 6+ כי נראה שהוא יעלה מעל 5000 שקל וזה כבר מוגזם לדעתי) או שעדיף טאבלט "אמיתי" של 7-10 אינטש? (הנוט נראה אחלה אבל אולי קצת OVERKILL כי כבר יש לי מכשיר HTC ONE). איך הנוט 10…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.