גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות Ipod nano אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הדורות של הipod nano.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצים סמארטפון קומפקטי, נעים לאחיזה ונעים למראה? ה-Be Paris של Ulefone ינסה לשכנע אתכם שדווקא אפשר לקבל את כל זה בעלות של כ-500 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקנות-מסין-להרגיש-פריז-הסמארטפון-החדש/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני עובר לרשת בתוכנית הסטודנטים. הוצע לי בהחזר מלא את 3 המכשירים הבאים: Motorola A3100 Samsung s5603 Nokia 6120C וכל שאר המכשירים עם החזרים שונים המכשירים הלא חינמיים שצדו את תשומת ליבי הם Nokia E66 ו Nokia E75, Nokia 6720 כאשר ה 6720 יעלה 19.9 לחודש לאחר החזרים ה E66 יעלה 29.9 אחרי החזרים וה E75 יעלה 39.9 אחרי החזרים מה הייתם בוחרים? (אם יש לכם הצעות מעניינות מההיצע של פלאפון אני אשמח)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפתחת השבבים ויתרה אמנם על תחרות בעולם הסמארטפונים, אבל מסתבר שעולם קונסולות המשחק הביתיות הוא סיפור אחר לגמרי, ושם אנחנו נראה דווקא הכפלה של המאמץ לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקן טעינה אלחוטית מעודכן יתמוך בהעברת הספקים גבוהה משמעותית, שתוכל לטעון כל סמארטפון מהר ממש כמו האפשרות החוטית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שלא שמע על זה, אז בגדול זה טאבלט 7" עם כל הפיצ'רים של Kindle, מעבד כפול ליבה, מסך IPS עם רזולוציה 1024X600, ו7 וחצי שעות צפיה רצופות בווידאו כל עוד הWIFI מכובה, וכל זה, ב-999 ש"ח או $200 בחו"ל! מחיר מדהים. כמובן שהמכשיר מבית אמאזון, הוא יהיה עם הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים ויתמוך מן הסתם בכל הפיצ'רים של הקינדל. המכשיר יצא בנובמבר 15, וכבר ניתן לבצע הזמנה מוקדמת. מהאתר הראשי: http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Tablet-Amazon-Tablet-Color/dp/B0051VVOB2 מהאתר הישראלי שמוכר ב999 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית: https://www.ushops.co.il/product/1262 האתר מומלץ ע"י ויזה cal ככה שהוא אמין. אני מצטער אם כבר פירסמו, לא ראיתי. סה"כ אני מאוד מתלהב מהעניין …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לאחותי יש יום הולדת, ההורים רוצים לקנות לה נגן ב-400 עד 500 שקל (ללא שום חריגות). עדיף שיהיה מן הסתם עם כמה שיותר נפח, מבחינת איכות סאונד לא חייב להיות איכות גבוהה ביותר, היא לא מרגישה בהבדל. חשוב מאוד שתהיה אפשרות סידור בתיקיות (אין מצב שהיא יודעת להתעסק עם טאגים ואין לי כוח לסדר לה את כל המוזיקה) וכדאי אבל ממש לא חובה שהנגן יתמוך בוידאו. שיהיה כמה שיותר קטן ונייד. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שביב מידע חדש אודות סמארטפון הדגל הבא של היצרנית היפנית מצביע על כך שהוא עשוי להציע לנו רזולוציית מסך חסרת תקדים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-סמארטפון-ה-xperia-z5-יגיע-עם-מסך-ברזולוציי/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-