גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צפו במודר חובב בעל תושייה מדגים יכולת של שעונים חכמים מבוססי Android Wear להריץ משחקים שנוצרו במנוע הסורס המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-החכם-שלכם-יכול-להריץ-את-half-life-בערך/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה שיש עתיד לטאבלטים הסינים מפרט : במחיר מצחיק ביחס לחומרה שכזו. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680062989#ht_1411wt_1139
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה. מחר בצהריים אני אמור לקבל את אחד משני המכשירים הנ"ל לפי בחירתי, ברשת הכתומה וללא עלות כספית כלשהי. לשם כך ניסיתי לקרוא ביקורות ברשת על שני המכשירים הנ"ל. אציין קודם לכן שה- N95 מהסדרה השניה (ה- 8GB) הוא לא מכשיר שמוצע לי כיוון שאינו נמכר באורנג' כלל, ולכן אינו מהווה אופציה. ההשוואה מתייחסת אך ורק ל- N95 שמגיע עם כרטיס חיצוני של 4GB כחלק מהערכה כנגד N96 בגרסתו הרגילה של ה- 16GB פנימיים. ההשוואות שקראתי דרך הסקירות אינן חד משמעיות בהחלטה שלהן. השימוש שלי בטלפון הוא פשוט למדי: שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, SMS פה ושם ואולי איזה משחק (לא שיש לי זמן בשביל משחקים, אבל אני אוהב את האופציה כשהיא זמינה). בגלל שאין לי מצלמה דיגיטלית, מצאתי את זו של הטלפון (6288) לנוחה …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת איזה מכשיר עדיף או מהם היתרונות והחסרונות בכל מכשיר מבין 2 המכשירים הבאים: Samsung m310 או Nokia 2600 classic??? ממה שביררתי עד עכשיו: הנוקיה מעוצב יותר נוח (לטעמי) ויש בו MP3 (לרינגטונים... זכרון פנימי של 10MB) ולסמסונג יש רמקול יותר חזק ואיכותי (אבל MP3 מוגבלים ל150KB...=/ - לא שמיש אפילו לרינגטון) לבינתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה... אשמח לשמוע את דעתכם!! (נא להתעלם משאלת המחיר או להתייחס למכשירים אחרים, מדובר רק על 2 אלה)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו, והיות ואני משתמש רק בGPS בנייד שלי, אין לי איזו ברירה תהיה טובה יותר לאוטו. תוכלו בבקשה לתת לי כמה המלצות למכשיר GPS אמין שמכירו לא יעלה על 550 ש"ח? בתודה מראש, בוריס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שעון מעורר, Reddit במכשיר הנייד, סיפורים מתומצתים ורשימת קניות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-37-2/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחיר: עד 3500 חריגה: 1000 חברה מפעילה: פלא-פון זמן קניה: השבוע הזה דרישות מיוחדות: זמן סוללה ארוך, צפיה בהעלאות שלי לערוץ באיכות 4K ביוטיוב, משיבון, איכות שמע טובה, פחות חשוב לי: איכות מצמה, סוג מערכת הפעלה, אני לא משתמש בהרבה אפליקציות על המכשירים. יש לי אקספריה S ולפני כן היה לי אריקסון ווקמן & לייף ולפני כן היה לי אקספריה X1. כך שאני רוצה לשמור על הרצף.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין השניים ? עד היום השתמשתי ב-C902 שברשותי אך היום קיבלתי במתנה את ה Samsung Monte s5620 הייתם נשארים עם הC902 או מחליפים ל S5620 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש ביד2 טלפונים חכמים יש את ה xperia s ב 375 ש"ח יש את הNEO V ב350 ש"ח יש Xperia Go ב 400 ש"ח אקספריה m2 ב450 ש"ח Xperia Ray ב 200 ש"ח סוני אקספריה X2 ב 990 ש"ח Xperia J ב350 ש"ח Sony Xperia P ב 500 ש"ח Sony Xperia E1 ב 450 ש"ח MT27I SONY XPERIA ב 550 ש"ח מה עם האנדרואיד הכי מתקדם? מה עם המעבד הכי מתקדם? מה עם הסאונד הכי טוב? בקיצור מה כידי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-