גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אורנג' הציעו לי אייפון 4 + 400 דקות + 400 sms + ג'יגה חבילת גלישה ב-209 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים שווה? אני מדבר בממוצע ב-130 ש"ח בחודש לכל היותר ואני חייל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, בזמן שימוש סטנדרטי המכשיר קורס ועושה איתחול באופן רנדומלי. עד העדכון הכל עבד מצויין ולא הייתה שום בעיה. המכשיר אינו מתחמם, ניסיתי שיחזור הגדרות יצרן, הרד ריסט ודבר מאילו לא עזר. הגרסה כרגע עדיין 6, בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרון המשבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מכשיר מארה"ב. הדרישות הן שיהיה קומפקטי, נוח לשימוש, GPS מצויין, וסוללה טובה. האופציות שלי הם: 1) LG G2 Mini LTE - http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php 2) Motorola Moto X (1st Gen) - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php בהנחה שהפרש המחירים זניח, איזה מהמכשירים הנ"ל עדיף לדעתכם? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-