גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
החל מה-21 באפריל תוכלו להזמין מאתרה של אלקטל את מכשיר הדגל החדש שלה, ה-OneTouch Idol 3, מכשיר שלא מאבד את הראש גם בסיבוב של 180 מעלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%9c-alcatel-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המתחרה הסינית הגדולה אמנם לא חשפה מכשירי דגל חדשים כפי שעשתה סמסונג - אך כן מצאה לנכון לגחך קצת על חשבונה בטוויטר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
נראה שיש עתיד לטאבלטים הסינים מפרט : במחיר מצחיק ביחס לחומרה שכזו. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680062989#ht_1411wt_1139
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר: עד 3500 חריגה: 1000 חברה מפעילה: פלא-פון זמן קניה: השבוע הזה דרישות מיוחדות: זמן סוללה ארוך, צפיה בהעלאות שלי לערוץ באיכות 4K ביוטיוב, משיבון, איכות שמע טובה, פחות חשוב לי: איכות מצמה, סוג מערכת הפעלה, אני לא משתמש בהרבה אפליקציות על המכשירים. יש לי אקספריה S ולפני כן היה לי אריקסון ווקמן & לייף ולפני כן היה לי אקספריה X1. כך שאני רוצה לשמור על הרצף.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לאחותי יש יום הולדת, ההורים רוצים לקנות לה נגן ב-400 עד 500 שקל (ללא שום חריגות). עדיף שיהיה מן הסתם עם כמה שיותר נפח, מבחינת איכות סאונד לא חייב להיות איכות גבוהה ביותר, היא לא מרגישה בהבדל. חשוב מאוד שתהיה אפשרות סידור בתיקיות (אין מצב שהיא יודעת להתעסק עם טאגים ואין לי כוח לסדר לה את כל המוזיקה) וכדאי אבל ממש לא חובה שהנגן יתמוך בוידאו. שיהיה כמה שיותר קטן ונייד. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואז לצפות בהם בטלויזיה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין השניים ? עד היום השתמשתי ב-C902 שברשותי אך היום קיבלתי במתנה את ה Samsung Monte s5620 הייתם נשארים עם הC902 או מחליפים ל S5620 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-