עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום וברכה, כבר כמה ימים שאני על וינדוס 8, הגרסת מפתחים, בגדול זה נראה, לפחות כלפי חוץ וינדוס 7 שעבר ליטוש. אך הדבר הכי משמעותי הוא ממשק המטרו. הממשק הזה עובד ממש טוב ויש בו הרבה יחודיות ושוני מהאנדרויד וה-iOS: 1) הוא מאוד ידידותי, אפילו יותר מה-iOS (השילוב של הצבעים והסמלים שנמצאים בריבועים פשוט עושה לך את הקטע "שחור על גבי לבן", כלומר אין מקום לטעות). 2) הוא יחודי, הוא אינו דומה ל-iOS והאנדרויד. 3) הוא עובד פשוט חלק, בלי תקיעות והפתעות למיניהם. 4) הממשק בא מבסיס מוכר מאוד - הוינדוס. 5) עיצוב נקי וברור. אני בטוח שיש עוד יתרונות אבל לא משהו שעולה לי לראש... אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by oren11,

motorola הוציא את הסדרה החדשה של droid ביניהם היה את הrazr m רציתי לדעת עם מישהו יודע עם הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ? ועוד שאלה האם כדאי לקנות את הhtc desire x ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. Started by hen1235,

האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  7. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה נתקלתי במוצר הזה בDX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48203 מישהו מכיר אותו או נתקל בו? הדבר שהכי מטריד אותי במוצר הזה זה מהי רמת הקרינה שהוא פולט. בגלל ש"האנטנה" של המכשיר היא בעצם יציאת ה3.5 מ"מ שהסבו אותה לאנטנה, אז אני מניח שאולי הקרינה שנפלטת מהמכשיר תהיה יותר גדולה על מנת לפצות על האיכות הירודה. אשמח לתגובות או מידע.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, היום עברתי רשמית לגולן - השיחות והאס אמ אסים עובדים, האינטרנט עדיין לא. ניסיתי להגדיר את הAPN כמו שמופיע במדריכים באתר של גולן - ועדיין לא הצלחתי. מישהו יכול לסייע?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by א אוהל,

מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by k22,

שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bati6,

אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?

14. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by yakir4u,

מחפש טאבלט עד 350$ אני חייב שיהיה בו 3G עם אופציה לשיחות סוללה כמה שיותר גדולה עדיפות למסך 7" אבל גם 10 לא מפריע לי חשוב שזה יהיה אנדרואיד

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה

18. היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Art Tatum,

האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. Started by iliam,

שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. על אף האתגרים, מפתחת שבבי ה-Snapdragon מצליחה לשמור, ואפילו להגדיל, את הפער שלה בראש תחום העיבוד למובייל לכתבה

23. Started by card,

שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card

24. מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה

25. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.