עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nadav Ben Halevi,

יש לי רעיון לפיתוח אפליקציה שיכולה לעבוד לאחר ביצוע תחקיר ראשיני באינטרנט לא מצאתי משהוא דומה לזה ולאחר סקר עם אנשים יש התעניינות רבה ברעיון אם יש משהוא שמעוניין שיצור איתי קשר במייל nbh1986@walla.com

2. Started by alexc32,

אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by .nimiking.,

מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. Started by xDa,

שלום, היום הורדתי את התוכנה לפלאפון,שיהיה מה לראות קצת בצבא. אבל מכיוון שלא הבנתי איך זה עובד אז אני אשאל כאן מקווה שידעו לענות לי. התוכנה דורשת אינטרנט? מכיוון שבתור חייל החבילת אינטרנט תעוף מהר מאוד ככה. ואם היא דורשת אינטרנט,זה חד פעמי? ז"א היא מורידה את הסרט וזהו? תודה לעונים.

7. אז את Five כבר כנראה לא נראה במתכונתה המקורית מאחר ו-Hallo קנתה את הפעילות שלה. הקידומת תהיה 055-44 והתדרים יהיו הן של פלאפון והן של פרטנר, כך שבעצם לא תהיה חובה (כמו ברמי לוי) להשתמש במכשירי הדור השלישי. הם אמורים להיכנס לשוק בשבועות הקרובים, כך לפי הכתבה לפחות, ולהציע חבילות תקשורת כוללת בפחות מ-160 שקלים שאמורה לכלול (אם הבנתי נכון) שיחות, SMS'ים וגלישה בלתי מוגבלת. נחכה ונראה ונאחל להם הרבה הרבה בהצלחה. הכתבה המקורית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, דודים שלי בסין וכנראה קונים לי משם אייפון 6 מאפל סטור בשנגחאי, יש עם איזה איזו שהיא בעיה ? או שהכל יעבוד בסדר בארץ? רק מי שבאמת יודע ומבין שיענה, כי זה מסוכן אם הוא בסוף לא יעבוד כאן חח תודה רבה

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  9. הרעיון של לסחוב ערימה של מכשירים נפרדים נראה לי מאוד לא מוצלח. מעניין אותי כמה זמן יחלוף עד שנראה מכשיר שכולל את כל התכונות הבאות: - טלפון סלולרי - PDA שכולל מקלדת שמאפשת קלט ישיר (מקש לכל אות) ועם תוכנות שמאפשרות פתיחה ועריכה של מסמכי אופיס - חיבוריות - SD(x2), HDMI, 3.5mm mini-jack, AC, BT, WiFi ו-USB - נגן מדייה עם דיסק גדול (לפחות 30GB) + מסך בגודל סביר - GPS מובנה - מצלמה דיגיטלית. התכונה הזו מיותרת לגמרי מבחינתי כי תמיד יש איתי לפחות מצלמה קומפקטית איכותית אחת, אבל אני מניח שלחלק גדול מקהל היעד של המכשיר המשולב הזה יהיה בה שימוש. מבחינת form-factor לא צריך מהפכה. לסוני UX50 משנת 2003 יש את המימדים והמבנה המושלמים למכשיר כזה: כל מה שצריך זה לדחוס לתוכו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by jevan,

אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by arkadur,

האם יש חיה כזאת? ניתן להוסיף באמצעות חיבור USB קיים? חיבור P&P או שזה דורש התעסקות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by itzik1,

פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. החל מה-21 באפריל תוכלו להזמין מאתרה של אלקטל את מכשיר הדגל החדש שלה, ה-OneTouch Idol 3, מכשיר שלא מאבד את הראש גם בסיבוב של 180 מעלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%9c-alcatel-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by UV1,

היי לכולם, אני מתכוון לקנות אייפד 3 יש כמה דגמים ואני לא יודע על מה ללכת. לא רוצה להתקמצן על כמה מאות שקלים ושזה יתברר כמקח טעות. התקציב עד 3000 +- לא חייב לנצל מה שצריך לבחור (חוץ מצבע) זה נפח 16 32 64 וגם בעל G4 או לא השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, הצגת תמונות, סרטים, מוסיקה (יש הרבה כמה מאות ג'יגות ב FLAC) וקצת משחקים ואפליקציות למינהן. מבחינת נפח 16 ג'יגה זה כלום זה לא בדיוק מאפשר איחסון משמעותי, אבל גם 64 זה לא המון. האם ניתן לחבר כונן חיצוני? מבחינת גלישה סלולרית - זה מאפשר גלישה בכל מקום אבל אני לא מתכוון לקנות חבילת גלישה מחברת סלולר כרגע. השאלה היא בעצם האם בכל זאת להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל האופציה העתידית? אני מבין שאפשר לגלוש בכל מקרה על ידי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי יש לי את הטאבלט שבכותרת,ויש לי מסך LG SMART W53 עם חיבורים ,HDMI, DVI איך אני יכול לחבר בין השניים? תודה

18. Started by אוראל-ס,

יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי של חברת HTC שמגיע עם מערכת הפעלה ANDROID, אחד מהשימושים העיקריים שלי (חוץ משיחות כמובן), הואע שימוש ב-GPS (מובנה במכשיר), אני מנסה לברר האם המערכת הזאת תומכת בתוכנות ניווט (IGO, דסטינטור או כל תוכנה נורמאלית אחרת שעוזרת לנווט בדרכים - לא בעזרת השירות של סלקום או אורנג'), יש למישהו נסיון עם מערכת ההפעלה הזאת? היא תומכת בתוכנות המוכרות בשוק היום? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. מקור: מאקו

• 97 תגובות
    • 14.6k צפיות
  21. יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by julbo,

אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by tweeg,

שלום אני צריך דעה איזה מהנגנים יותר טוב בעיקר מבחינת סאונד (בבקשה אל תגידו שזה אישי) אני יודע שלG3 יש בטריה יותר טובה ולZEN יש וידיאו אבל שתיהם די שוליים מבחינתי מה שחשוב זה בעיקר הסאונד העמידות והאוזניות ההפרש מחיר הוא 60 שזה לא כל כך חשוב ל ZEN יש תקיות?

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.