גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-57574921-251/android-5.0-coming-to-samsung-galaxy-phones-reports-say/ לא מפתיע , אבל גלקסי s2 הפופולרי, גלקסי s3 mini , גלקסי s advanced , גלקסי נוט ועוד מגוון מכשירים לא רעים בכלל , לא יקבלו עדכון לאנדרואיד 5 , אז זה נראה שסמסונג ממשיכה עם המדיניות שלה של אין תמיכה במכשירים. מכשירים שבטוח יקבלו עדכון הם : גלקסי s3 , גלקסי נוט 2 , גלקסי נוט 10.1 , גלקסי s4 כמובן וגלקסי נוט 8.0. החדשות הטובות הן שיש מגוון מכשירי סמסונג שיקבלו בקרוב עדכון לאנדרואיד 4.2.2 (גלקסי s2 , גלקסי s3 mini ועוד) , רק חבל שזה יהיה העדכון האחרון שהם אי פעם יקבלו (רשמי לפחות....).
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סגן הנשיא של היצרנית הסינית הגדולה מפרסם תמונה שמעידה כי שאיפותיה להצלחה בעולם המובייל עדיין חיות ובועטות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה חברה (פלאפון, אורנג', או סלקום) או מחיר, העיקר שיהיה פלאפון טוב, קטן יחסית, ועמיד. בנוסף אני רוצה שהוא יהיה בלוק. לא נפתח עם פומית או משהו בסגנון... איזה אתם ממליצים? הבנתי שיש את ה SE K800i , Nokia N73 שהם המומלצים. יש עוד איזה שהו פלאפון ברמה שלהם? או שכדאי לחכות לאיזה דגם שאמור להגיע לארץ בקרוב? ד"א, מה אתם אומרים על מכשירים דקים כגון Samsung X820? יש עוד כמוהו בארץ?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עם מפרט שמזכיר את ה-P30 במחיר מופחת, מימדים קומפקטיים ושירותים רשמיים מלאים מבית גוגל - המכשיר הטרי מבית Huawei ינסה להפתיע את דגמי הביניים המבוססים בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב. יש לי כמה שאלות על המכשיר הנחמד הזה, אולי מישהו יכל עזור. אני לא מוצא דרך לראות על המחשב את הקבצים שבמכשיר שהם לא קבצי אודיו (תמונות ווידאו), אני רוצה לראות מה יש על המכשיר ולמחוק דברים ממנו, איך אני עושה את זה. ניסיתי בWMP\WINAMP ואפילו Rhapsody\Sansa Media Converter - התוכנות שהגיעו עם המכשיר. ועוד שאלה, איך אני עושה שלשיר שאני מנגן במכשיר תוצמד תמונה של האלבום שלו (את התמונות כבר יש במחשב). תודה, ושבת שלום. היתה לי בעיה בXP, עכשיו הוא מזהה את הנגן ואפשר פשוט להיכנס לתיקיות. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מבחינת ביצועים וחומרה - עד כמה הוא עדיף? ובכללי, מבחינת ממשק - מי מהיר יותר?
-
- 48 תגובות
- 10.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מעוניינת לרכוש סמארטפון אמין ועמיד עבור אמא שלי. התקציב - 1000 ש"ח. ישמש אותה לקריאת מיילים, צילום, SMS, גלישה באינטרנט. חייב להיות ידידותי למשתמש, רצוי עם פונטים גדולים או לפחות עם אפשרות להגדלתם. קיבלתי מספר המלצות על LG אבל לא על דגם ספציפי. אשמח להמלצות, רצוי מכאלה שרכשו עבור הוריהם. תודה מראש לכל המגיבים! F
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לאמא שלי. היה לה טאבלט של Teac שנהרס לא מזמן ועכשיו היא רוצה טאבלט חדש. אין צורך במכשיר למשחקים רוב הזמן היא פשוט גולשת חשוב שיהיה נח לתפעול וידידותי ושיהיה לו מסך גדול, מינימום 10 אינץ', שיהיה ברור לקרוא ממנו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-