עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-windows-phone/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by arielman22,

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

*פורסם קודם בתפוז. אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים! אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות! הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yuval1324,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…

9. שלום מה אתם אומרים על הנגן COWON I7? ועוד משהו איך הוא בהשוואה לSANSA CLIP? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ??? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. היי, אשמח לעזרתכם. אני צריכה טאבלט לצורכי עבודה, שיתמוך בהכתבה בעברית של מסמכים ארוכים (לא כמה שורות של סמסים וכו'). בנוסף צריך להיות בו מעבד תמלילים כלשהו בסגנון וורד. אני יודעת שב-IOS 8.3 יש פונקציה של הכתבה בעברית אבל לא בדקתי איך זה עובד, כך שאני לא יודעת אם זה מתאים להכתבה של מסמכים. אשמח להמלצות גם לטאבלטים עם מערכות הפעלה אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by avidan28,

שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

16. Started by amirusus,

מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלכם לכולם! רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה) או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by posi,

האם יש מכשיר GPS הניתן לקנייה בארה"ב המותאם לארץ ושניתן להוסיף לו מפות של ישראל ללא יותר מדי סיבוכים? תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  21. לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ShahafH,

שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.