עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by timac,

מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, זכור לי רעש גדול שהיה לפני שנתיים על כך שמליוני מכשירים הגיעו עם עם רוגלה מסוימת (אז דובר על CARRIER IQ), המכשירים הכילו את הקוד בין אם רכשת אותם באופן עצמאי או דרך ספקית. כמו כן, לא מזמן קראתי על ההתממשקות האוטומטית של האנדרויד עם גוגל כשהמערכת שולחת את מיקומי הGPS שלך (יחד עם נתוני MAC, IP ועוד)... מה שאומר שגם אדם שמעולם לא התקרב להתקנה של כלום נמצא תחת מעקב תמידי. האם: א. ידוע לכם על עוד דברים בסגנון שצריך להיזהר מהם שמגיעים כברירת המחדל מהחנות? ב. ידוע לכם כיצד לנטרל אתת האיומים שהוזכרו לעיל? אני לא מוצא שיטה לבדיקת הימצאות CARRIER IQ שלא מערבת התקנה של משהו או ביצוע רוטינג. ג. ידוע לכם משהו על הטלפונים של LG (הבנתי שהם מגיעים עם כל מיני אפליקציות)? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Posford,

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by id3232,

היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אם אפשר הוראות מפורטות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by mayali,

נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by udi2181,

סקר ! במה הייתם בוחרים מבין שניהם ומדוע ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. העדכון האחרון שיצא ממש לפני פחות משעה פשוט הורס את חווית השימוש באפליקציה ובפורום אם לא בא לכם לסבול אנא מכם להכנס להגדרות -> iTuens & App Store ולבטל את הסימון מהורדה אוטומטית של עדכונים. עשו זאת לפני שיהיה מאוחר מידי והמכשיר שלכם יוריד אוטומטית את העדכון החדש. במידה וכבר עדכנתם את האפליקציה, יש פתרון כל עוד סנכרנתם את המכשיר עם המחשב אחרי שהתקנתם את tapatalk ולפני שהורדתם את העדכון החדש. יש למחוק את האפליקציה מהמכשיר, לחבר אותו למחשב, להפעיל את אייטיונס ולהכנס לעמוד הסנכרון. קודם כל אנחנו "נסנכרן" את הסטטוס של האפליקציות המותקנות למחשב, בלי השלב הזה אייטיונס תעתיק אפליקציות שכבר מחקתם מהמכשיר כי מבחינתה הן עדיין מותקנות - לחיצה על ALT ובחירה בתפריט file - devi…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by club_501,

יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Mashan,

מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mzevelm,

שלום! ברצוני לדעת איזה מכשיר עדיף או מהם היתרונות והחסרונות בכל מכשיר מבין 2 המכשירים הבאים: Samsung m310 או Nokia 2600 classic??? ממה שביררתי עד עכשיו: הנוקיה מעוצב יותר נוח (לטעמי) ויש בו MP3 (לרינגטונים... זכרון פנימי של 10MB) ולסמסונג יש רמקול יותר חזק ואיכותי (אבל MP3 מוגבלים ל150KB...=/ - לא שמיש אפילו לרינגטון) לבינתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה... אשמח לשמוע את דעתכם!! (נא להתעלם משאלת המחיר או להתייחס למכשירים אחרים, מדובר רק על 2 אלה)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nrg man,

הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by natan805,

וכמה שיותר זול הרי זה משובח. אני רוצה שיהיה שקוף אבל אני לא רוצה משהו דפוק שיקרע אחרי כמה ימים, פשוט מצאתי ב ebay כמה ב 2 ש"ח ואני לא יודע עד כמה הוא יהיה סביר . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צפו במודר חובב בעל תושייה מדגים יכולת של שעונים חכמים מבוססי Android Wear להריץ משחקים שנוצרו במנוע הסורס המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-החכם-שלכם-יכול-להריץ-את-half-life-בערך/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Voodude,

אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.