עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arkadur,

האם יש חיה כזאת? ניתן להוסיף באמצעות חיבור USB קיים? חיבור P&P או שזה דורש התעסקות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה, פלאפון פשוט עם מסך גדול שיהיה אפשר להגדיל במידת הצורך את הטקסט. מצלמה באיכות גבוהה- חשוב מאוד וגם שיהיה לה ביצועים טובים. אינטרנט וכל האפליקציות לא רלוונטי. רק send/end טלפון אמין שיחזיק מעמד ולא ישבר אם הוא יפול בשניה מעבר לזה המצלמה בעדיפות גבוהה. מחיר לא חשבתי... לא צריך להשתגע אבל אמינות וביצועים חשובה . ואין בעיה גם לרכוש דרך אי ביי או כל מקום אחר אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ha,

כרגע יש לי את ה NOOK HD 10" של B&N, טאבלט 10" (במקור היה קורא ספרים בלבד אך התקנתי אנדרואיד) שמרגיש איטי ועלוב. בפסח אהיה בארה"ב לשבועיים וחשבתי למצל את ההזדמנות ולרכוש טאבלט אחר. -האם ניתן לרכוש לכתובת המלון ממקומות כגון אמאזון? אם ההפרש מתבטא באחוזים אעדיף לרכוש בחנות אבל בכל מקרה, מה המקום המומלץ לרכישה(אינטרנט/רשתות גדולות)? -הדרישות שלי הן פשוטות: *טאבלט 10" (או גדול יותר אם ניתן) *חזק (נמאס לי לחכות שניות במעבר בין אפליקציות). *מסך איכותי (רצוי ללא השתקפות) שיאפשר קריאה ואולי גם קצת סרטים. *זמן עבודה (קריאה /ואו מוזיקה) של 8-10 שעות (ה NOOK מחזיק בקושי 5 שעות) *כרטיס SD (אני רוצה לקחת את הספרים שלי איתי) *WIFI כמובן. …

5. מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by תושב העיר,

5300 samsung galaxy pocket lg optimus l1ll e410 האם אפשר להתקין על שניהם ווטסאפ ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה

12. סמסונג יוצאת בעוד הכרזה מפתיעה, הפעם עם שבב זכרון LPDDR4 בנפח חסר תקדים לכתבה

13. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dida,

אני ממש מצטערת! אני חושבת שזה לא המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת ויש סיכוי גדול שכבר שאלו את השאלה הזאת איפהשהו אבל לא מצאתי תשובה.... היום בכל מקום שאני רוצה להוריד משחק או תוכנה או כל דבר כמעט אני לוחצת על קישור להורדה ואז יש דרישה להשלמת הצעות: "PLEASE COMPLETE A SIMPLE OFFER BELOW" ורשימה של הצעות של פרסומות שאני צריכה להזין שם את הפלאפון שלי וכדומה. האם יש דרך לעקוף את זה? מה עושים? איך ממשיכים עם ההורדה. אני לא מצליחה לבטל את זה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by X-It,

היום רכשתי SanDisk sansa e250 ויש לי ויסטה.. הוא מבקש ממני דריבר ואני לא יכול להעביר קבצים בכללץץץ והאתר שלהם בכלל לא עובד... www.sandisk.com ובדיסק התקנה אין שום דריבר בבקשה עיזרו לי!!! אולי למישהו יש את הדריבר והוא יוכל להעלות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה

18. שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. הסמארטפון החדש של סמסונג מתגלה לא רק כאחד שלא מפחד משום פגיעה חיצונית, אל גם כבעל חיי סוללה יוצאים מן הכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a2%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Posford,

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shaolin,

חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by adamshar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by natan805,

וכמה שיותר זול הרי זה משובח. אני רוצה שיהיה שקוף אבל אני לא רוצה משהו דפוק שיקרע אחרי כמה ימים, פשוט מצאתי ב ebay כמה ב 2 ש"ח ואני לא יודע עד כמה הוא יהיה סביר . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.