עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. גולן הכפילו את נפח הגלישה ללקוחות חבילת ה-60/100 ש"ח. אם אתם כבר בחבילה הזו, תצטרכו לעדכן את הנפח דרך האתר.

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by dragon772,

שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי? בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני) זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו.. בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי. אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ORrrr,

אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TripMan,

היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by mp91,

טוב אז דוד שלי ביקש ממני לקנות לו דיסקמן בינוני קורא MP3, בחנות שיש גישה אליה, כמו באג אופיס דיפו וכו.. והאם אפשר גם לשמוע בדיסקמן MP3 עם דיסק דיוידי? תדה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itayky,

שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. הופעת הבכורה של חיישן ה-IMX989 תגיע בתוך כמה ימים?לכתבה

8. חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה

9. Started by Daedalus,

ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  10. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש המלצה על מעבדה שבה ניתן להתקין עברית על NOKIA N85 (כולל החלפת המקשים). עדיף באזור חיפה, אבל לא חובה. גם מלצות על מקומות שכדאי להמנע מהם, יתקבלו בשמחה. מישהו יודע אם אפשר לעשות זאת לבד?? תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by MODY69,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eliom,

האם קיים שעון חכם שהוא גם טלפון סלולרי לכל דבר ושאפשר להוציא מימנו שיחות בצורה עצמאית וללא חיבור לסמארטפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. חוץ מאשר סמארטפונים לשוק הביניים, הציגה מיקרוסופט בתערוכת MWC מקלדת ניידת ומתקפלת שעתידה לשנות את הדרך בה משתמשי חלונות, אנדרואיד ואפילו iOS מקלידים \"על הדרך\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%90%d7%93/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. אהלן. רציתי לדעת מה דעתכם על הNEXUS ONE. פרטים כללים, פרטים לעומת הIPHONE, חסרונות משמעותיים וכו' המכשיר ניראה לי מאד איכותי וגם זול משמעותית מהאייפון (לפחות בארץ) וגם הקטע של הSIM FREE שיש באייפון לא קיים בנקסוס ככה שיותר קל. תודה על העזרה =]

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. כשמדובר במחשבים ניידים סטנדרטיים, אין שום דילמה . פשוט מפרקים החוצה את הסוללה כאשר היא מגיעה למלוא הקיבולת שלה , מאפסנים בשקית אטומה במקרר ועובדים ישירות על המתח הבייתי. אבל מה קורה עם כל אותם מכשירים כמו סמארטפונים וטאבלטים שבהם הסוללה מובנית ולא ניתנת לפירוק? ידוע שאסור להשאיר סוללה בטעינה אחרי שהיא הגיעה למאה אחוז הקיבולת שלה ,וגם ידועה העובדה שככול שמספר הטעינות גדל ,כך גם מיתקצרים חיי הסוללה. כך שרצוי להימנע ככול האפשר מביצוע טעינות חלקיות . אבל גם ידוע שהמכשירים האלו זוללים אנרגיה בקצב מטורף וללא חיבור לחשמל ,הסוללה מיתרוקנת אפילו אחרי מספר שעות בודדות של גלישה . אז מה אני בתור משתמש פשוט אמור לעשות ? ?? מה כל פעם , מדי מספר שעות להכניס לטעינה , לחכות להגעה ל 100 …

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by TipsyLife,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tmpusr,

באתר מכירות כתוב: אני לא מכיר כלל את המסלול הזה והאתר של פלאפון לא ממש עוזר בלהבין מה העלויות/תנאים כאן. ממה שהבנתי מדובר בערך בשקל לדקה, 50 אגורות ל-SMS ומשהו כמו אגורה לכל 1KB גלישה - סה"כ ניתן לנצל 20 ש"ח בחודש בכרטיס הנ"ל ללא חיוב נוסף ומעבר לכך לא ניתן לחייג מהמכשיר, נכון? אשמח אם מישהו שמשתמש במסלול הזה יגיב כאן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by waizman,

אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. סמארטפון חדש שכדאי לכם לשים אליו לב מציע מערכת הפעלה עדכנית, זכרון מובנה וזכרון RAM ראויים וגם סוללה בקיבולת גדולה מהממוצע, במחיר אטרקטיבי מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/mlais-mx-base-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a4-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%97%d7%95/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. אולי שאלה טפשית, אבל רציתי לוודא - האנדרואיד שלי מתריע בפני חיובים גבוהים אפשריים אם אני מאפשר "נדידה", אבל למיטב ידיעתי זה נכון רק בחו"ל, לא? תודה.

• 45 תגובות
    • 13k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.