גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש/ לי מכשיר כמו שציינתי בכותרת - נקסוס 7 2012. מאז שהתקנתי את האנדרואיד 5 וגם עם העדכון ל-5.1 הוא עובד מאוד לאט. התגובה של המסך מגע היא איטית וגם פתיחה של אפליקציות היא מאוד איטית. ניסיתי לעשות לו הארד ריסט אבל זה לא פתר את הבעייה. מה עוד ניתן לעשות? אני מעדיף לא לעשות לו רוט כי אין לי כרגע זמן בשביל ללמוד את כל הפרוצדורה ולהתעסק עם זה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לי ולחבר יש ויכוח: בעוד הוא טוען שמגן מסך הוא מיותר על סמארטפונים עם מסך גורילה 3, וזאת משום שלטענתו מסך גורילה עמיד מפני שריטות ומגן מסך הוא מאין חוצץ שמפריע לחווית השימוש. אני לעומת זאת טוען שגם מסך הגורילה הוא פגיע, ומגן מסך זכוכית עשוי רק להועיל ולהגן על מסך המכשיר מפני פגיעות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי K1M של פלאפון. אני רוצה אוזנייה טובה- הכי חשוב- שמיעה חזקה וברורה. (אני נמצא הרבה במקומות רועשים). כמובן קטנה ונוחה וקלה. יש את האוזניה SAMSUNG WEP-200 http://images.google.com/images?q=samsung%20wep%20200&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi שעולה בארץ בערך 400 שקל- הזמנתי אותה מחו"ל, ב 60 שקל עם משלוח- נמתין שתגיע. (בכל מקרה תמיד ניתן למכור אותה ב150). חשבתי גם על H700, H500. אשמח לתשובות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הלא מובנת (אני ישמח אם איזה מנהל ישנה למשהו יותר טוב) אני זוכר היה פעם מכשיר שיכולתה להתקשר למישהו ולפני שהוא עונה לפלאפון היה אפשר לשמוע מה הוא אומר (כמה שניות, לפני שהוא קיבל את השיחה) מישהו יודע איזה מכשיר זה היה? איך זה עובד? יש מכשירים חדישים יותר שאפשר לעשות את זה דרכם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ ולקיבוץ יש מעין הסכם עם אורנג'. אני כחבר קיבוץ חתום גם על ההסכם הזה. לאחרונה ביררתי כמה יעלה לי לצאת מהחברה, ונאמר לי ש-4000 ש"ח!!!! נותר לי לשלם עוד 3000 ש"ח על המכשיר שאני מקבל את זה, והקנס הוא קנס של 1000 שקל! יש לי את העסקה הזאת(חרא עסקה) רק 10 חודש, כלומר שהעסקה נחתמה לאחר 11.11.11 שמאז אסור לתת קנסות. למישהו יש מושג למה זה ואיך אני יכול לפתור את זה?
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
תלאותיו של הפאבלט המפורסם מכולם ממשיכות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-SJ5000-12MP-Car-Cam-Waterproof-Sports-DV-Camera-Action-Camcorder-/401129216302?hash=item5d652a192e:g:hu8AAOSwie5XTOfN היי. הזמתי את המצלמה שבקישור מאיביי והיא עלתה לי 70 ש"ח. כתוב שהיא מצלמת ב-1080P 30fps ואני מאמין להם כי מדובר ב"טופ סלר" וכמעט כל המלאי הוזמן. והאמת שגם למישהי שאני מכיר יש אותה והיא אומרת שהיא סבבה... אבל בהשוואה לגו פרו המקורית מה היא באמת שווה? האם היא תתקלקל יותר מהר? האם איכות הוידאו ירודה למרות שמדובר במצלמת 1080P? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה מכשיר כמו אוקולוס או playstation vr שאפשר לקנות בזול יותר? במחיר של עד 1500 ש"ח אבל עם שלט כדי שיהיה אפשר לשחק משחקים של יריות או זומבים או אנערף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-OnePlus 3T העוצמתי החדש של היצרנית הצעירה זמין במחיר מוזל ולפרק זמן מוגבל בהחלט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר שווה לקחת iaudio i7 או sansa e280? אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המכשיר הנ"ל, עם כרטיס זכרון של 4GB. כשבאתי להכניס שירים לזכרון, ראיתי שהתיקיה cities>diskcache תופסת 2.86GB עם כל מיני תיקיות (1,2,3וכו'). בקיצור, אלו תיקיות שהמכשיר יצר לי, לא אני. אני יכול למחוק אותן? ובכלל, למה הן משמשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-