עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by high_barny,

כשאני מדליק את המכשיר מופיע לי התמונה הכחולה של Cowon ולאחר כמה שניות מופיע לי תמונה של Cowon A2 עם איקס אדום בתוך עיגול ניסיתי להתקין קושחה חדשה אבל זה גם לא מתקין... ישר עובר לאותו המסך עם האיקס האדום ניסיתי לפרמט את הנגן ל- FAT32 והווינדוס לא מאפשר את זה, רק NTFS זה מאפשר. מה אני יכול לעשות? יש דרך אחרת לפרמט בכוח את המכשיר דרך תוכנה כלשהי? *אני מצליח להטעין אותו והוא מתחבר למחשב (ראיתי כמה מקרים שגם זה לא עבד לאנשים) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מיקרוסופט נלחמת על שלה בתחום המובייל, אך גם מוצאת זמן לפתח מקלדת מרשימה שתעבוד עם מכשירי ווינדוס, בנוסף לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99/

3. Started by juicy,

היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התקנתי היום את האפליקציה BATTERY DOCTOR מבית CM כדי לראות מה מבזבז סוללה וגם לחסוך קצת משאבים לאחר שקראתי טיפים לשמירת זמן סוללה ארוך יותר, רציתי רק להיות בטוח שאני לא פוגע במכשיר הטלפון תוך כדי השימוש באפליקציה, האם זה מספיק בטוח לעבוד איתה? ואם לא אז אסיר אותה ואני מקווה שלא הרסתי את הסוללה/מכשיר עצמו. גמר חתימה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by urich,

לא מצאתי תשובה בגוגל, השאלה שלי האם כל עט תומך DIGITIZER יעבוד עם הטאבלט של HP (כן יש לו DIGITIZER תומך בעטי סטיילוס) העניין שהעט היעדי של HP ממש יקר ואני יכוללהשיג עט של GALAXY NOTE 3 או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Norm4nde,

ריצתי לשאול על ה N93 משהו ראה אותו פעם יכול לתת קצת טיפ על המכשיר משהו :<> ראיתי את כל הקליפים שיש עליו המצלמה אחלה הכל בוא טוב... איזה מכשיר אחר אתם הייתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בעיקרון הציעו לי שלושה נגנים מסויימים. אם יש איזשהו נגן שהוא עדיף עליהם אני אשמח לשמוע ואיזה הכי טוב מבין השלוש. בקיצר איזה נגן לקנות במרחב התקציב שלי. אני כרגע הכי נמשך לזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7213 ההצעות האחרות הן http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=765 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ראיתי את המפרט הטכני שלו הסביר בסה"כ, אבל ב-CLOVE הוא נמכר ב-195 ליש"ט שאם אני לא טועה זה בערך 1200 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by CyborgRAT,

שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tktur1,

שלום לאחרונה קניתי lg g3 אחרי הG2 , עם הביצועי סוללה המצוינים אני טיפטיפטיפה (טיפה ממש קטנה) מאוכזב חח. משיטוט זריז לא ראיתי דיון לגבי הסוללות המוגדלות שנמכרות בEBAY. הם יש למישהו ניסיון ? ראיתי סוללה של 3800MH במחירים סבירים. שקר? סתם ניפוח של נתונים? אשמח לדון על כך ואולי לקנות ולשתף אם תרצו. למרות שיקח חודש עד שיגיע LOL ערב טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by itaykoren,

שלום לכולם, כתבתי את הפוסט הזה ב XDA , וחשבתי למה לא לתת קישור אליו פה, היות וזה יכול להיות שימושי להרבה משתמשים במכשיר שצריכים לעשות UNROOT מכל מיני סיבות ולא מעוניינים בשיטות מסובכות, או פשוט לא מצליחים למצוא שיטה נורמלית. היתרון הגדול בשיטה זו היא שהיא לא מצריכה שום חיבור למחשב, שום הורדת תוכנה (למעט TERMINAL EMULATOR , שכמעט לכולם יש) והיא כוללת רק הקלדה של כמה שורות של קוד פשוט. אז הנה הלינק להוראות, ואנא קראו גם את האזהרה המצורפת: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=753742 אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שהצליח / לא הצליח בתהליך. לי באופן אישי זה עבד.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היכונו לבואו של ה-Snapdragon 8150 המדובר - אשר יקבל בפועל את שם הדגם Snapdragon 855 לכתבה

19. Started by naki,

התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by puvsc,

אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.