גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
http://epizenter.net/comment.php?comment.news.396 holy shit זה כל כך טוב
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצד הנקסוס 6, הדלפה חדשה של מכשיר ה-Droid Turbo מראה שמוטורולה לא עוצרת לרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%a6%d7%97-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תקציב: 150 -250. מקור רכישה: מקום אמין וטוב באזור תל אביב מכשיר: גלאקסי 5. דברים חשובים: שיהיה מגן טוב איכותי לא מגושם מידי ושיגן טוב מפני נפילות וכו' ומגן זכוכית במידה וצריך איזה מומלץ
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול נפל ה IPOD TOUCH שלי למים יחד איתי תוך כדי ריצה על חוף הים. כרגע הוא אינו פועל, כנראה שמחר או מחרתיים אנסה למסור אותו לתיקון. בכל מקרה, אני מחפש נגן מולטימדיה שיתמוך בכל פורמטי הקבצים (ספציפית קבצי אודיו), עם ממשק נוח וקומפקטי שיתאים לפעילות גופנית (הנגן). אני מאד מעוניין בנגן יתמוך בשליטה על ווליום, קידום שיר אחורה/קדימה דרך אזניות sennheiser (אדידס) כמו ב IPOD TOUCH אם זה אפשרי. אשמח לקבל כל פיסת מידע או המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ואני לא יודע מאיפה להתחיל: יש לי 2 מכשירים של סלקום שעל אחד אני משלם 25 ש"ח לחודש ועל השני 10 ש"ח לחודש. הזה שאני משלם עליו 25 ש"ח לחודש, חודש הבא נגמר התשלום עליו, ולמכשיר של ה- 10 ש"ח נשארו עוד 18 חודשים. אני רוצה לבטל את כל הדברים בסלקום (משפחתי וכל הדברים האלה) ולהשאיר רק את התשלום של ה- 10 ש"ח. אני יכול לעשות כזה דבר? איך אני עושה את המעבר לאורנג'? קודם כל אני מבטל את המנוי בסלקום ואז הולך לאורנג' או להפך? אם אני רוצה שהמספר הנוכחי של יישאר, איך אני עושה את זה? אני שמעתי על איזשהו חוק שאפשר לשמור על המספר שלך במעבר מחברה לחברה... דרך אגב, המכשיר שאני רוצה לקנות באורנג' זה 6280. בסלקום המכשיר עולה בכמה מאות שקלים יותר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-