עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pxst17,

אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dddddd,

zvp zvm i7 ? מבחינת סאונד בלבד ואני רוצה לדעת איזה הכי טוב כי גם ככה אני עם אוזניות CX300 אז איזה הכי איכותי עם אני יחבר לו אותם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by xlSnaK,

אני מתלבט בין Sandisk Sansa E260 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= ל Meizu M6 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= והמחיר הוא אותו דבר 700 ש"ח לדעתי Meizu עדיף אבל תגידו גם אתם כנסו שמתי פה אתרים של המידע עליהם [= תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim

6. אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה

7. אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gilboag,

מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?

9. היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?

11. שבוע לאחר שהאייפון 6 יצא למכירה, משתמשים מדווחים על מכשירים שמתעקמים בכיס, ואפל לא יושבת בחיבוק ידיים בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%a7%d7%9d-%d7%91/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by J0HNiE,

יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם. אחרי כמה שנים עם ה- IPOD NANO 3G החלטתי שצריך טיפה להשתדרג בעיקר כי איכות הקול פשוט מאכזבת מאוד ונשבר לי כבר מהאיטונס! עכשיו ממה שקראתי פה בפורום ה-COWON D2 הוא הנגן הכי מומלץ לתקציב שלי שעומד על 600 ש"ח, השאלה שלי האם כדאי לי לעשות את ההחלפה הזאת ועד כמה השינוי באיכות הסאונד תורגש (לנגן יחוברו JBL REFFERNCE 220 ובכלל ה-COWON מבחינת פרמטרים אחרים כמו נוחות שימוש זמן סוללה וכו'-עד כמה הוא יותר טוב מה-IPOD (או יותר גרוע?!) תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Jeka90,

אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ואני לא יודע מאיפה להתחיל: יש לי 2 מכשירים של סלקום שעל אחד אני משלם 25 ש"ח לחודש ועל השני 10 ש"ח לחודש. הזה שאני משלם עליו 25 ש"ח לחודש, חודש הבא נגמר התשלום עליו, ולמכשיר של ה- 10 ש"ח נשארו עוד 18 חודשים. אני רוצה לבטל את כל הדברים בסלקום (משפחתי וכל הדברים האלה) ולהשאיר רק את התשלום של ה- 10 ש"ח. אני יכול לעשות כזה דבר? איך אני עושה את המעבר לאורנג'? קודם כל אני מבטל את המנוי בסלקום ואז הולך לאורנג' או להפך? אם אני רוצה שהמספר הנוכחי של יישאר, איך אני עושה את זה? אני שמעתי על איזשהו חוק שאפשר לשמור על המספר שלך במעבר מחברה לחברה... דרך אגב, המכשיר שאני רוצה לקנות באורנג' זה 6280. בסלקום המכשיר עולה בכמה מאות שקלים יותר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Decktor,

ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ykg,

היי, אהיה באירופה (אוסטריה) בקרוב וחשבתי לקנות שם. בהנחה שאקח את הגרסה עם הLTE שיכולה לעבוד ללא טלפון (בתקווה שמתישהוא זה יעבוד בארץ). האם ישנם עניינים של נעילה אזורית \ גרסאות עם המוצר הספיצפי הזה? האם אני עשוי לסבור מבעיות קושחה בגלל שהוא נקנה בחו"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by l_messi,

תקציב: 150 -250. מקור רכישה: מקום אמין וטוב באזור תל אביב מכשיר: גלאקסי 5. דברים חשובים: שיהיה מגן טוב איכותי לא מגושם מידי ושיגן טוב מפני נפילות וכו' ומגן זכוכית במידה וצריך איזה מומלץ

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Stingray,

אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים