עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by itaykoren,

שלום לכולם, כתבתי את הפוסט הזה ב XDA , וחשבתי למה לא לתת קישור אליו פה, היות וזה יכול להיות שימושי להרבה משתמשים במכשיר שצריכים לעשות UNROOT מכל מיני סיבות ולא מעוניינים בשיטות מסובכות, או פשוט לא מצליחים למצוא שיטה נורמלית. היתרון הגדול בשיטה זו היא שהיא לא מצריכה שום חיבור למחשב, שום הורדת תוכנה (למעט TERMINAL EMULATOR , שכמעט לכולם יש) והיא כוללת רק הקלדה של כמה שורות של קוד פשוט. אז הנה הלינק להוראות, ואנא קראו גם את האזהרה המצורפת: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=753742 אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שהצליח / לא הצליח בתהליך. לי באופן אישי זה עבד.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שבוע לאחר שהאייפון 6 יצא למכירה, משתמשים מדווחים על מכשירים שמתעקמים בכיס, ואפל לא יושבת בחיבוק ידיים בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%a7%d7%9d-%d7%91/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by J0HNiE,

יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by avishe,

היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Norm4nde,

ריצתי לשאול על ה N93 משהו ראה אותו פעם יכול לתת קצת טיפ על המכשיר משהו :<> ראיתי את כל הקליפים שיש עליו המצלמה אחלה הכל בוא טוב... איזה מכשיר אחר אתם הייתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jackhammer,

ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....

14. אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המתחרה הגדולה של סוני בעולם חיישני הצילום למכשירים חכמים מקווה לפרוץ קדימה עם צמד מוצרים חדשים בטכנולוגיה מרשימה לכתבה: http://hwzone.co.il/חיישני-המצלמות-החדשים-של-omnivision-יציעו-הרבה/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לשים מכשיר GPS באוטו על מ אתם ממליצים סביר להניך שזה יהיה השימוש היחיד שלי במכשיר. איפלו יש שניה הולךץ האם חלה עלי איזשהו תשלום על השימוש במכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tood24,

היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by erashel,

2789 ש"ח לגרסת ה60GB , יש גם גרסא של 40GB שתגיע בהמשך , הנגן גם יגיע לבאג בזמן הקרוב יכולות מתקדמות כמו WIFI ,BT מסך מגע 5 אינץ' וWINDOWS CE כל הפרטים : http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2823

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Nahum2,

הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

24. Started by Decktor,

ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by parker8,

אני נוסע בקרוב לחו"ל, ואם יכולתי ל"חסוך" בסחיבת מכשיר נוסף- גם פלאפון, גם MP3 וגם מצלמה זה יותר מידי... אני נוסע לבד פשוט. האיכות של ה-MP3 בפלאפונים היא לא משהו לכן על דבר כזה אני לא בונה... ו-MP3 בנפרד אני קונה בקרוב... עכשיו רציתי לשאול, האם קיים פלאפון שמצלם באיכות של מצלמה קומפקטית? (נגיד ברמת מחיר של 600-1000 ש"ח) אני לא מחפש פלאפון יקר מאוד... נגיד שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח... משהו כזה (אין לי משהו מוגדר אבל עדיין) תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.