גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
1. האם יש קיימת לנקסוס 4 בטרייה גדולה יותר וטובה יותר מהבטרייה הסטנדרטית של המכשיר שמספיקה ליותר זמן ? 2. מישהו כאן מכיר מעבדה באיזור חולון/ראשל"צ שמוכרת ומתקינה בטרייה בזול ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הבנתי שכבר אי אפשר אבל תקנו אותי אם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חזק אמין וטוב עד המחיר שנקבתי בכותרת. כמה GB אפשר להביא בסכום כזה? אני מחפש אולי SANDISK וכל מיני חברות חזקות בשוק. בעיקר שיהיה לי מה לחבר לרכב ולשמוע דרכו. אך לא רק. תודה. איך זה? נגן Sandisk Sansa FUZE 8GB נגן MP3 - Sansa Clip M300 8GB *תמיכה מלאה בעברית* iRiver E100 8GB - Black Meizu M6 8GB חברה קוריאנית
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אהיה באירופה (אוסטריה) בקרוב וחשבתי לקנות שם. בהנחה שאקח את הגרסה עם הLTE שיכולה לעבוד ללא טלפון (בתקווה שמתישהוא זה יעבוד בארץ). האם ישנם עניינים של נעילה אזורית \ גרסאות עם המוצר הספיצפי הזה? האם אני עשוי לסבור מבעיות קושחה בגלל שהוא נקנה בחו"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הסתובבתי בכמה חנויות כדי לקנות Ipod. באחד החנויות הציעו לי את ה galaxy player החדש (שלא ידעתי בכלל שיש דבר כזה). ועכשיו אני מתלבט מה לקנות. אני ממש לא איזה חובב גדול של אפל, להפך, אני די שונא את כל עניין הממשק עם Itunes וכו'. אבל בכל זאת, האם הגלקסי טוב יותר? מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
:kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלתי נוקיה 5800 ובמשך 3 שעות ניסיתי להעביר את אנשי הקשר מהSE C510 שלי ל5800 בסוף הבנתי שזה כ"כ פשוט שזה לוקח חצי דקה גג .. תוכנות דרושות: Nokia PC Suite Sony Ericsson PC Suite vCardSplit הורדות : Nokia PC Suite: http://www.nokia.co.il/get-support-and-software/software/nokia-pc-suite/download בחרו את דגם המכשיר ופעלו לפי ההוראות Sony Ericsson PC Suite: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/357/877/1250170993/Sony_Ericsson_PC_%20Suite_6.007.00_Web_EN.exe vCardSplit: http://rapidshare.com/files/276741902/vCardSplit.zip.html 1. בצעו גיבוי למכשיר דרך הSony Ericsson PC Suite 2. פתחו את קובץ הגיבוי בעזרת winrar 3. חלצו את הקובץ contacts.vcf 4. צרו תקיה חדשה בשולחן העבודה 5…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-