עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by soprno,

טוב, אז הטיול השנתי מתקרב ובא ואני מצאתי את עצמי בלי שום נגן... אני מחפש נגן טוב ואיכותי(כמובן) שיהיה בעל 30gb ומעלה. אני רוצה נגן בעל איכות סאונד גבוהה :DJsmile:, ושיהיה לו מסך גדול איכותי, מכיוון שאני מתכונן לראות בו סרטים בעיקר. חשוב לי שיהיה לו גם סוללה שתשרוד כמה שעות טובות יהיה נחמד גם אם הוא יהיה עמיד לזעזועים ודבר אחרון חביב(הרבה דרישות יש לי...), יהיה נחמד אם הוא יראה טוב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!

3. היצרנית הסינית הצנועה מקבלת את תורה לעשות שימוש בשבבי ה-Snapdragon 865 - ומשיקה צמד מכשירי דגל מודרניים ומתקדמים בסגנון קצת אחר לכתבה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…

5. אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה

6. Started by S2DON,

כבר הרבה זמן שאני מתלבט בין איזה נגן לקנות , ו אף פעם לא לקחתי בחשבון את הקלסיק , הוא בערך באותם המחירים של הZEN 16 GB והD2 16GB אין מה לומר איפוד מבחינת נוחות היא במקום ה1 והוא גם בעל נפח אחסון ענקי ואלו הדברים שחשוב לי בנגן , אז כמה שאלות : * האם אפשרי לעשות איתו ריצות? כי זה הכי חשוב לי. (עקב זה שהוא נגנן HD אני יודע שאומרים שזה לא הכי מומלץ.) * האמת הדיילי בלחיצות , וטעינת קבצים באמת כה מורגש בנגן כיוון שהוא HD ?! * האם זה נכון שאין שום הבדל בין גרסת ה80 ג'גה הקודמת לגרסת ה120 הנוחכית?! (חוץ מה GUINUS) * איך הוא לאומת השניים האחרים? * איך איכות המסך שלו * והאם משתלם לקנות אותו!? תודה לעוזרים

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by liorronen,

מה אתם חושבים על המחשב הזה ? הוא בשביל אינטרנט סרטים ותמלילים בשביל המחיר שלו (400$) לדגם היקר עם 1GB RAM 8GB HD מה אתם אומרים שווה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eninyo,

שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by marinazl,

באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by huber,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by omersh83,

המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by TAsraf,

האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by D-M-X,

קניתי E65 חדש אם אני מעדכן קושחה זה עושה את אותה פעולה כמו שחזור הגדרות יצרן?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים, רציתי לדעת מה התוכנה שאתם ממליצים עליה לגיבוי ושחזור אנשי קשר, תמונות, תוכנות וכו' באנדרויד. תודה אנשים.

21. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by NDR,

אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by thepike7,

היי, המסך של ה archos 605 שלי קיבל מכה ונהרס.. הוא מראה שחור במקום את התמונה עצמה. מישהו יודע על מקום שבו אני יכול לתקן את זה? אם יש להם איזהשהי נציגות בארץ שבו אני יכול לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.