גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי רשמים שלי, אני מסתכל על התוכנה במכשירים השונים ורואים שהיא עובדת ממש טוב, עם תמיכה טובה במשחקים ומולטימדיה, (קישוריות ישירה למשחקים ב XBOX וכדומה), משחקים יפים מאוד שסופסוף מראים על שיפור נורמלי מ WM6 הגרועה במשחקים, והאיטית. האם הולך להיות פה שינוי גדול לדעתכם בתוכנה של מייקרוסופט? אני מאוד מקווה, כי כרגע אני מתלבט בין החלפת ה HD2 שיש ברשותי למכשיר W7, או אנדרואיד (אייפון -> אין סיכוי). אבל השאלה העיקרית שלי היא, מה כדאי? לבנתיים שתי התוכנות עדיין בחיתולים, במיוחד ה W7, האנדרויד כבר עובדת זמן מה ועוברת שיפורים ושדרוגים (כן, גם ה W7 כביכול, אבל לדעתי זה נחשב תוכנה אחרת כיוון שזו פלטפורמה שונה מהWM6), אבל עדיין, ולמרות שהצליחו להתקין W7 על HD2, בסופו של דבר אני …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שכבר אי אפשר אבל תקנו אותי אם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון הציעו לי שלושה נגנים מסויימים. אם יש איזשהו נגן שהוא עדיף עליהם אני אשמח לשמוע ואיזה הכי טוב מבין השלוש. בקיצר איזה נגן לקנות במרחב התקציב שלי. אני כרגע הכי נמשך לזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7213 ההצעות האחרות הן http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=765 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"ישראל על המפה: בסוף השבוע נוספה מפת ישראל ליישום Google Maps למכשירי אייפון, אנדרואיד, נוקיה, ווינדוס מובייל ובלקברי. הצעד נעשה, ככל הנראה, לקראת השקת האייפון בארץ בדצמבר" http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3367344,00.html בעלי אייפון צריכים לשדרג לגרסא 3.1 ומעלה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרא - נגן MP3 עם עברית בתקציב מוגבל של כמה מאות שקלים מקסימום ! תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגנב לי הנקסוס 5 ולכן טאני נאלץ להשתמש באייפון 5S מהעבודה. לצערי לא מצליח להתחבר למכשיר הזה ומעוניין לחזור לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר באיזור טווח המחיר של עד 1700 ש"ח. קיוויתי שהנקסוס 6 ימכר באותו טווח המחיר של ה 5 אך התבדיתי, מה שמשאיר לי את האופציה לחזור ל 5 או לרכוש את ה Oneplus. מה דעתכם? מה היתרונות/חיסרונות שלו אל מול הנקסוס 5? מה צריך לשים לב כשרוכשים אותו (יש תתי דגמים? תאימות לארץ?)? והם מישהו מכיר את החנות הבאה שם מצאתי אותו במחיר ממש נמוך שאולי קצתת מעורר חשד: http://www.chinabuy.co.il/hebrew/oneplus-one-quad-core-android-4-3-4g-3g-bar-phone-w-5-5-fhd-ips-3gb-ram-16gb-rom-gps-black.html ד"א - אם יש מתמודדים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נייד הגיימינג הנהדר (והיקר) של החברה האמריקאית מתעדכן ומרחיב את ההיצע שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הנגן SANSA שלי לא נדלק... הוא היה מחובר למחשב ואז כשניתקו אותו (לא יודע בקשר להוצאת חורה באופן בטוח....) הוא הפסיק לפעול... גם לא כשמחברים אותו למחשב... המחשב בכלל לא מזהה אותו.... לא עדכנתי חומרה אפילו....הדגם הוא e270 נראה לי עם FM ו6GB... אני אשמח לעזרה מהירה כי אני דיי צריך אותו מחר.... תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים, החל מה-27.9 משרד התחבורה מתכוון לאפשר גישה למפתחי אפליקציות שיוכלו לראות את זמני ההגעה/יציאה של אוטובוסים בזמן אמת. בהמשך מתכנן משרד התחבורה להוציא בעצמו אפליקציה, אבל אני רוצה להאמין שאנשים יקדימו אותו ויוציאו אפליקציה שסוף סוף תוכל באמת להועיל לכולנו בתחום התחבורה הציבורית. מקור
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-