עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by vk,

יש את האתר http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo לROMS המקורייים של המכשירים, איך אני יודע מה הגירסה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

אני מחפש מכשיר חדש לאמא שלי. חשוב שיהיה כמובן אנדרואיד ואם ניתן שיהיה מגירסה 4 אז אפילו מעולה. התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם צריך למתוח מעט למכשיר טוב יותר, אז אין בעיה לעשות זאת. אין דרישות מיוחדות שכן בתקציב כזה לא הגיוני יהיה גם לדרוש משהו אשמח לקבל המלצות למכשירים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המדליף הכי מפורסם בטוויטר חושף בפנינו את המחירים הרשמיים הצפויים עבור מכשיר הדגל החדש, אחיו המוגדל וגם האביזרים המעניינים שיוצעו לצידם לכתבה

8. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by oz25,

1. האם יש קיימת לנקסוס 4 בטרייה גדולה יותר וטובה יותר מהבטרייה הסטנדרטית של המכשיר שמספיקה ליותר זמן ? 2. מישהו כאן מכיר מעבדה באיזור חולון/ראשל"צ שמוכרת ומתקינה בטרייה בזול ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Knopix,

זה המכשיר: http://www.samsungmobile.co.il/Product/samsung-galaxy-j1-2016 פרטים על התדרים ותדרים של המכשיר (יש לי את הגרסה עם כרטיס סים אחד) https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j1_(2016)-7864.php תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ablabl,

שלום לכם! המכשיר שלי (נוקיה N86) מתחיל להראות סימני דעיכה (כבר שנתיים וחצי איתי) והגיע הזמן להחליפו שמתי את עיני על הדיפיי והוא נראה לי המכשיר בשבילי...בלי יותר מידי פונקציות בלי מחיר יקר מידי (מה שחשוב זה אנדרואיד...למרות שעדיין אין לי ניסיון במערכת) בגלל עמידותו של המכשיר אני מעדיף אותו על פני שאר המכשירים(אלא אם כן יש עליונות רצינית באיכות מסך וכאלה) בקיצור ביד שניה ראיתי אותו ב700-900 שקלים לעומת אחיו החדש (הפלוס) ביד ראשונה ב1500. מבירור קצר שמתי לב שהמעבד הוא אותו מעבד ורק המהירות שלו שונה (cortexA-8) השאלות הן כאלה: האם מוטורולה הגבילו את המעבד?(כמו ATI עם ה6950 ופשוט צריך "לפתוח" אותו או שזה מעבדים שונים) האם השוני במערכת ההפעלה מצדיק את ההפרש ולקנות חדש? האם בהפ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם אחי נמצא כעת בארה"ב[ניו יורק]. אני מעוניין שהוא יקנה לי משם מכשיר gps גודל מסך 5 אינץ' עם איכות מעולה. השאלות שלי הם כאלה: 1.האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר כזה בטווח המחירים עד 150-200 דולר? 2.האם לאחר שאני מביא את המכשיר לארץ,יהיה ניתן להתקין עליו עברית?[אני מוכן לשלם עבור זאת] 3.והשאלה הכי גדולה והכי קריטית:אני רוצה שהמכשיר יעבוד עם תוכנת IGO 8 או IGO פרימו.האם זה אפשרי טכנית? בתודה מראש לכל העוזרים שי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Wingedbull,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חזק אמין וטוב עד המחיר שנקבתי בכותרת. כמה GB אפשר להביא בסכום כזה? אני מחפש אולי SANDISK וכל מיני חברות חזקות בשוק. בעיקר שיהיה לי מה לחבר לרכב ולשמוע דרכו. אך לא רק. תודה. איך זה? נגן Sandisk Sansa FUZE 8GB נגן MP3 - Sansa Clip M300 8GB *תמיכה מלאה בעברית* iRiver E100 8GB - Black Meizu M6 8GB חברה קוריאנית

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by falken,

אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by americium,

בהמשך לזה (דיון על ה-N95], נוקיה השיקה ב-3GSM את ה-6110 שאמור להיות טלפון "עממי" יותר עם תמיכה ב-GPS מובנה. את המפרט המלא שלו אפשר לראות כאן וגם השוואה בינו לבין ה-N95. יתרון אחד אני כבר רואה, הוא יעלה "רק" 450 יורו [ללא סובסידיה] כשה-N95 יעלה 550 יורו. אלה מחירים רשמיים כמובן ובעת ההשקה המחירים צפויים להיות גבוהים וכמו שאנחנו יודעים, בישראל זה יהיה יקר בלי שום, כי המפעילות הסלולריות יכולות לעשוק אותנו בכל מקרה, יש לו מסך 2.2" בניגוד ל-2.6" של ה-N95 ואין לו WIFI ו-IR. המצלמה שלו 2MP בלבד וכנראה שאין לו עדשה קארל-זייס. בכל מקרה, אתם בטח תוכלו לעלות על הבדלים נוספים. מה שכן, הדבר הכי חשוב הוא GPS. על ה-N95 הם רושמים "Built-in GPS navigation", היינו, GPS מובנה אמיתי. על …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dviralush,

הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים