עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jackhammer,

ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....

2. אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המתחרה הגדולה של סוני בעולם חיישני הצילום למכשירים חכמים מקווה לפרוץ קדימה עם צמד מוצרים חדשים בטכנולוגיה מרשימה לכתבה: http://hwzone.co.il/חיישני-המצלמות-החדשים-של-omnivision-יציעו-הרבה/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. נייד הגיימינג הנהדר (והיקר) של החברה האמריקאית מתעדכן ומרחיב את ההיצע שלו לכתבה

5. Started by royzx6r,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by card,

שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card

7. Started by ShoVaLK,

אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אתמול נפל ה IPOD TOUCH שלי למים יחד איתי תוך כדי ריצה על חוף הים. כרגע הוא אינו פועל, כנראה שמחר או מחרתיים אנסה למסור אותו לתיקון. בכל מקרה, אני מחפש נגן מולטימדיה שיתמוך בכל פורמטי הקבצים (ספציפית קבצי אודיו), עם ממשק נוח וקומפקטי שיתאים לפעילות גופנית (הנגן). אני מאד מעוניין בנגן יתמוך בשליטה על ווליום, קידום שיר אחורה/קדימה דרך אזניות sennheiser (אדידס) כמו ב IPOD TOUCH אם זה אפשרי. אשמח לקבל כל פיסת מידע או המלצה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Decktor,

ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חברים, החל מה-27.9 משרד התחבורה מתכוון לאפשר גישה למפתחי אפליקציות שיוכלו לראות את זמני ההגעה/יציאה של אוטובוסים בזמן אמת. בהמשך מתכנן משרד התחבורה להוציא בעצמו אפליקציה, אבל אני רוצה להאמין שאנשים יקדימו אותו ויוציאו אפליקציה שסוף סוף תוכל באמת להועיל לכולנו בתחום התחבורה הציבורית. מקור

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היצרנית הטאיוואנית חשפה את שעון ה-Zenwatch 2 שלה שיעלה לכם פחות ממחצית מהשעון של אפל, וגם מחשב דמוי כונן USB נאה בהתבסס על דור האטום החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מציגה-שעון-בזיל-הזול-וננו-מחשב-עדכ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. צריך עזרא - נגן MP3 עם עברית בתקציב מוגבל של כמה מאות שקלים מקסימום ! תודה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by erashel,

2789 ש"ח לגרסת ה60GB , יש גם גרסא של 40GB שתגיע בהמשך , הנגן גם יגיע לבאג בזמן הקרוב יכולות מתקדמות כמו WIFI ,BT מסך מגע 5 אינץ' וWINDOWS CE כל הפרטים : http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2823

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by qwerty1,

הוא ישמש בעיקר לקריאת PDFים, וצפייה בהרצאות מוקלטות (עדיף שיתמוך בכמה שיותר פורמטים מוזרים) מסך 10" ניראה לי הכי נוח לשימושים האלה לא? דרישות משניות: יציאת HDMI, דגם שיש לו מקלדת אופציונלית בשוק 32GB או שיקרא כרטיסי זיכרון יש חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי את הGALAXY NEXUS ונשבר לי ממנו לגמרי, כבר בלתי שמיש מרוב שהוא איטי. מה שאני מחפש זה טלפון שהוא עד 5 אינצ' (לא מסוגל להסתדר עם יותר מזה, לא נוח בכיס), עם מסך FHD, מעבד/ראם סבירים שהטלפון יהיה חלק ב100% ואנדרויד 5. המחיר פה צריך להיות כמה שיותר נמוך וזו המטרה. הASUS ZENFONE 2 נראה ממש טוב אבל הוא גדול לי מדי ככה שהוא יורד מהפרק. אני מתלבט בין XPERIA Z2 לHTC ONE M8 לMOTO X 2ND GEN וXIAOMI MI 4 השאלה אם יש טלפון יותר משתלם שפספסתי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by parker8,

אני נוסע בקרוב לחו"ל, ואם יכולתי ל"חסוך" בסחיבת מכשיר נוסף- גם פלאפון, גם MP3 וגם מצלמה זה יותר מידי... אני נוסע לבד פשוט. האיכות של ה-MP3 בפלאפונים היא לא משהו לכן על דבר כזה אני לא בונה... ו-MP3 בנפרד אני קונה בקרוב... עכשיו רציתי לשאול, האם קיים פלאפון שמצלם באיכות של מצלמה קומפקטית? (נגיד ברמת מחיר של 600-1000 ש"ח) אני לא מחפש פלאפון יקר מאוד... נגיד שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח... משהו כזה (אין לי משהו מוגדר אבל עדיין) תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.