גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חברים, החל מה-27.9 משרד התחבורה מתכוון לאפשר גישה למפתחי אפליקציות שיוכלו לראות את זמני ההגעה/יציאה של אוטובוסים בזמן אמת. בהמשך מתכנן משרד התחבורה להוציא בעצמו אפליקציה, אבל אני רוצה להאמין שאנשים יקדימו אותו ויוציאו אפליקציה שסוף סוף תוכל באמת להועיל לכולנו בתחום התחבורה הציבורית. מקור
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הGALAXY NEXUS ונשבר לי ממנו לגמרי, כבר בלתי שמיש מרוב שהוא איטי. מה שאני מחפש זה טלפון שהוא עד 5 אינצ' (לא מסוגל להסתדר עם יותר מזה, לא נוח בכיס), עם מסך FHD, מעבד/ראם סבירים שהטלפון יהיה חלק ב100% ואנדרויד 5. המחיר פה צריך להיות כמה שיותר נמוך וזו המטרה. הASUS ZENFONE 2 נראה ממש טוב אבל הוא גדול לי מדי ככה שהוא יורד מהפרק. אני מתלבט בין XPERIA Z2 לHTC ONE M8 לMOTO X 2ND GEN וXIAOMI MI 4 השאלה אם יש טלפון יותר משתלם שפספסתי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חשפה את שעון ה-Zenwatch 2 שלה שיעלה לכם פחות ממחצית מהשעון של אפל, וגם מחשב דמוי כונן USB נאה בהתבסס על דור האטום החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מציגה-שעון-בזיל-הזול-וננו-מחשב-עדכ/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בנפח 8GB ומתלבט בין 3 דגמים: 1. Sansa Fuze 2. Sansa E300 3. Iriver E100 על איזה דגם אתם ממליצים? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? האם יש דגם אחר שכדאי לחשוב עליו? תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לחו"ל, ואם יכולתי ל"חסוך" בסחיבת מכשיר נוסף- גם פלאפון, גם MP3 וגם מצלמה זה יותר מידי... אני נוסע לבד פשוט. האיכות של ה-MP3 בפלאפונים היא לא משהו לכן על דבר כזה אני לא בונה... ו-MP3 בנפרד אני קונה בקרוב... עכשיו רציתי לשאול, האם קיים פלאפון שמצלם באיכות של מצלמה קומפקטית? (נגיד ברמת מחיר של 600-1000 ש"ח) אני לא מחפש פלאפון יקר מאוד... נגיד שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח... משהו כזה (אין לי משהו מוגדר אבל עדיין) תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אייפון 4 או 4S מאיביי, הפלאפון עצמו בא מחברת SPRINT או AT&T .. האם ישנה אפשרות להפוך אותו לפעילות פה בארץ ? על הפלאפון רשום שהוא BAD ESN, הוא יעבור אקטיביציה כאן בארץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמתחילה לצבור יותר ויותר כותרות בימים אלו עורכת מכירה מרשימה לסמארטפונים המוכרים ביותר שלה, ויש גם שעון חכם במחיר מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-טובה-להתחדש-המכשירים-של-oukitel-זמינ/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם העובדה שהוא חסין למים לא מכריעה את השאלה, כי נראה שהנתונים הטכניים די דומים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד משהו מה אני צריך לבחור ב: "מענה דרך אותו מוקד" כן או לא ? כי אף פעם לא עבדו לי הSMS אבל לא היה לי בהם צורך ועכשיו התעורר כזה צורך אז אני רוצה להגדיר את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אחותי רכשה מכשיר LG G3 וקיבלה איתו אדפטר חשמל של סמסונג 2A האם כדאי/רצוי להטעין עם המטען הזה? או לקנות את המקורי של LG של 1.8A?? או האם אין הבדל ביניהם באיכות/זמן הטעינה.. אשמח לעזרתכם )))
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-