עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by blackthorne,

כשהייתי קטן, אני לא חושב שלסלולריים היה SIM בכלל. (בתקופה של האריקסונים הגדולים, כמו זה, שקדמו ל-Nokia 5110) מתי התחילו להשתמש ב-SIMים ולמה בעצם? למה שהמכשיר לא ידבר בעצמו מול הרשת, ואני אקיש קוד הזדהות כזה או אחר?

2. Started by meital_z,

אמא שלי רוצה פלאפון מקשים חדש חשוב לה כמה דברים: שיהיה נפתח (פלאפון צדפה) שיהיה קל לתפעול שיהיה איכות שיחה טובה ושיישמעו טוב את הצד השני צלצול חזק וזהו..כמובן שחייב מכשיר חדש. אשמח אם תגידו לי גם איפה אפשר וכדאי לקנות את המכשיר שאתם ממליצים עליו. היה לה את המכשיר nokia 2720 והיא ממש אהבה אותו אבל לא ראיתי שמוכרים אותו עדיין..אם יש מקום שמוכר אחד כזה חדש אשמח אם תגידו לי. ד"א אני גרה במרכז (אזור בני ברק-ר"ג) אשמח לחנויות מהאיזור.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by nazgull,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS אני מכיר את המכשיר Mio אבל הוא בא אם תוכנה שהיא לא הכי טובה לפי מה שהבנתי. אולי תאירו לי את העיניים על מכשירים אחרים ותוכנות שקל להשיג או משהו בסגנון!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  4. שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JONathan144,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by david11,

טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gkman,

אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחיר נקסוס 5X מתייחס לגרסת 16GB, ומחיר נקסוס 6P לגרסת 32GB. http://www.androidpolice.com/2015/09/28/nexus-5x-will-start-at-379-99-available-for-pre-order-on-september-29th-in-the-u-s-uk-korea-japan-and-ireland/ http://www.androidpolice.com/2015/09/28/exclusive-nexus-6p-will-be-available-for-pre-order-on-september-29th-starting-499-99-in-the-u-s-uk-ireland-canada-and-japan/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by roeesnir,

למרות שכתוב באתר של Minideal שהוא עם עברית. יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. Started by ori24,

ישלי את המכשיר כמה ימים ויש לי הודעה למעלה בהתראות על עידכון תוכנה.מה זה העידכון הזה והאם לעדכן?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. נמאס לי מהזבל שקונים בכל חור שבקושי מצליח לטעון את המכשיר כש-WAZE ברקע. ודאי לא שניים. מחפש המלצה על מטען איכותי וחזק לרכב - עדיף כזה שיכול לטעון שני מכשירים במקביל (האם 1A לכל USB PORT מספיק?). משהו כמו זה למשל? http://goo.gl/318m6 \תודה!

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by omri_ro,

תהיתי האם יש מכשיר עם יכולות דומות (רק מחברה ידידותית יותר), דגש שזה לא יהיה סמארטפון כלשהו ויהיה רק מחשב כף יד עם דגש על הצד של נגן MP3, איכות סאונד וWIFI. ואם יש כזה עם מע' פתוחה (אנדרואיד ושות') אז זה אפילו יותר טוב. מחיר לא משנה כרגע, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by LIgor86,

שלום, יש לי מכשיר דור שלישי LG KU990 ורציתי לדעת אם גם אתם לא יכולים לגלוש בדפי HTML רגילים (כגון: גוגל MAPS). וכמובן אם יש לכם דברים חדשים שאפשר לעשות אם המכשיר שאני לא מודע אליהם

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by xtract1,

מדובר על ג'ימייל שיגיע ככל הנראה עם 4.1.2 אבל כבר זמין להורדה (כ-APK) ועם מדריך קיים : הינה קישור להוראות התקנה זה הקישור להורדה אם מישהו מצליח להתקין - נא לדווח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by imber,

שלום.לפני בערך שנה וחצי קניתי את הפלאפון/מחשב כף יד הזה ועד שהתגייסתי לא הבני את הפוטנציאל של זה.זה מעביר לי את השמירות כמו מים ועכשיו אני מחפש דרך להגדיל את הזיכרון שלי כדי שאני יוכל להתקין עוד משחקים.אז השאלה שלי היא האם אני יכול איכשהו לחבר את הSD CARD לזיכרון הפנימי בפלאפון. או פשוט להתקין משחקים על הכרטיס.בינתיים לא הצלחתי עם התוכנה שבאה עם הפלאפון. activesyncתודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

הכותרת אומרת הכל אני מניח... תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  21. איפה אפשר לקנות אייפון 3GS\4 ללא התחייבות בניו יורק? למישהו יש נסיון בחנות ספציפית שם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה

23. ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה

24. אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mc_elad,

משחק במשחק ב גאלאקסי S2 כשאני מנסה להזמין חברים במשחק הפייסבוק רושם לי את זה : some content in this message has been reported as abusive by facebook ואין לי בעיה להיכנס לחשבון הפייס שלי דרך כל דפדפן שקיים... תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.