עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה

2. מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה

3. דגם ה-Realme C3 יציע סוללה גדולה וכוח עיבוד עדכני מבית חברת Mediatek לכתבה

4. יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה

5. בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה

6. גילוי אוניברסיטת MIT הגיעה פריצת דרך מכפיל את קיבולת סוללה ליתיום זה אומר שסלולרים בקרוב יוכלו להכפיל את עצמם בקיבולת בגודלם היום או להיות קטנים בחצי מגודלם כיום ולתת אותה קיבולת . חוק מור קיים חזק עבור מעבדים, אך הסוללות לא זכו לשידרוג משמעותי , דבר מאוד מתסקל לאור העובדה שפותחים סלולר רואים עד כמה הסוללה ענקית ביחס לרכיבים האחרים . ויש אומרים שסוללות מונעים מהסלולר להתפתח יותר ברכיבים איכותיים בשמע , וידאו , צילום ודברים חדשים . יש רק לקוות שהפטנט החדש יגיע ליצרנים בהקדם . http://www.androidauthority.com/mit-battery-breakthrough-doubles-life-710969/

7. אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה

8. Started by TaMiRn2,

אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אני יכול להתקין על הטאבלט שלי (Asus transformer ft201) את הגירסה החדשה של האנדרואיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by israelisraeli,

מי שמשתמש בonenote בטח ניסה להתקין APK לאנדרואיד וגילה שאין תמיכה לrtl, וממש חבל כי זו תוכנה מעולה בסך הכל... עכשיו חשבתי לעצמי: יכול להיות שאפשר לערוך את האפליקיצייה בדרך כלשהי כדי להוסיף תמיכה ידנית? דרך xposed אולי? אשמח לרעיונות

12. Started by 8us.co.il,

היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום. הפכתי את הרשת ולא מצאתי פתרון לבעיה הזאת שמסתבר שהיא דיי נפוצה. המכשיר לא מצליח להתחבר לשום רשת סלולרית, ניסיתי רומים שונים (CM7, DARKY, ICS) ניסיתי לעדכן מודמים ב CM7, כלום לא עוזר. ה IMEI שלי לא נמחק והוא זהה למדבקה. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by azorder,

התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MODI,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום אני מניח שחלק ממכם ראה את הסקירונת על הגאלקסי S באתר YNET. מסתבר שסאני חילקה לכל מיני אתרים את המכשיר לסקירה עכשיו בסקירה ניתן לראות כמה פעמים במעט שרואים שיש ממשק עברי כלומר סאני עברתו את הממשק וגם הוסיפו תמיכה בעברית (זה אנדרואיד 2.1) עכשיו מכיוון שלפי מה שפורסם כמה פעמים הם לא מתכוונים לשווק אותו בארץ למה לעברת את ההמשק? ואם עברתו האם יש תקווה שישווק בקרוב או בכלל בארץ? זהו זאת הסקירונת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3926320,00.html

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by alexc32,

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות . עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח , אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Yuval Tsabar,

שלום, יש לי גלאקסי s3 9300, בן שנתיים. בזמ האחרון הוא עובד בא,יטיות מחרידה, כשהראם קבוע על מעל 75%, לא משנה כמה תהליכים אני סוגר. אני ממש לא מתפרע עם התקנת אפליקציות. אני לא מבין יותר מידי בסמרטפונים, אבל אפשר להגיד שיש לי אוריינטציה לטכנולוגיה. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרמט סמרטפון כמו שמפרמטים מחשב? אם כן, יש מדריך עדכני לזה שניסיתם וזה עבר בשלום? אני ממש אודה לכל הצעה. יובל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by noam1234,

[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה

21. Started by robitusinm,

שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by watch out,

הי ברשותי galaxy 2 שמותקן בו רום cm 10.1 הגלישה בו מאוד איטית שהמפעילה שלי היא אורנג האם זה ככה גם אצלכם? חשוב לי גלישה מהירה

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  23. יש לי אייפד 4 גרסת ה-Wifi. בבית יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מצויין. מחוץ לבית אני מפעילה Wifi Hotspot בגלקסי S3 עם סים של גולן טלקום ומתחברת לאייפד דרך Wifi. מהירות החיבור ב-tethering מאוד איטית והרבה פעמים עמודים לא נטענים ומתקבלת הודעת שגיאה. האם זו בעיה בגולן טלקום או בגלקסי? אני מניחה שזו לא בעיה באייפד כי ברשת האלחוטית שלי בבית עם הראוטר שלי זה עובד מצויין. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 40k צפיות
  24. היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. לקחתי חבילת גלישה דרך סלקום. קיבלתי סים חדש והכל. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהאינטרנט לא מתחבר ואני מקבל הודעת שגיאה incorrect apn. בתפריט Access point names מופיע Cellcom Internet ו-Cellcom MMS. עשיתי שחזור הגדרות ברירת מחדל. אינטרנט התחיל לעבוד אבל מאוד מאוד לאט. בשורה העליונה איפה שמופיע סימן חיבור אינטרנט (שני חצים בכיוונים הפוכים) הופיע האות E. איך אני מתקן את הבעיה? אין לי חשק לשבת שלוש שעות בסלקום פעם נוספת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.