גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון עולה סוגיית הטאבלטים הסיניים ביתר שאת ומצאתי את עצמי חוזר על אותם פוסטים שוב ושוב. מטרת הפוסט הזה היא לנסות ולרכז את כל הנושאים שחוזרים על עצמם לטובת הגולשים וכדי שיהיה לאן להפנות את מי ששואל. ראשית אסייג ואומר שאני בהחלט לא ה-מומחה לנושא והניסיון שלי בעניין מוגבל בעיקר להתנסות עם מספר מצומצם של דגמים, מכמה רכישות שאני אישית עשיתי, התרשמות של מכרים מדגמים נוספים והרבה קריאה ברשת של ביקורות, פורומים וסקירות. בשום מצב אל תיקחו את דברי כאורים ותומים בתחום ואני תמיד מציע לכם לנסות לברר יותר לעומק אם יש משהו שקריטי לכם במיוחד. אני חושב שהדבר הכי חשוב להבין כששוקלים לקנות טאבלט סיני זה לא לצפות לחווייה תואמת 100% למה שתקבל מהטאבלטים המובילים והיקרים ושכמו בכ…
-
- 19 תגובות
- 17.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקר גלישה, קריאת מסמכי PDF, אי-בוקס ואולי קצת משחקים אבל לא משהו רציני. האם זה עדיין המכשיר הכי משתלם בתחום מחיר של 1000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שה-G2 עדיין מוביל, לא? כי G3 בעל אותה קיבולת ומסך גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה שקרא כך קרא מחקתי את כתובת המייל שהיתה משויכת לפלאפון שלי והחלפתי אותה בחדשה להפתעתי גם כל הטלפונים שהיו רשומים כאילו נמחקו הבנתי שזה ניתן לשחזור וגם שבפועל הם לא נמחקו אני פשוט לא יודע איפה הם אפשר להעזר במישהו כאן בכדי בכדי לשחזר את אנשי הקשר שלי ממש תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שנאי אירופאי של 5V 2.5A לPIPO M9 MAX בדקתי ב: http://pipomall.com/ http://actablet.com/ http://aliexpress.com/ בשניים ראשונים שלחתי אמייל לאתר ואף אחד לא חזר אליי. שלחתי מספר פעמים דרך אגב אז כנראה אף אחד לא שם. נשאר ALIEXPRESS אבל הם לא מכבדים תשלום דרךPAYPAL ואני לא מרגיש בטוח לקנות עם כרטיס אשראי. מישהו כבר קנה עם כרטיס אשראי דרכם ואם זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בשביל סיבה טובה. השימושים לא דרשניים מדי, מספיק גם טלפון כמו האייפון 4. מספר תוכנות מסרים במקביל, אולי איזה משחק קל יחסית, גלישה, יוטוב, מיילים... לא יודע, מה עוד יש?... אשמח להצעות, תודה. נ.ב ראיתי את הL7 II במחיר טוב ( 815 שקלים) אבל אני לא יודע מה לחשוב עליו.
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע מכשיר Samsung Galaxy S5 מחו"ל שאינו SIM-FREE, ע"פ מה שנאמר לי במוקד שירות הלקוחות של אחת מחברות הסלולר, ורציתי לדעת האם הפיכת המכשיר ל-SIM-FREE זה תהליך שאני יכול לעשות בעצמי, או שחייב לערב מעבדת סלולר. יש לי קצת רקע במחשבים ותכנות, אם כי לא על אנדרואיד.
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל מישהו התנסה בקו טלפון ביתי של 012 או בזק בינלאומי או אורנג' ודומיהם ויכול לתת חוות דעת? כלומר איך איכות השיחה? יש ניתוקים? וכו' תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסוק קטן עם שלט רחוק. משהו פשוט וזול, שאפשר להטיס בתוך בית. זה מיועד לילדים, אז אחת הדרישות היא קלות שליטה והפעלה. אשמח להמלצה, תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה סמארטפון ואשמח לעזרה. האם ישנם הבדלים כלשהם בין קניית LG G2 32GB בארה"ב ובארץ מבחינת תאימות לספקי התקשורת בארץ, עברית, שדרוגים, אחריות וכו' ? ראיתי שבארץ נמכר ה D802, ובארה"ב ישנם דגמים נוספים כמו ה D800, D803 ועוד, האם גם הם יפעלו בארץ ? מה ההבדלים ביניהם ? מה המשמעות של unlocked ? והאם משנה האם זה Factory unlocked ? אם לקנות בארץ איפה עדיף ? eline, LCDEAL ב 1880ש"ח, אחריות לשנה Go mobile ב 1979 ש"ח, אחריות יבואן מורשה לשנתיים תודה רבה !
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למזלי הרע אבד לי הפלאפון היום(גלקסי מהדגם הראשון..), אני לא מעודכן בכלל בעולם הסמארטפונים שמאוד השתנה מאז שיצא לי יותר להכיר אותו לפני כמה שנים. יצא לי לשמוע על מכשיר מאוד משכנע של HTC (E8) אבל הבנתי שהוא כרגע רק בסין ולא ידוע אם יגיע למערב ובכלל לישראל. אז אני מתלבט בין כמה מכשירים בתקציב של 1500-1800. המצלמה לא כל כך חשובה לי משאר המכשיר. ואני מצרף להתלבטות גם שאלה האם שווה או קיים סיכון בהזמנת מכשיר מחו"ל. אז המכשירים הם: 1.נקסוס. גרסה חדשה כלשהי(אני פשוט לא מעודכן ואשמח אם מישהו יודע אם יש גרסה שיצא בשנה שנתיים האחרונות בטווח המחירים שציינתי.) 2.HTC ONE M7 3.Galaxy s3 שנראה לי ישן אך המחיר עדיין תופס אותי. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-