עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by chelsky26,

חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by romanroman,

שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…

6. היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by chelsky26,

חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמכיר א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by avivkah,

אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  11. איזה רום יותר טוב למכשיר גלקסי גרנד GALAXY GRAND I9082 ??? קישור לפירוט תכונות: הערה: בשביל לראות את כל התכונות כי התוכן מוסתר לחצו בתוך שתי האתרים האלו על: CLICK TO SHOW CONTENT CM11 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563557 GENNXT http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2196558 CM 11 GENNXT

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי אני חדש פה חבר שלי המליץ לי לשאול אתכם כי יש לכם הרבה יותר ממני ההתלבטות היא כזו האם עדיף לקנות טאבלט 10 אינצ עם מקלדת BT או שעדיף לי לקנות לפטופ 13 אינץ עם מקלדת מובנית אין לי בעיה לעשות הזמנה מחול אם נדרש להביא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק השאלה אם אני לא יקבל מס על הקניה בארץ אני ראיתי שהגלאקסי טאב S הוא משהו שהומלץ בעבר השאלה האם הוא שווה את ה1700 שקלים או שאפשרי להסתפק במשהו יותר זול כמו הASUS MEMO PAS A102 ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by yoram111,

האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by foxil,

שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. חבר טוב שלי רוצה לקנות סמארטפון חדש. בהתחלה הוא התייעץ איתי בקשר לגלאקסי S 5. הוא חיכה שיצא גלאקסי S5 פרמיום משהו כזה, אבל לא יצא כרגע. יש לו עכשיו גלאקסי S 2, והוא כבר לא יכול להמשיך לעבוד איתו מכל מיני סיבות. הוא ממהר לקנות פלאפון חדש, והוא כרגע בהתלבטות, בין גלאקסי 5 ל G 3. כרגע אין בארץ סמסונג 32 ג'יגה וזה מפריע לו. הוא ראה ש LG G3 יש 3 ג'יגה ראם, זה יתרון בשבילו. לדעתי, ואמרתי לו, שאני לא חושב שיש משהו שמנצל כרגע 3 ג'יגה ראם. אני אשאל את השאלות שהוא מעוניין לשאול- מה לדעתכם יותר עדיף? SAMSUNG S 5 או LG G 3 איך הסוללה של גלאקסי 5 ושל אל ג'י ג'י 3? איך הביצועים? אשמח לעזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  16. היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Drycos,

שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  20. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tal_n1,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by udi2181,

סקר ! במה הייתם בוחרים מבין שניהם ומדוע ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Chevy,

פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים