גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
לא יכול להעתיק לשמה שירים. לא מזמן הצלחתי, אבל פתאום לא. זה מה שזה רושם לי: "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." הערות: זה לא על LOCK אי אפשר לעשות אתחל... יש שגיאה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן לאחי- Lenovo IdeaTab A1000 אחרי יום אני השתמשתי טיפה בטאבלט והוא פתאום נכבה לי באמצע שהוא היה מחובר למטען אם בטרייה חצי מלאה ומאז הוא לא נדלק לי ]= דברים שניסיתי: -ניסיתי לחפש פתרון באתר של Lenovo אבל אין שם תשובה ובגלל שקניתי אותו בחו"ל אין לי למי לפנות -ניסיתי להדליק אותו אחרי הטענה של חצי יום הוא רק רטט לשנייה ולא קרה כלום -ניסיתי להדליק בזמן שאני לוחץ על הורדת ווליום והטאבלט רטט כמה פעמים ושוב שום דבר לא קרה עם הווליום למעלה הוא עשה רטט אחד , ומתי שלחצתי על שתי לחצני הווליום והדלקה הוא רטט לכמה דקות בלי להפסיק ועדיין לא קרה כלום ~ בבקשה אם משהו מקיר את הבעיה או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי זה ממש יציל אותי C=
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום,אתמול קניתי IRIVER E100 ועל פי שזכור לי כשראיתי את הסרט המובנה הצבעים היו בסדר עכשיו אני בא לראות עוד פפעם והצבעים הכהים התחרבשו (לא הכל רק בצבעים הכהים) האם יש דרך לתן את זה דרך הנגן??? חייב עזרה מהר למה יש לי עוד מעט טיול עד הבוקר ואני רוצה לראות סרטים בדרך! ועוד שאלה למי שיש את הנגן האם באמצע של המסך טפריט יש לכם מין שורה טיפה מפוקסלת כי אני חושד שהביאו לי נגן עם בעיה בצבעים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ,אני כבר המון זמן מתייעץ באתר בנושאים שונים אך פעם ראשונה באופן פעיל. בגדול הבעיה שלי היא שקניתי לפני שנה גלאקסי 3 מרשת אייבורי, היום שבאתי לעדכן אותו דרך הKIES, רשום לי שרום לא ניתן לעדכון דרך התוכנה. FOTA מן הסתם לא פעל לי גם. משיטוט באינטרנט הבנתי שהם כנראה עשו ייבוא לא דרך הייבואן ועשו שינויים כאלה ואחרים כמו שינוי רום בעצמם ואז מכרו. אם אני מוריד ומשתמש באודין כדי לעדכן בעצמי, אני צריך להוריד רום ספיציפי של המדינה ממנה הם קנו לא? אשמח לעזרה בקיצור ! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-