עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by D-M-X,

כשאני מדליק אותו נדלקת הנורה בצבע אדום ונכבית כשאני מכניס להטעין מUSB הוא נטען בסדר כשאני מעביר למצב LCD ומחבר למחשב הנורה מהבהבת בצבע אדום כל זה קרה אחרי שהוא יהה מחובר למחשב ופתאום התנתק (לא ממחסור בחשמל...) למישהו יש מושג מה זה ומה לעשות אם אין ברירה אני אנצל את האחריות אבל ממש אין לי כוח להתעסקויות האלה...

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by dans41,

התוכנה מאוד נוחה אבל עובדת אבל לא תמיד, יותר נכון לומר פעם ב.. חוץ מזה התוכנה חוסמת לי את האפשרות להתקשר או לענות לשיחות. והחלק הכי גרוע זה שאני לא יכול למחוק אותה המכשיר שלי זה galaxy s3 עם רום 4.1.2 סטוק של סמסונג ללא רוט. אני צריך עזרה דחוף!! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by huber,

שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by ohad5g,

שלום כשאר אני שולח הודעות למישהו בעברית הוא מקבל אותם בסימני שאלה מה לעשות ?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. לפני כחצי שנה קניתי איפוד טאץ. (בלי רמקול- נראה לי דור ראשון) נכנסתי לאיטונס סטור והורדתי משחקים כל המשחקים היו בתיקיה שנקראת APPLICATIONS או משהו כזה. ניסיתי לסנכרן את כל המשחקים כדי שיהיו באייפוד אבל לא היה שום תיקיה עם שם כזה. מישהו יכול לעזור לי? גרסה 1.1.4

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by snir177,

אז ככה חברה כמו שראיתם יש לי HTC DESIRE HD קניתי אותו דרך חנות בחיפה, עכשיו יש לי בעיה הפלאפון שלי לא מתחבר לי לרשת של פלאפון הוא מצילח לשל אורנג' עם סים של אורנג' ולסלקום אותו דבר אבל הוא לא מוצא את של פלאפון, בדקתי אם הבעיה היא בסים אבל זה לא ודרך פלאפון הם אומרים שצריך להגדיר בטלפון את החיפוש של הדור או משהו כזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ממש ישמח כי אני די אובד עצות.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by TMRider,

יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eran131,

שלום לכולם קניתי השבוע GALAXY S II החדש !! **נערך ע"י מנהל הפורום.אין אפשרות לדון בדברים בלתי חוקיים ע"ג הפורום** למה הדפדפן אינטרנט לא מציג לי את האתר http://www.one.co.il במלואו... מי שמכיר את האתר אז הוא מציג לי אותו חלקית (עד למדור הספורט למטה בלעדיו) מה אפשר לעשות ?!?! תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yanivha6,

עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by nissim segev,

שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by westcast,

קניתי GPS חדש MIO 300 איך שהתקנתי אותו האנטי וירוס המפגר שלי מחק ממנו קובץ עכשיו לא עולה לי התוכנה זה רושם לי program application database cannot be found וגם פתאום לא עובד הUSB אז אין לי דרך לסדר את זה אני משתגע פה למישהו יש רעיון איך לסדר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shahar_112,

לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Wormy,

אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Doom's_Day,

שלום לכולם, קניתי את המכשיר מיבואן רשמי גלקסי S8+ ומהרגע שקיבלתי אותו הוא לא מפסיק לעשות צליל של התראה בלי שיש התראה באמת. ביטלתי את ההתראות החכמות ותזכורת להתראה ועדיין יש את הבעיה. אפילו ביטלתי את העוצמת התראה (רק להתראה כלומר אם מתקשרים יש צלצול אבל התראות כמו וואטסאפ וכאלה על 0) ועדיין יש רעש של התראה ברמה של הצלצול. הדבר הזה נורא נורא מעצבן האם מישהו נתקל והצליח לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.