עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by D-M-X,

איזה סיבה יכולה להיות שאני לא מצליח להעתיק לתוכו סרטון שלפני כמה חודשים הצלחתי להעביר אפילו בלי המרה (כל זה אחרי פרמוט של המחשב...)? אם זה בגלל קודקים אז מישהו יכול לתת לי את מה שצריך כדי שזה יעבור?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by iem,

ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by RonTG,

שלום, לפני כשבועיים עברתי מסלקום לאורנג' ורכשתי את המכשיר SE K610i ... חבר שלי רכש אותו מכשיר לפני כמה ימים והחלטתי לעשות בדיקת סאונד מכיוון שהרמקול שלי עשה רעשים. התקשרתי ל*802 בשני המכשירים, שלי ושל החבר (בדיקת הסאונד), והתוצאות היו שהמכשיר שלי כל כך זייף שאי אפשר היה לשמוע ולמכשיר שלו היה סאונד חלק. (בנוסף במשחקים הסאונד היה יותר טוב אצלו) היום הלכתי למרכז השירות של אורנג' ומסרתי אותו לבדיקה, בבדיקה גילו בעיה וצרבו גירסת תוכנה חדשה (שלא עזרה).. לאחר שבדקתי, אמרתי להם שזה לא עזר ואז ניסו לשכנע אותי שזה לא נורא, התעקשתי, והנציג אמר שיחליפו לי את הרמקול. אחרי כמה דקות הוא קרא לי ועמד לידו טכנאי מהמעבדה, השיחה שלנו: מה בדיוק הבעיה במכשיר? אני מספר לו הכל ואז הוא …

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Barnito,

לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SeeYouInHell,

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by asher78,

הית אולי משהו יוכל לעזור, יש לי מכשיר חדש של nokia מדגם N81 8GB שקיבלתי מחו"ל וחיברתי לו את הסים של סלקום. הבעיה היא שהמכשיר לה מזהה את הדור השלישי של סלקום וגם אני צריך את מספקי הגישה של סלקום (כמו חיבור לאינטרנט וכדומה....) תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  11. יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום לכולם, עברתי להוט מובייל מפלאפון יחד עם 2 מכשירי סמסונג s6703 שרכשתי בזמנו מפלאפון. המכשירים נפתחו לסים פרי אצל פלאפון לפני המעבר. כרגע יש לי תקלה מוזרה ומעצבנת ביותר: כל שיחה שאני מוציא או מקבל למכשיר, הטלפון כבה ונדלק אחרי 4 דקות של שיחה בדיוק, ב- 2 המכשירים. למותר לציין שעם סים של חברות אחרות כגון אורנג' סלקום ופלאפון הכל עובד חלק וגם הסים של הוט מובייל עובד חלק במכשירים אחרים. בקיצור משהו מוזר לחלוטין ואני אובד עצות! אם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה אשמח אם ישתף! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

יש דילמה עם שיחות נכנסות ממספרים לא מזוהים. אני משתדל לא לענות לרוב עקב פניות לא רצויות ממרכזי שיווק ופרסומות מוקלטות. בעיה שגם שיחות מגוף צבאי נכנסות מדי פעם ממספר לא מזוהה. קודם אני רוצה לשאול אם זה דבר מקובל בצבא ליזום שיחות ממספר לא מזוהה. נניח זה כן, אז האם יש פתרון לדילמה שמאפשר להבדיל בין שיחות לא רצויות לשיחות חשובות? תודה וסליחה אם שירשור זה שייך לפורום אחר.

14. Started by The Ball,

התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by TPack,

שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by idan_203,

קניתי נגן mp4 גנרי 8 g הכנסתי אליו משהו כמו 1g של שירים הוא עשה בעיות אז פירמטתי בעזרת MP3 Player Utilities 4.07 ולאחר הפירמוט הגודל של הזיכרון השתנה ל 108 m ניסיתי לעשות עדכון קשוחה אבל לא עזר... מישהו יודע מה לעשות... הנגן גנרי אבל מבחינת מראה הוא דומה לגנרים של Prosound שמוכרים הרבה בארץ גם מבחינת ממשק בבקשה עזרה נ.ב בדקתי שקיבלתי גם במחשב וגם בנגן ושניהם הראו שהוא נגן של 8g

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by SilverCivic,

אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. אי אפשר להעביר עוד שירים לנגן אחרי שיש בו כבר 126, אפילו שיש 1.2 ג'יגה מקום פנוי. בדקתי שהוא לא בנעילה. מה אפשר לעשות? השגיאה היא "Cannot copy 'שם השיר': The directory or file cannot be created." עדכון: כל פעם שאני מנתק את הנגן ומחבר שוב, זה מוריד את כמות השירים שאני יכול להכניס. עכשיו זה 124.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי בDMO נגן MP3 ג'נרי, כשאני מכניס אותו למחשב הוא מראה לי אותו כ-UNKNOWN DEVICE. במחשב של החנות הוא מגלה אותו כמו שצריך. יש איזושהם דרייבירים כלליים לדברים הללו שאני יכול לנסות?

21. Started by D-M-X,

או שלא בדיוק בעיה... אחרי שהפלאפון שלי היה אצל אורנג' והם איתחלו הכל מופיע לי סמל של סיכה כזאת שמחברת דפים (בצורת שטרודל) בפינה השמאלית העליונה איך אני מעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by joniar,

התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.