גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בשלב מאוד מתקדם במשחק הזה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.clash_of_lords ואחרי תקופה מסויימת שאני משחק פייסבוק המעפנים האלה השביתו לי את החשבון ללא אפשרות לפתיחה ושאני נכנס למשחק אני מתחיל מההתחלה דיברתי עם וצרי המשחק ובינתיים הם לא מגיבים לי יש לכם עצה מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את הסנסה e250 שלי לפני כמה ימים ומאז רק בעיות יש לי איתו. בהתחלה הוא היה נתקע בעת ההפעלה אח"כ הוא היה נתקע כאשר אני הייתי עושה לו חיפוש אוטומטי של תחנות רדיו אבל זה הסתדר. הבעיה האחרונה שיש ל איתו שעכשיו המחשב לא מזהה אותו הוא רק מטעין אותו. ניסיתי על 2 מחשבים שונים, מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הבעיה נראת פשוטה אך עד כה לא נמצא לה כל פתרון, והאמינו לי ניסיתי הרבה- יש לי צורך הכרחי להקליט כל שיחה בנייד אני פשוט בשום פנים לא מסתדר עם אנרואיד (קניתי 4 דגמים החדישים ביותר שיצאו בכל פעם בכסף טוב, זה הסתיים בזה שהמכשיר כמעט נזרק לקיר מעצבים) אז מה הבעיה ? איפון לא מקליט. בניגוד לאנדרואיד בו תוכל בקלות למצוא תוכנת הקלטה 99% מתוכנות ההקלטה בIOS הם תוכנות צד שלישי (לא נוח, לא עובד לא פרקטי). אותו אחוז אחד באיפון שמאפשר הקלטת שיחות זהה לגלקסי הוא טוייק שפיתחו Limneos בשם audiorec 2 הוא פשוט יושב על הרמקול של האיפון ומקליט כל מה שקורה. זה מצריך 1. איפון פרוץ 2. תשלום חד פעמי של 4 דולר להורדת הטוייק. פשוט מאד. הבעיה? זה דופק את הרמ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי COWON D2 [מן הסתם] והורדתי אליו הרבה מאוד דיסקים בפורמט FLAC וכמוכן הורדתי דיסק של BERLIOZ מסדרת ה-50 של PHILIPS שמוקלט בפורמט 96KHZ 24 BIT מיוחד, אבל הורדתי את זה למחשב כ-FLAC רגיל [44.1KHZ 16BIT] וכשהעליתי את זה לנגן, כל פעם שאני מנסה לנגן את זה הנגן פשוט נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבה אותו... יש מספיק מקום ריק ככה שזו אינה הסיבה... כמוכן אני מחקתי את האלבום והעליתי אותו חזרה מספר פעמים ובכל זאת אין הבדל =\ אשמח לקבל פיתרון / תשובה לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-