עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מוצריה של חברת Whoosh! מבטיחים להיות הפתרון הנוח והמעשי ביותר לחיסול אינספור החיידקים שנמצאים על חזית המכשיר החכם האהוב שלכם לכתבה

2. היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by bzizoo,

אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by mosh18,

רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  6. Started by ziv0798,

בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by אריק פו100,

האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שבביה של חברת Mediatek מבצעים קאמבק קטן ה-Mi Play, עם עיצוב שכנראה ישמש גם את ה-Redmi 7 המתקרב לכתבה

9. Started by saarxee,

למה אומרים שהוא לא טוב? אני מדבר על המעבד של סמסונג - EXYNOS 5 OCTA אני משתמש במכשיר והוא נורא מהיר וטוב.. למה אומרים ככה? האמת שאני חושב שדווקא יש.. כשאני פותח אנשי קשר בטלפון לוקח לזה 3 שניות להפתח וכך גם המצלמה.. למה זה? זה לא הגיוני שמכשיר כזה חזק שמריץ משחקים ממש טוב יתקע בדברים כאלה פשוטים.. גם בפייסבוק כשאני מגלגל את עמוד החדשות למטה יש לאגים כאלה קטנים.. למרות שבכללי הוא ממש מהיר וטוב.. למה? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, לפני כיומיים קיבלתי את המכשיר החדש שלי - הDESIRE S, תוך שעה כבר הפעלתי אותו עם הסים שלי והכרטיס זיכרון, לא הייתה לי בעיה להעביר את כל האנשים והכל , אבל הייתה בעיה אחת - אני לא מצליח לבצע שיחות וידאו או לקבל, במקרה הראשון פשוט לא מצאתי שום כפתור של שיחת וידאו, עברתי על כל המקומות בהם כפתור כזה יכול להימצא - בחייגן, בספר טלפונים , באפשרויות של.. פשוט לא מצאתי, במקרה השני - כשמישהו מנסה להתקשר אליי בשיחת וידאו המכשיר שלו כותב לו שהשיחה הזאת לא נתמכת . כל העניין מוזר מאוד לי מכיוון שלא היה לי בעיה לבצע או לקבל שיחות במכשיר הקודם שלי - NOKIA 5800 XM האם למישהו יש פיתרון? האם שמעתם על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שמעתי שגלאקסי2 מתחמם אחרי שמדברים בו כמה דק, האם זה גם ב HTC Sensation ?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Freeze,

היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by בירדי,

אבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי המכשיר הבא MK802IIIS 3D Bluetooth 8GB Android4.2 A9 Mini PC TV, להלן קישור http://www.ebay.com/itm/MK802IIIS-3D-Bluetooth-8GB-Android4-2-A9-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless-Keyboard-/151119274091?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item232f69206b

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  18. שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה

20. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

21. סוני עתידה לאמץ את שבב ה-Snapdragon 690 הטרי - אולי עבור הדור השלישי של מכשיר ה-Xperia 10 שלהלכתבה

22. http://www.zuzafun.com/13-most-expensive-cell-phones

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  23. טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.