גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הי. אני מנסה להתקין שניי תוכנות שהורדתי מאיזה אתר ל נוקיה N 85 . תוכנה אחת למשיבון פנימי . ואחת לסינון שיחות כי אין את הסינון שיחות שאני רוצא בנוקיה . הבעיה בתוכנות האלה שצריך ליצור תעודת החתמה. יש מדריך באתר שהורדתי תתוכנות אבל כנראה שהוא לא טוב. יש פה אולי מישהו שיש לו תתוכנות האלה כבר עם תעודת החתמה. זאת אומרת שאני יכול להוריד ולהתקין בלי להסתבך עם זה. אני ישמח מאוד . כי אני בהתחיבות על הטלפון וחבל לי לשדרג. ואני צריך תתוכנות האלה. בעבודה שאני נמצא כרגע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בחו"ל והתקנתי עליו את הרום של פלאפון שיש פה באתר. עכשיו יש לי הרבה בעיות שהאינטרנט לא עובד גם כשאפשר להתקשר ויש קליטה מלאה. לפעמים האינטרנט חוזר לעבוד לכמה שניות אם אני הופך את מצב רשת נתונים ללא פעיל ומחזיר לפעיל.. מה אפשר לעשות?? תודה הרבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאח שלי יש PPC של HTC מדגם X7500 עכשיו הוא קנה USIM שמאפשר לו לקבל שיחות גם לPPC וגם לטלפון הניד שלו. עכשיו זה עובד בסדר הוא מקבל את השיחות בשני הטלפונים כמו שצריך הבעיה מתחילה כאשר בPPC הוא לא מקבל את השיחה(דוחה אותה) ואז אם הוא בא להיכנס "לטלפון" כדי להתקשר הוא ניכנס ואחרי כ5 שניות יוצא לבד. הבעיה הזאת לא קוראת אם הוא מקבל את השיחה. והוא יכול לחזור ולהתקשר רק אחרי שהוא עושה ריסט לPPC. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-