עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by .nimiking.,

יש לי sandisk sansa e260 כבר חודש וחצי בערך והוא עובד בסדר שלשום הורדתי עדכונים ועברית לנגן מהאתר של sandisk. אחרי זה הנגן התחיל לעבוד ממש לאט מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מהר יותר? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gal555,

יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by gal555,

מאז שהחלפתי לרום של של PILTOX 4.0 ברגע שאני מנתק את המטען הסוללה יורדת ל98% וכול כמה דקות יורד אחוז מהסוללה וזה ממש מעצבן כי הסוללה נגמרת מאוד מהר. יש דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by S2DON,

אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by rafiisak,

שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by חיים37,

שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by denzel12,

שלום לכולם, כשאני מפעיל את האייפון אני נתקל בבעיה שהאייפון נותן לי emergency call. כיצד מתגברים על בעיה זו? האם זה אומר שהאייפון אינו sim-free?. חשוב לציין שיש ברשותי מיקרו-סים שלא עבר עדיין אקטיביזציה. כמו כן, יש לי מצב נוסף שבו מופיע במסך אייקון של itunes אך אין באפשרותי להגיע לתפריט הראשי. מה עליי לעשות? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by adidasone,

שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Or94,

אני נמצא בחברת 012mobile שהיא מותג של חברת אורנג'. יש לי חבילה ללא הגבלה עם 3GB חבילת גלישה ואני די מרוצה שם. אני לומד במכללת אורט בראודה בכרמיאל ויש לי בעיה שלפעמים אין לי קליטה בפלאפון ואז האינטרנט מאוד איטי או שיש מקומות שהקליטה מלאה אבל האינטרנט גם איטי או שלא עובד בכלל. דיברתי עם נציג של 012 והוא עזר לי להגדיר מחדש את הAPN אך גם זה לא עזר. שלחתי SMS לקבלת הגדרות גלישה וסידרתי את זה אבל בנתיים זה גם עובד בקושי. האם זאת בעיה בחברה או שבגלקסי 3 שלי? איך מסדרים את זה? האם לנסות להגדיר APN ידנית לפי האתר של 012? מעבר חברה כרגע לא עומד על הפרק.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by Mortar,

יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by dd7,

הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by spiidx117,

אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bbking,

שלום לכם אני משחק כבר תקופה ארוכה במשחק והמשחק מתחבר לשרת ותוך זמו קצר הוא טוען ונכנס למשחק ומשום מה בשבוע האחרון הוא לא נכנס לי בכלל למשחק, ידוע לכם מה קורה? תודה לכם קישורלמשחק https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noumena.andorid.pocketfort.m1en.na

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום כולם, יש לאחותי LG G3 שהיא משתמשת באפליקציה של השעון המעורר המובנה. לפני העדכון ל-Lolipop כאשר היא הייתה שמה את המכשיר על שקט השעון המעורר היה מצלצל, אחרי העדכון השעון המעורר כבר לא מצלצל כאשר הוא בשקט. מישהו מכיר את התופעה? מבחינתה אין בעיה להוריד מגוגל פלי אפליקציה שעון מעורר אחרת אבל מה שחשוב שהיא תיהיה בעברית ושתוכל לצלצל גם כאשר המכשיר במצב שקט. אשמח לשמוע לעצתכם. תודה ושיהיה לנו שבוע מקסים ופורה.

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by moses_23,

היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omri_ro,

אתמול קיבלתי והפעלתי את סים של גולן טלקום ומבחינת קבלת/הוצאת שיחות וSMSים אין שום בעיה. אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט במכשיר HTC DSIRE, הסים הוכנס לGALAXY S ושם האינטרנט עובד כמו שצריך, אולי מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by lev-27,

קניתי לאבא טאבלט Nexus 7. הוא גולש לאתר רוסי בשם odnoklassniki (הגרסה הרוסית לפייסבוק). משום מה כרום לא מציג ומפעיל את האתר כראוי. אין אפשר לעשות זום, טקסט עקום, בקושי אפשר לגלוש. דרך Safari באייפד האתר עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.