גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
שמועה חדשה מצהירה כי ה-Galaxy X הוא לא המצאה, אלא מוצר אמיתי שאף ערך הופעה בתערוכת CES 2018 - אבל בסודיות שתואמת את מעמדו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול מה גודל חלק הייצור של חברת סמסונג ב-A6 באייפון 5 לפי מה שהבנתי עד כה עד עכשיו זה עמד על קצת יותר מרבע החומרה שכלל את זיכרון הפלאש ה-DRAM וכו' האם יש לסמסונג חלק ייצור כזה או אחר באייפון החדש? נ.ב. שאלה נוספת: אם אפל איננה מייצרת את הרכיבים אשר מרכיבים את המוצרים שלה או מרכיבה אותם למוצר סופי אז מה החלק שלה למעשה בשבב ה-AX? לפי הציטוט מויקיפדיה ניתן להבין כי סמסונג מייצרת וסמסונג מעצבת, מעצבת את מה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אומרים שהוא לא טוב? אני מדבר על המעבד של סמסונג - EXYNOS 5 OCTA אני משתמש במכשיר והוא נורא מהיר וטוב.. למה אומרים ככה? האמת שאני חושב שדווקא יש.. כשאני פותח אנשי קשר בטלפון לוקח לזה 3 שניות להפתח וכך גם המצלמה.. למה זה? זה לא הגיוני שמכשיר כזה חזק שמריץ משחקים ממש טוב יתקע בדברים כאלה פשוטים.. גם בפייסבוק כשאני מגלגל את עמוד החדשות למטה יש לאגים כאלה קטנים.. למרות שבכללי הוא ממש מהיר וטוב.. למה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אפליקציה לאייפון יש לי אתר מוכן ואני צריך שהוא יקושר לאפליקציה. הבנייה בתשלום נא ליצור קשר במייל :hensh2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפתח אפליקצייה לאנדרואיד ולא יודע באיזה שפה.. הבנתי שבעיקר מפתחים לאנדרואיד בJAVA. אבל ראיתי שאפשרי גם בWEB בויזואל סטודיו ושאפילו אפשר להמיר את זה בקלות לIOS... השאלה מה כדאי ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-------עדכון----------- עדכנתי את התוכנה ועכשיו היא כוללת: - פתיחת קבצי MP3. - הגעה מדוייקת יותר של ה-Taps במשחק. - אין צורך בתבנית מסויימת של שיר, כל שם יתקבל. - עוד שינויים קטנים לנוחות. התוכנה ניתנת להורדה מכאן, ההוראות במהלך התוכנה: http://www.megaupload.com/?d=1JPGUPWF --------------------------- אתמול ועוד כמה פעמים מצאתי את עצמי מחפש שירים חדשים להורדה במשחק Tap Tap, מכיוון שכל מה שיש כבר נמאס עלי... קיוותי גם שיצאו שירים שאני סוף סוף מכיר, של להקות טובות וכ"ו... אז חשבתי: איך זה שאף אחד לא בנה תוכנה ליצירת שירים חדשים? חיפשתי באינטרנט וחיפשתי, ולא מצאתי כלום... אז החלטתי לשבת על זה. ועכשיו - זהו. סיימתי. יש תוכנה שעובדת, שאיתה תוכלו להכניס כל שיר שבראש שלכם ל-TAP …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לקראת כנס המפתחים השנתי של אפל הממשמש ובא, חרושת השמועות סביב העדכונים, ההכרזות ההשקות הצפויות לנו בתקופה הקרובה מעלה הילוך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a0%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%aa-%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , לאחר שקבלתי בפורום הייעוץ על הנקסוס 4 ולאחר שהוסבר לי שכרגע הוא הקנייה המשתלמת בסכום שציינתי בכותרת ושאין בעיה של תמיכה בתדרים השונים מן התדרים בארץ או הגבלות אחרות כלשהן , נשאר להזמין בארה"ב ולקבל מתנה לכבוד היום הולדת מחיפוש בפורום הבנתי שהבמקום הזול ביותר להזמין בו את הנקסוס 4 הוא גוגל פליי . האם אוכל להשתמש בויזה כ.א.ל כדי להזמין ? בשנה האחרונה נחשפתי לאיביי וחבריו וביצעתי מספר רכישות בעזרת הויזה וחשבון פייפל שפתחתי -הכל הגיע בזמן ואין שום בעיה . במידה והכרטיס אשראי שברשותי לא מתאים, האם בכל זאת ניתן להזמין בגוגל פליי ? הפאן הבעייתי ביותר כפי שאני רואה אותו זו האחריות - האם אקבל אחריות מלאה על המכשיר ? לכמה זמן ? מה כוללת האחריות ? יש לי חבר שגר באטלנטה …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, לפני כיומיים קיבלתי את המכשיר החדש שלי - הDESIRE S, תוך שעה כבר הפעלתי אותו עם הסים שלי והכרטיס זיכרון, לא הייתה לי בעיה להעביר את כל האנשים והכל , אבל הייתה בעיה אחת - אני לא מצליח לבצע שיחות וידאו או לקבל, במקרה הראשון פשוט לא מצאתי שום כפתור של שיחת וידאו, עברתי על כל המקומות בהם כפתור כזה יכול להימצא - בחייגן, בספר טלפונים , באפשרויות של.. פשוט לא מצאתי, במקרה השני - כשמישהו מנסה להתקשר אליי בשיחת וידאו המכשיר שלו כותב לו שהשיחה הזאת לא נתמכת . כל העניין מוזר מאוד לי מכיוון שלא היה לי בעיה לבצע או לקבל שיחות במכשיר הקודם שלי - NOKIA 5800 XM האם למישהו יש פיתרון? האם שמעתם על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, הפלאפון מחובר למחשב באמצעות הכבל שסופק עימו ליציאת USB3.0 במחשב ומשום מה לוקח המון זמן להעביר קבצים לפלאפון. (לדעתי המהירות עומדת על פחות ב-1MB\s. מה אמורה להיות המהירות ומה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-