עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-shield-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-lollip/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, ברשותי Nexus 4 שידרגתי ל Lollipop, או בשמה אנדרואיד 5. העדכון הוצע לי אוטומטית למכשיר, מה שנקרא "מהאוויר"... הבעיה: לאחר השידרוג לא ניתן לשנות את הצלצול לשיחות נכנסות למרות הניסיונות לשנות אותו לצלצול אחר. כרגע קיים צלצול לא ידוע של "ביפ" עם הפסקות בזמן קבלת שיחה. כאן לדוג' מתוארת אותה בעיה. ההצעה בלינק הינה איפוס של המכשיר ועדכון הקושחה מהתחלה. אני רואה את זה רק בתור פיתרון אחרון. האם מישהו נתקל? מצא פיתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. עריכה נוספת (בהקשר לשאלה שנשאלה) - את המכשיר אני מתכוון לקנות בחנות פרטית בארץ. שלום חברים, אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי. רקע - גם לי וגם לאשתי אין מכשיר "מתקדם", ולכן איני מבין בזה כל כך. כן יש לי חיבור למחשבים וטכנולוגיה במידה וצריך לשדרג\להתקין וכ"ד. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה. אבל בחלט אעדיף גם זול יותר. אשתי לא משתשמשת הארדקור, זהו המכשיר הראשון שלה. בכל אופן אני מאמין שהיא תשתמש באפלקציות פשוטות יחסית, ואולי לשמוע מוסיקה. חשוב לי שהמכשיר שאני קונה יהיה בעל שדרוג עתידי מבחינת מערכת ההפעלה, עדכונים וכ"ו. (אנדרואיד 4 ? יש חיה כזו ? חח ) כמו כן מדובר על מכשיר שיפעל ברשת של רמי לוי ( כלומר פאלפון ?) ולהבנתי יש מכשירים שטיפה ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים

6. שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  7. לאחר שכבר ראינו את קונספט זה מודגם בעבר, כיסוי חדש בשם \"Phorm\" מביא את המקלדת הנעלמת לצרכן הפשוט, עם ההבטחה שהיא תשנה את הדרך בה אתם כותבים על גבי מכשיר האייפד והסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-phorm-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%a4%d7%99%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%92/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eliil1,

כבר בפברואר אורנג' הבטיחו להשיק את HD2 , אבל ..נאדה.. אולי הם דחו את מועד ההשקה ואני פשוט לא מעודכן? מישהו יודע/שמע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן, אני טס לאיטליה בעוד חודש. בדקתי מחירים באמאזון ובאיביי, ובסוף מצאתי את זה, הגרסה החזקה עם 32 GB, ב300 יורו. http://www.ebay.it/itm/SMARTPHONE-ASUS-ZENFONE-2-5-5-32GB-SILVER-Full-HD-4GB-RAM-GARANZIA-ITALIA-/141666187185?fromMakeTrack=true המחיר באמאזון איטליה עומד על 341 יורו. אני חושב גם שביציאה מאיטליה יהיה אפשר לקבל עליו החזר מע"מ בגובה 19% ממחיר הקניה. אשמח אם תציצו על דף המוצר, לראות אם אני לא מפספס כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. SK Hynix הקוריאנית מצטרפת אל המתחרה סמסונג, ומכריזה על זכרונות מהירים במיוחד עבור מכשירים חכמים בתקן ה-UFS 2.0. היכונו לביצועים שמתקרבים לליגת כונני ה-SSD, לא רק בגלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/זכרון-פנימי-סופר-מהיר-מהיום-עבור-כל-יצר/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היוצר של אפליקציית ה-Peace החינמית לחסימת פרסומות בדפדפן התחרט אחרי כמה ימים בלבד על כך שיצר אותה לכתבה: http://hwzone.co.il/האפליקציה-הפופולרית-ביותר-בחנות-של-אפ/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  16. אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by smootskin,

הי אני רוצה לקנות לחברה שלי אייפוד 32 ג'יגה. אני רק לא בטוח בקשר להבדלים בין דור 3 לדור 4, והאם הם משמעותיים. ממה שאני יודע, המצלמה ב- דור 4 מאכזבת, המעבד מהיר יותר (משמעותי?), מסך איכותי יותר, שיחות וידאו, ו.... לא יודע מה עוד. המחיר של דור 3 זול בכ- 400 ש"ח פחות או יותר... עצות בבקשה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

אני אשמח אם מישהו שהשתמש כבר במערכת החדשה ויכול להביע דיעה על התמיכה בעברית מבחינת כתיבה קריאה והודעות SMS יספר קצת כי אני שוקל לקנות את ה DESIRE HD ולא רוצה להתעסק עם רומים מותאמים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות! ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS. מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים. מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש טאבלט ההתלבטות שלי היא בין גלקסי לאייפד של אפל השימושים הם בעיקר: עבודה עם האופיס..אדוב רידר..(מסמכי PDF).. יומן..גלישה באינטרנט..לפעמים צפיה בסרטים.. ברשותי כרגע מכשיר טלפון גלקסי.. מה כדאי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. אני מעוניין להזמין מהארץ שני מכשירי אנדרואיד (XPERIA ACRO S + SOLA) למשלוח בתוך ארה"ב ממש בימים הקרובים. מלבד אמאזון שם הם עולים בערך 410$ ו-230$ בהתאמה, מהיכן מומלץ להזמין? תודה רבה! איך האתר http://negrielectronics.com למשל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jetman,

לא יודע עם מישהוא בירר לאחרונה, יצרתי קשר אם כמה חנויות שיבואנים, כרגע ידוע לי שחברת רונלייט צופה לקראת סוף ינואר זה לפחות מה שהם הגיבו לי במייל, זה הכל לבינתיים, ועוד אין מידע או צפי למחיר בינתיים, אבל אני עוד מברר, יעדכן בהמשך.

• 2 תגובות
    • 44.6k צפיות
  23. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אחד כזה לאחי. האם אתם ממליצים עליו בטווח מחירים הזה? או שיש משהו שיותר איכותי. - עד 600 שח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Eden Shtein,

היי, אני משתמש בלימודים בטאבלט Galaxy tab A with S pen שכמו שאתם מבינים או מכירים מגיע עם עט יעודי שממש אחלה אבל הבעיה שאחרי כתיבה מרובה של כמה שעות היד מתחילה לכאוב קצת כי העט קטן יחסית אני מחפש לקנות (מהארץ/מח"ול) עט שמתאים לטאבלט הזה עם ביקורות טובות, ניסיתי למצוא משהו בארץ אבל זה תחום שלא מפותח פה בעליל... אשמח להמלצות וקישורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.