גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המיתוג המחודש של מפתחת השבבים האמריקאית מתרחב אל כל קטגוריות שבבי העיבוד שלה, בשעה טובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלגול שנת 2023 של מכשירי הדגל מבית סמסונג עתיד להתבסס באופן בלעדי על השבב הבכיר החדש של קוואלקום, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביות - כאשר תוספת קלה לתדרי הפעולה תוכל לסייע להם להיות בטופ של מבחני הביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו עדים בימים אלו לסוג של "מהפך" בעולם הטאבלטים בו יש תחרות בשוק הנמוך והזול. על הטאבלט ההודי שפרץ את "המלחמה" רובנו מכירים, ומטרת הת'ראד הנ"ל היא לדון על טבלטים מעניינין/חדשים בשוק הזול הזה של עולם הטבלטים. רצוי לציין שמי שרכש טאבלט מדגם זה או אחר מוזמן לשתף בסקירה קצרה או חוות דעת עליו ולומר מאיפה רכש. בכדי שהשרשור יהיה פורה, רצוי לא לקשר לפה טבלטים חלשים וישנים בשוק עם מערכות אנדרואיד "זקנות" ונטוליי שם (ג'אנרים). אם יש מכירות SALE או אתרים יותר זולים עם משלוח ארצה שלא צוינו כאן ויותר משתלמים אתם גם כן מוזמנים לשתף. אתחיל עם כמה טבלטים מעניינים שרצים כעת בשוק: הטבלט ICS אחד הראשונים, AINOL- http://www.pandawill.com/ainol-novo7-paladin-first-android-40-table…
-
- 805 תגובות
- 169.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני אחד שמגבה את הטלפון שלו פעם בחודש לפחות, אבל החודש, כבר כמה פעמים שתוכנת ה -Kies של סמסונג פשוט מסרבת לגבות את המכשיר לגמרי! (לפני כן הייתה בעיה בגיבוי הודעות SMS אבל 'פתרתי' אותה בכך שגיביתי את ההודעות בקובץ גיבוי נפרד) ניסיתי כל פתרון אפשרי ברשת: למחוק ולהתקין את KIES - לא עזר למחוק ולהתקין את ה-USB DRIVER של המכשיר עצמו - לא עזר להפעיל את KIES בתאימות ל-WIN 7 - לא עזר (המחשב שלי עם 8.1) - קצת מידע על המכשיר: המכשיר של אורנג' גרסה 4.3 ללא ROOT - איך מסדרים את KIES והאם יש עוד דרכים לא יותר מדי מסובכות לגבות את המכשיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את הדור החדש והחדיש של הפאבלט שהתחיל את הכל כדי לראות אם הוא עדיין עומד בתחרות בעידן בו זה כבר לא כל כך מיוחד להיות ענק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני לקוח שמדבר מעל 300 ש"ח כמו שכתוב אצלם באתר, ועכשיו יצאו עם שדרוג למכשיר הנ"ל והחזר ל 36 חודשים... מה אומרים, שווה? אני בד"כ לא בעד לשדרוג דרך סלקום אבל מדובר על מכשיר מעולה ובמבצע סביר...ובתור אחד שמשלם 320 ש"ח עם חבילה גדולה, יוצא שאני בעצם לא אשלם שום דבר יותר... מומלץ?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה windows 8 גודל מסך 7 inch עם תמיכה ב-3g. ושהיה אפשר להתקין עליו אותו תוכנות שמתקינים במחשב שולחני. האם כדי לקנות ב aliexpress או ב ebay כי אני יודע שהטאבלטים זה חיקוי מסין זה נכון? או שזה לא כל כך נורא? מישהו יכול לתת לי קישור לאיביי או עלי אקספרס. למפרט שציינתי? והתקציב הוא עד 800 ש"ח. האם במחיר הזה אני יכול למצוא את מה שביקשתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מה יותר טוב מבחינת הלווינים C250 vs P350??? כלומר אם ה 350 לא היה מחשב כף יד מה היה יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טאבלט ישן, שנרכש ב 2011. מדובר באסוס טראנספורמר הראשון, עם אנדרויד 4.0 כבר זמן מה שהוא מקרטע, ולא נעים לעבוד איתו. בנוסף, כבר מההתחלה כל נושא המקלדת היה מיותר כי עם אנדרויד (בייחוד גרסה ישנה) אי אפשר באמת לעבוד. כעת ברצוני לקנות חדש, עם חלונות. אני מתלבט. הדגמים מבוססי core m יקרים מאוד. מכשירים מבוססי atom x7 אין בארץ. מה שיש במחיר סביר זה רק מכשירים בסיסיים כמו lenovo miix 3 . יש או זול, או יקר, אין ביניים, המבחר דל. בשבוע הבא אני באילת ויכול לקנות בלי מע"מ. האם לקנות miix 3 בזול, עד 1500, או לחכות ? הייתי רוצה עד אמצע יולי להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם קריאת ספרים, גלישה, ועבודה otg, לא אינטנסיבית, את העבודה הכבדה אני שומר למחשב הנייח. התקציב עד 25…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-V10 החדש של היצרנית הקוריאנית חורג מהנורמות שלה עם גוף מתכת, זוג מצלמות קדמיות ואפילו מסך קדמי משני ייחודי. מתכון מנצח או סתם בלאגן? לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-lg-עמוס-במסכים-ומצלמות/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המכשיר החדש של נוקיה Nokia 5800 XpressMusic.. רכשתי אותו מאורנג' אם זה משנה.. הנה קישור לאתר של המכשיר: http://europe.nokia.com/A41271008 בכל מקרה, המכשיר מגיע עם מקלט GPS וA-GPS מובנים ועם התוכנה של אורנג' OrangeGPS. ניסיתי את התוכנה אך הייתה לי בעיה עם קליטת לווינים. שהלכתי למוקד שירות ותמיכה השארתי את המכשיר לתיקון. הם ביצעו עדכון גרסת תוכנה אך הדבר לא עזר. אח"כ שלחו את זה למוקד מיוחד לתקלות, אך שם הגיעו למסקנה שזו בעיה כללית של הדגם של נוקיה. רציתי לשאול, למי שיש את המכשיר, האם גם לכם יש בעיה עם קליטת ה GPS או שאתם מצליחים לקלוט באופן תקין.. תודה לכל העוזרים!?
-
- 20 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי לאמא שלי את הRAZR והיא מרוצה ממנו. אני מחפש מגן מסך וקייס סיליקון למכשיר. יש דגמים\סוגים מומלצים? הקניה כמובן תתבצע מאיביי.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-