עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רק 9 חודשים אחרי הסייל של ה10 מיליארד http://officialandroid.blogspot.co.il/2012/09/google-play-hits-25-billion-downloads.html Every day you’ll be able to choose from a collection of apps from some of the world’s top developers including Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat and more. And all for just 25 cents. We’ll also be offering some special collections like 25 movies you must own, 25 banned books, 25 albums that changed the world and our 25 top selling magazines, all at special prices. Visit Google Play a little later today to check them out.

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

טוב, באתי לעשות רוט בעזרת התוכנה Nexus Root Toolkit ואני מאוד מבולבל עכשיו גיליתי שהמכשיר שלי Yakjuxw, שלפי מה שהבנתי מקבל עדכונים מסמסונג ולא ישירות מגוגל.. כמה שאלות: 1. כרגע יש לי 4.1.1 סטוק ואני לא רואה שום זכר לסמסונג בפלאפון שלי.. אני דיי בטוח שזה אנדרויד נקי. איך זה הגיוני? האם אני מקבל עדכונים מגוגל או מסמסונג? 2. האם זאת הסיבה שאני לא מקבל את העדכון ל4.1.2? 3. ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים, או שלמעט זה הכל זהה? 4. בתוכנה צריך לבחור את המכשיר שברשותך, אבל אין אופציה של Yakjuxw - האם אני צריך לבחור yakju? 5. האם יש משהו שונה בתהליך רוט/צריבת רום וכו' וכו' בין Yakju לYakjuxw? 6. ראיתי שיש דרך להפוך את המכשיר ל Yakjuxw - יש טעם או שזה מיותר? אפשר לבטל את …

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. החברה האמריקאית ממשיכה לשכלל את צמד המחשבים הייחודיים שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה

8. Started by coolmeen,

אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by alex28,

אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by jonathan_l,

בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה

14. Started by xlSnaK,

התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by Klayhamn,

שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shibie,

אני צריך המלצה לנגן טוב עד 850שקל תודה לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יצירת קווי תקשורת ונקודות חיבור מדוייקות יותר תוכל להעניק למוצר הדגל העתידי מבית סמסונג סוללה נדיבה יותר לכתבה

18. Started by syntra,

שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by שוקו,

מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Iv0ry,

http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by questionman,

אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.

24. Started by Lirans,

היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.