גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אחרי שנוצר בלבול גדול בנוגע למאפיינים של מכשיר הדגל (שזמין לרכישה רשמית גם כאן בישראל) בכל הנוגע להגנה מפגעי הטבה בגרסאות שלו עבור המדינות השונות ברחבי העולם - היצרנית מכריזה עם יישור קו מבורך בכל מקוםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבנתי שכבר אי אפשר אבל תקנו אותי אם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפוי המגן החדש מבית חברת קורנינג מבטיח עמידות לנפילות על משטחי בטון מגובה של מטר אחד לפחותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 354 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שזו שאלה קצת מוזרה אבל לא מצאתי תשובה לכך.. לראשונה השתדרגתי לסמארטפון ואני מאוד אוהב להאיזן לפודקאסטים בזמן הליכות וחשוב לי שתהיה לי את האפשרות להריץ קדימה ואחורה את הפודקאסט בזמן שהטלפון נעול. המכשיר שברשותי זה סמסונג A5 והנגנים שקיימים אצלי זה נגן הבסיס של סמסונג וגוגל פליח. בשניהם אני יכול להפסיק שירים או להעביר לשירים קדימה/אחורה אך אין להם את הפשרות של להריץ שירים ממסך הנעילה יש פתרון לכך? רעיון אחר שלא חשבתי עליו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שומעים בו חלש למרות שבהגדרות זה על 8.. (בשיחות ובשירים..)
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להחליף ל5800 פאנל? ואם כן איך בידיוק מפרקים את הפאנל הקידמי?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני לקראת רכישת סמארטפון חדש.. עכשיו אני צריך להיות מוכן לקראת רכישת MICRO SIM עם חבילת גלישה איכותית . אני רוצה שתמליצו לי על חברה סלולרית שיש בה את מהירות הגלישה היציבה והמהירה ביותר שאפשר, כרגע פחות חשוב מה מחיר החבילה(כלומר לא מעניין אותי אם זה 40 ש"ח לפה או לשם העיקר להנות "מהסמארפון"), הבנתי מהפורום שמיקום גאוגרפי בכל חברה משפיע על איכות הגלישה אז המיקום הרלוונטי לגבי זה אזור רחובות- גן יבנה(אזור גדרה). תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום שוב ת'ראד שלי עם שאלה חופרת, אקולייזר בכלל או בנגן בפרט, דבר שימושי לדעתכם? למי שלא יודע מה זה אקולייזר, חפשו הסבר בגוגל האם אתם מעדיפים לשמוע מוזיקה עם הצלילים שהמחבר הגדיר, או לשנות אותם כרצונכם? האם יש הבדלי איכות בין האקולייזרים? הכל כאן!
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודשיים אקסטימר לחדר, היום בערך בצהריים לקחתי את הסטריר וחיברתי לטלוויזית HD שיש לי בבית עם כבל HDMI לא מזהב, והסטרימר לא עלה לי, לפני כמה שעות חיברתי אותו בחיבור AV לטלוויזיה שלי והסטרימר לא נדלק לי, הנורית תקעת על צבע כתום מהבהב והמכשיר לא עולה, נסיתי להוציא את כל מה שמחובר לסטרימר ועדיין הוא לא עולה, אפילו נסיתי לחבר אותו למחשב דרך כבל USB ועדיין הסטרימר על כתום מהבהב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-