עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviad13,

זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bby1,

אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by mashas,

היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by eliil1,

חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה

12. שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by e.s,

איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by שניצל,

אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!

15. היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by taurus007,

אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ? הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Nakion,

שלום לכולם לפני כמה ימים שדרגתי את הסמסונג גלקאסי אס שלי באנדרואיד 2.33 בסלקום. עכשיו כמו שכולם בטח יודעים מבחינת התוכנה הוא פלאפון חדש אז צריך להטעין אותו מספר מסוים של שעות אחרי שגומרים לו לגמרי את הסוללה. אז סיימתי את הסוללה עד שהפלאפון נכבה לגמרי אבל לצערי שכחתי לנתק אותו ובגלל זה הוא היה 8 - 9 שעות רצוף במטען. השאלה שלי היא אם מה שעשיתי פגע לי באורך החיים של הסוללה כי שאני מסתכל על המצב שלה בהגדרות עדיין כתוב לי "פריקה". למרות שלמחרת עשיתי את מה צריך שוב סיימתי את הסוללה והפעם ניתקתי אותו ברגע שהוא הגיע ל100%. תודה.

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by roei_s,

תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Zinger777,

שלום, לאמא שלי יש סוני אריקסון W660. היא בקשה ממני להוסיף לה שירים לטלפון, חיברתי את הפלאפון למחשב באמצעות USB, הגדרתי במכשיר שיעבור למצב העברת קבצים והעברתי לתקיית המוזיקה שלה 6 שירים חדשים ומחקתי גם כמה ישנים. לאחר שהסתיים להעביר עשיתי הסרה דרך "הסרה בטוחה" (win7) ולאחר שאמר שאפשר לנתק, ניתקתי. נכנסתי לרשימת השירים וגיליתי להפתעתי 2 דברים: 1. שירים שמחקתי עדיין קיימים 2. שירים חדשים שהעברתי לא קיימים ניסיתי להשמיע את השירים הישנים (אלו שמחקתי כבר) והוא כותב לי הערה שהפעולה נכשלה. אני לא מוצא את השירים החדשים ששמתי. החלטתי לגבות את הכרטיס זיכרון שלה למחשב ופירמטתי אותו (כמובן עם אותה טבלת קבצים - FAT). לאחר הפרמוט העברתי חזרה את כל השירים ופלאפון והפלא ופלא! זה עדיין כות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שנים של טיזרים והכנות עומדים להסתיים עם ההשקה של הסמארטפון הראשון שאינו זקוק למנועים ומגרעות על מנת להציע לנו פאנל תצוגה שלם ואחיד - משום שחיישן הסלפי שלו מתחבא מתחת למסך לכתבה

23. במה משפיע מהירות כרטיס הזכרון של מצלמות דיגיטליות? (יש כאלה כפול 60 וכפול 250)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by yortem,

מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.