גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הסמארטפון שיזנח את ממשק ה-MIUI לטובת מערכת Android One נטולת תוספות ושינויים מיותרים עתיד להוות שדרוג משמעותי מאוד לעומת קודמו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מכשיר חכם מתקפל חדש מבית סמסונג מוצא את דרכו אל המרשתת בתמונות ראשונות - והוא דומה יותר ל-Razr של מוטורולה מאשר ל-Galaxy Fold המקורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות לאנדרואיד. יש לי אתר שאני לומד דרכו - thenweboston יש לו גם הדרכה ע''פ סרטונים - הגעתי לשלב שבו אני צריך להתקין את ה- sdk הורדתי אותו וחילצתי את הקבצים כפי שהוא אומר בסרטון. שאני בא לפתוח את הקובץ sdk manager נפתח לי חלון שחור (למספר מאיות) ואז הוא נסגר . למישהו קרה את אותו המקרה ויכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עם התוכנה אתם תוכלו ליצור ערכות נושא באופן מקצועי לפלאפון האישי שלכם בנוסף לזה אתם תוכלו ליצור אין-ספור אפשרויות לעריכת הערכת נושא : רזולוציה אייקונים חדשים ועוד.. התוכנה מאוד קלה,וההורדה מהירה. התוכנה עובדת רק על פלאפונים עם מערכת סמביאן S60. להורדת גירסה לסמביאן S40 לחצו http://s40-3rd-theme-pack.en.softonic.com/symbian [glow=red,2,300]התוכן שמוצג פה הינו חינמי מהאתר המקורי![/glow] הורדה S60 http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/symbian/download לחצו FREE תהנו eldad18/sniper434-קרדיט.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס סים של אורנג' - ביג-טוק. איך אני בדיוק בודק כמה כסף נשאר לי בחשבון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחיפוש אחרי GPS לא יקר, נתקלתי בדגם mio moov black, שנמכר בBUG/מחסני חשמל ב550 ש"ח. הבעיה שבשום מקום ברשת חוץ מכמה חנויות ישראליות לא מצאתי שום איזכור למכשיר הזה... קודם כל השאלה איך ייתכן הדבר? בנוסף לזה אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר/התנסה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8213&perur=
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפתעה מעניינת מחכה לאלו שרכשו את דגם הגיימינג הקומפטקי Razer Blade 14 - שזמין מעתה לרכישה גם בגוון כסוףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
Huawei מציגה שני מכשירי ביניים מרשימים עם סוללות בקיבולת גבוהה ותגי מחיר תחרותיים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/huawei-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-4x-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-6/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-