עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shibie,

אני צריך המלצה לנגן טוב עד 850שקל תודה לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. רוצים לקבל לעצמכם את פאר הטכנולוגיה של היצרנית הסינית? כעת אתם יכולים לעשות זאת לכתבה

3. Started by DarkAnus,

רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה![=

4. אהלן, אני עוקב כבר כמה זמן אחרי ה95 של נוקיה והמתח אצלי עולה ועולה עד שנראה לי שאני הולך לקנות אותו. (אתם לא חשים אותו דבר?) אני מודע לבעיית הסוללה שלו אבל יש לי כמה שאלות שיקבעו אם אקנה אותו או לא. 1. אני בקנדה כרגע, אם אני קונה אותו פה, איך זה משליך על השימוש בארץ. (אני לקוח אורנג'). 2. אם אני קונה בקנדה, האם אני צריך לשלם לאורנג' על מפות,שימוש ב GPS או כל דבר חוץ משיחות ? 3. האם אני יכול לשים את ה SIM וזהו ? 4. האם המפות שניתן להוריד עולות כסף, מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה. אני מאוד מקווה שזה שונה מכל פלאפון אחר שחייבים להוריד מפות ONLINE ולשלם לספק. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב. מעוניין לרכוש את הסמסונג גלקסי איזה דגם עדיף?: 1.samsung galaxy sii 2.samsung galaxy mini 3.samsung galaxy s 4.samasung galaxy ace. השימוש בעיקר למשחקים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by jcdenton1,

עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by IlyaN,

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. פחות משבוע לפני ההשקה הרשמית של מכשיר הדגל הבא של החברה למשפחת מכשירי הגלקסי, מציגה סמסונג תמונה רשמית של המכשיר המשאירה מספיק לדמיון בכדי לגרום לנו להמשיך לתהות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/

11. היי לכולם. אני מעוניין לקנות לאמא שלי טאבלט ליומולדת 62. השימושים שלה בעיקר: אינטרנט, יוטיוב, סקייפ, צפייה בתמונות וסרטונים וקצת משחקים (ברמה של קנדי קראש, לא יותר) אני מתלבט בין 2 טאבלטים: אחד מבוסס אנדרואיד: http://www.pandawill.com/icoo-d10gt-tablet-pc-rk3188-quad-core-101-inch-android-42-hd-ips-screen-16gb-silver-p91796.html השני מבוסס וינדוס 8.1: http://www.pandawill.com/voyo-a1-tablet-pc-windows-81-intel-z3740d-101-ips-screen-2gb-32gb-blue-p91873.html היתרון באנדרואיד: קליל יותר, יש לו הרבה יותר אפליקציות, פחות חשוף לוירוסים ואיטיות אחרי זמן שימוש מסוים. היתרון בוינדוס 8.1: הוא מציג בדיוק את השולחן עבודה כמו שהיא רגילה אליו מהמחשב, כולל דפדפן כרום עם סרגל מו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by radar,

הי לכולם ניתן לקנות בימים אלו מיני-מחשב שמריץ Windows מלא, ב-120$. המיני-מחשבים היום מבוססים ברובם על מעבד Celeron J או Celeron N. לדוגמא, Beelink BT3-X https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009585515711.html https://www.banggood.com/Beelink-BT3-X-Intel-Apollo-Lake-Celeron-Processor-J3355-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-Mini-PC-Support-Windows-10-p-1443597.html עולה 120$, ומכיל: Celeron J3355 4GB DDR4 64GB eMMC השאלה שלי היא כזו: מישהו כאן קנה והתנסה תקופה מספיק ארוכה עם מיני-מחשב Windows? הדאגה שלי היא לא אם זה ירוץ טוב, כי מסרטונים ביוטיוב ז…

13. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי, מחפש המלצה לסטרימר או ממיר להתקנת האפליקציה של פרטנר TV או סלקום TV במקום לשלם 30 שקל בחודש על שכירת ממיר נוסף. האם יש אחד ששתי החברות תומכות בו? עדיפות למשהו עם שלט ולא כמחשב עם עכבר ומקלדת.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים

18. אהלן! החיבור של הפלא' שלי (K610i) משגע אותי (ווליום נורא חלש, לפעמים שומעים רק באוזניה אחת, החיבור מתנתק... וכו'). ע"כ אני חושב שאני צריך נגן. יש לי אפשרות להשיג זון יד שניה, אבל אחד שאני יודע ובטוח ב100% שלא נעשה בו שימוש מעולם (הכוונה היא שהמוכר,קרוב משפחה שלי, פתח אותו רק בגלל שביקשתי ממנו לראות מה בקופסא ;D) הוא אמר לי שאני אבדוק כמה עולה ZUNE יד שניה, וראיתי שזה סביבות 700 ביד 2, אני מאמין שהוא יסכים למכור לי גם ב600. האם כדאי? אני אדם שלפעמים נופלים לו חפצים, האם ההרדיסק עלול לשבוק חיים מנפילה כזאת? ובכלל, האם הוא נוח לפעילות ספורטיבית ולא רק לשמיעה במנוחה? והאם הסוללה שלו מחזיקה מספיק שעות? אני יכול, מצד שני, לקנות נגן כלשהו בתוספת כרטיס זיכרון של 8GB באות…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הרמקול האלחוטי של Xiaomi יכול להיות שלכם בפחות מ-100 שקלים, ומתיימר לספק את כל מה שתמצאו אצל מתחרים במחיר הגבוה פי כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/מחפשים-רמקול-אלחוטי-סביר-בזיל-הזול-xiaomi-בא/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by chiff,

הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ORBIT,

רכשתי בארץ מחנות פרטית גלאקסי 3 גרסת אנדרואיד הנוכחית היא 4.0.4 האם יצאה גרסה חדשה יותר? אם כן, האם כדאי לשדרג? אם יצאה גרסה חדשה אני לא אמור לקבל על כך הודעה במכשיר עצמו? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by matizami,

אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by poco,

http://9gag.com/gag/4577473

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.