עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יונתן489,

שלום לכולם. המשפחה שלי רוצה לקנות לי טאבלט ליום ההולדת, וביקשו ממני לבחור את הסוג. בתכלס, אני לא צריך משהו מורכב מדיי - אני אשתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות (אז אני רוצה איכות טובה יחסית של המסך כמובן), ואופיס ואינטרנט בסיסי. לגבי גודל ומשקל - לא קריטי לי במיוחד האמת. תקציב - חופשי. אבל היות ואני לא מחפש כאן טאבלט למשחקים אין צורך להגזים. יש המלצות כלשהן? לאו דווקא על טאבלטים ספציפיים - הכל. חנויות מומלצות שכדאי לקנות בהן? אתרי אינטרנט שכדאי להזמין מהם? חברות ספציפיות של טאבלטים? כל זריקת שם או לינק תעזור לי מאוד! עריכה: לא טאבלט של חברת אפל, תודה! המון המון תודה לכל מי שיעזור! יונתן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. כותרת. אני משתגע! מעבירים רק לצילום וידאו והופ ריסט. אין לי רום, וגרסא 2.2. משהו נתקל בזה גם? חג שמח!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by shimonsky,

שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עם מסך של 6\", מעבד מרובע ליבות הרץ ב-2.7 גיגה-הרץ ומערכת הפעלה חדשה, גוגל מציגה לנו את מכשיר האנדרואיד הנחשק ביותר בשוק...עם תג המחיר הגבוה ביותר לסדרת הנקסוס עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן! החיבור של הפלא' שלי (K610i) משגע אותי (ווליום נורא חלש, לפעמים שומעים רק באוזניה אחת, החיבור מתנתק... וכו'). ע"כ אני חושב שאני צריך נגן. יש לי אפשרות להשיג זון יד שניה, אבל אחד שאני יודע ובטוח ב100% שלא נעשה בו שימוש מעולם (הכוונה היא שהמוכר,קרוב משפחה שלי, פתח אותו רק בגלל שביקשתי ממנו לראות מה בקופסא ;D) הוא אמר לי שאני אבדוק כמה עולה ZUNE יד שניה, וראיתי שזה סביבות 700 ביד 2, אני מאמין שהוא יסכים למכור לי גם ב600. האם כדאי? אני אדם שלפעמים נופלים לו חפצים, האם ההרדיסק עלול לשבוק חיים מנפילה כזאת? ובכלל, האם הוא נוח לפעילות ספורטיבית ולא רק לשמיעה במנוחה? והאם הסוללה שלו מחזיקה מספיק שעות? אני יכול, מצד שני, לקנות נגן כלשהו בתוספת כרטיס זיכרון של 8GB באות…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ofirrjd,

היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להפסיד כסף, ומכריזה על תוכנית לצמצום משמעותי נוסף במספר ובמגוון המכשירים החדשים אותם היא מציעה מדי שנה לכתבה

9. Started by Fortunes,

היי חבר'ה, שאלה למי שמכיר ושוחה בתחום. האם מותר לתת לאפליקציה שם המבוססת על שם של בן אדם? לדוגמא, אפליקציה המרכזת את עשייתו של ביל גייטס בפילנטרופיה, יכולה להקרא Bill Gates Philanthropy?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. הבאזז והמחיר האטרקטיבי עשו את שלהם, כך נראה, והסמארטפון החדש של OnePlus צובר התעניינות רבה ברחבי הרשת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יותר-ממיליון-איש-עומדים-בתור-ל-oneplus-2/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by radar,

שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה

13. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Roshos,

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by radar,

הי לכולם ניתן לקנות בימים אלו מיני-מחשב שמריץ Windows מלא, ב-120$. המיני-מחשבים היום מבוססים ברובם על מעבד Celeron J או Celeron N. לדוגמא, Beelink BT3-X https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009585515711.html https://www.banggood.com/Beelink-BT3-X-Intel-Apollo-Lake-Celeron-Processor-J3355-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-Mini-PC-Support-Windows-10-p-1443597.html עולה 120$, ומכיל: Celeron J3355 4GB DDR4 64GB eMMC השאלה שלי היא כזו: מישהו כאן קנה והתנסה תקופה מספיק ארוכה עם מיני-מחשב Windows? הדאגה שלי היא לא אם זה ירוץ טוב, כי מסרטונים ביוטיוב ז…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by XpHunTeR,

שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by batmanop,

אם טלפון ulefone be touch 2 מתאים לרשתות בארץ? תענו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by srulikg,

אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by levran007,

יש לי נגן CREATIVE ZEN EXTRA 30GB והוא לא קורא עברית ... האם קימת איזו שהיא אפשרות אם זה דרך CREATIVE או משהו שונה להוסיף לנגן את היכולת של קריאת עברית ?< תודה רבה לכל העוזרים !

23. Started by DarkAnus,

רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה![=

24. Started by jcdenton1,

עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.