גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
את הנקסוס אוכל רק לרכוש בארץ שיגיע. את המוטו אוכל לרכוש בימים הקרובים בארה"ב,מה לדעתכם עדיף? להערכתי הנקסוס יעלה כ3K בארץ המוטורולה עולה לי 1800 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עשיתי רוט לLg g2 והבנתי שיש עדכון בקרוב ורציתי לדעת איך זה משפיע? הרוט מתבטל לאחר העדכון או מה? הבנתי גם שלאחר שעושים רוט העדכונים האוטומטיים שמגיעים למכשיר(fota) מתבטלים ואז אפשר לעדכן רק דרך התכנה pc suit ושם יש עדכונים שונים ממה שאמרו לי, זה נכון? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המכשיר נרכש ומגיע עם 2.1. אני יודע שיש עדכון ל2.2, אבל כשאני עושה לו לחפש עדכון דרך המכשיר הוא אומר שזה לא זמין. מישהו יודע איך להתקין את החדשה? האם חייבים ללכת למרכז של ORANGE או שאפשר להוריד את הקובץ ולעשות את זה לבד איכשהו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מילואים ביולי (בחום של הבקעה) ואני צריך מכשיר. משהו עם זמן בטריה כמה שיותר טוב. ועדיפות מוחלטת לבטריה סטנדרטית (AA AAA). יש המלצות? יהיה נחמד גם לקבל אוזניות טובות עם המכשיר אבל אם צריך אפשר לרכוש בנפרד. לא ממש חשוב המחיר. יש המלצות מעניינות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מכובדיי, עשיתי לא מעט חיפושים, בדיקות וחקירות ולהלן 2 האופציות העומדות בפניי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14004 http://ksp.co.il/?uin=24072 שתיהן קורצות לי מאוד וכאן אתם נכנסים לתמונה- עזרו לי לבחור בבקשה. הראש נוטה לסמסונג (כי הכל אצלי סמסונג) הלב עם אסוס - הרבה פרמטרים וצ'ופרים שיש בו וחסרים בסמסונג. תודה ענקית לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רעיון לאפלקציה חדשה שתחום השיווק. מחפש מתכנת שיכנס כשותף משהוא רציני שמוכן ללכת על עסק עד הסוף. יש מודל רווח חדשני השמח עם תצרו קשר tiltando@walla.com
-
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מסתכל על כל מיני דגמים ולמרות שזה לא קבוע אני רואה שהרבה טלפונים יותר קטנים יש להם יותר קרינה מאשר לטלפונים דומים נגיד ביכולות פחות או יותר, אבל גדולים יותר. זה הגיוני או שזה סתם מקרי במכשירים שראיתי?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אחר סקירות רבות החלטתי לרכוש את אחד הפלאפונים הבאים: http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html או http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909 מה אתם אומרים תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-