גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש טלפון מדגם NOKIA N73 והוא רוצה לעלות אליו קובץ וידיו והוא אמר לי שאם הוא מעלה קובץ ודיו כמו שהוא הוא לא עובד.... בקיצור אם תוכלו להסביר לי אך לעלות קבצי ודיו לNOKIA N73 זה יעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דובר מטעם ענקית הטכנולוגיה אישר כי החברה זנחה את פרויקט Ara החדשני - המכשיר המודולרי באמת שאותו תיכננה להשיק לצרכנים בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הייתי היום בבאג במוטרה ברורה לצאת עם הM1 NOTE. בקשתי מכשיר הדגמה לשחק איתו קצת ואלו המסקנות שלי: המסך מדהים והצבעים חיים ובוהקים. מרשים מאוד גם איכות הבניה TOP NOTCH אבל- המכשיר רחוק מלעבוד "חלק". יש די הרבה לגים גם במשחק בין תפריטים פשוטים, גלגול בתוך הדפדפן עם מלא לגים, וכחסיד של אנדרואיד (עם אנדרואיד מ2010), מערכת הבית פשוט מוזרה ולא עושה חשק. היא נראית מעולה, אבל רחוקה מלהרגיש בבית עבור מי שרגיל למערכת אנדרואיד קלאסית. הגיע לחנות מישהו לבחון את הG4, והוא הגיע עם 4GB RAM ZENFONE 2 32GB גרסת ה1.8 המכשיר עובד מדהים- הכי חלק שראיתי עד היום, יותר חלק מהנקסוס 6 והנוט 4. פתחתי הרבה תוכנות כבדות ומשחקים גרפים ועברתי בין אחד לשני, פשוט לא מזיז למכשיר. מבחינת גודל הוא הרגיש ז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשירים הטריים של סמסונג אמורים להציע זמני עבודה דומים מאוד לקודמים להם, לפחות לפי ההצהרות של היצרנית עצמה לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
בכל שנה נשכחים ילדים ברכבים סגורים חלק מהמקרים מסתימים בטוב כאשר עוברי אורח או שוטרים מחלצים את התינוקות בעודם בחיים. אולם חלק מהמקרים מסתימים באסונות. מספיקים ארבעים דקות של שהיה ברכב נעול בשמש בשביל לקבל מכת חום קטלנית. חלק מהמקרים נגרמים בגלל רשלנות פושעת של הורים שמשאירים את הילד "רק דקה" באוטו וקופצים לסידורים, אולם חלק מהמקרים נגרמים בגלל שכחה או גורם כל שהוא שהסיח את דעתו של ההורה, לרוב שיחת טלפון דחופה מהעבודה. כולם ודאי שואלים "איך הורה יכול לשכוח ילד באוטו" אבל העובדה היא שזה קרה יותר מידי פעמים בעיקר לאבות אבל גם לאימהות ולהורים נורמטיביים לחלוטין, כמוני וכמוך. למרות שאנחנו מסוגלים לשכוח ילד במכונית, אנחנו אף פעם לא נשכח בו את הטלפון החכם שלנו, הרי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השעון החכם החדש של סמסונג קורץ לכם? כאן תוכלו לבדוק האם הוא נבדק עבור המכשיר החכם שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/אלה-הסמארטפונים-שיעבדו-עם-שעון-ה-gear-s2-החדש/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשלושת הרשתות ולהלן החבילה בכל אחת: סלקום- 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה איפון 4 בהחזר מלא מחיר: 225 ש"ח שנה ראשונה. 245 ש"ח למשך שנתיים נוספות. פלאפון- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה 2GB איפון בהחזר מלא מחיר: 200 ש"ח שנה ראשונה. 220 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אופציה שניה: 500 דקות 500 SMS חבילת גלישה 1GB איפון בהחזר מלא מחיר: שנה ראשונה 180 ש"ח. 200 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אורנג'[החצופים]- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה סלולרי Nokia 6500S טרייד אין [המכשיר הנוכחי שלי דרכם] מחיר: 277 ש"ח לחודש. אופציה שניה: הכל כנ"ל מלבד חבילת גלישה - 1GB מחיר: 210 ש"ח לחודש. *** עכשיו, שום חבילה לא באמת מושלמת פה, בטח לא באורנג'. בכל אחת מהרשתות …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל הבא של היצרנית אשר אינה יודעת מנוח עם 5G, מצלמה חדשנית וטעינה מהירה במיוחד, עשוי להגיע כבר בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
ראינו מכשירים חכמים עם הספק טעינה מירבי גבוה יותר וגם מכשירים חכמים עם סוללות בקיבולת גדולה יותר - אך האם השילוב כאן יחד יהיה המנצח הגדול בהיבטי שימושיות אל מול משקל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, WHATSAPP WEB חסום אצלי בעבודה. האם יש אלטרנטיבה להצגת ההודעות ב WINDOWS? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
(שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-