גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שהשאלה נשאלה דיי הרבה, אבל לא מצאתי תשובה לצערי (וניסיתי לחפש לא מעט) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אפליקציה שניתן להקליט בה שיחות ללא שימוש ברמקול (איכות קול גרועה בצד הנכנס) אלא "ישירות מהקו". יש לי מכשיר נקסוס 5, בגרסה סטוק עם רוט. שאלה נוספת, יש חשיבות לרוט או שקיימת אפליקציה שעושה זאת גם בלי רוט?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות למישו מכשיר (עדיף פלאפון) שיכול להציג בשידור חי מצלמות אבטחה ממקום כלשהו. המכשיר צריך להיות אמין מהיר ואיכותי. עדיפות לפלא' ולא למחשב כף יד(nokia גם עדיף). תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן לקנות את האייפון 4S ישירות מהאתר של אפל? ואם לא אז איזו דרך אחרת יש? והאם הוא יעבוד בארץ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איכות שמע טובה, איכות גלישה טובה, תמיכה טובה גם בדור 4, המסלול צריך להיות ללא הגבלה ולגבי הגלישה - לפחות 2-3 ג'יגה ובמידה ואני עובר את נפח הגלישה אז שתהיה האטה בגלישה ולא ניתוק, מחיר מאוד אטרקטיבי (אולי מישהו יודע להמליץ על מסלולים יותר זולים שהחברות לא מפרסמות?) וסים בחינם אם אפשר להוציא. כרגע אני בפלאפון ללא הגבלה עם נפח 3 ג'יגה גלישה ומשלם יקר - 79 ש"ח. אני בטוח שאוכל להוריד אותם במחיר וזה מוביל לשאלה נוספת - האם מישהו יודע להמליץ על מסלול בפלאפון כמו שלי אבל במחיר הרבה יותר זול, בסביבות מה שהחברות החדשות מציעות? מישהו אמר לי שהתמקח עם פלאפון ובסוף סגר איתם על 29 ש"ח לחודש. אני מדבר רק על מסלול ללא הגבלה כמו שרשמתי למעלה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כבר מהעבודה את הסנסיישן,ומציעים לי להחליף לנקסוס ללא תשלום בכלל... לא יודע מה לעשות מצד אחד אני עכשיו עם הסנסיישן - מכשיר מצויין וחזק מאוד,התרגלתי אליו, קניתי בטריה חדשה,התקנתי ICS והוא עובד מצויין,הGPU שלו עדיף על זה של הנקסוס מצד שני יש את הגלקסי נקסוס - שהוא מגניב ומדהים אבל לא חזק למשחקים למשל מציעים לי גם את הגלקסי נוט אבל לא נראה לי שאני אקח אותו... גדול מדי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לילד שלי פלאפון ראשון כי הוא מתחיל ללכת לביה"ס לבד ואנחנו מעדיפים שיהיה לו אמצעי תקשורת... עכשיו ברור לי שאני לא אקנה לו סמארטפון מתקדם שיכול ללכת לאיבוד בכל רגע והלכו אלפי שקלים אז אני מחפש משהו בקטנה שיתאים לצורך שיחות טלפון והודאות. מצד שני, לא רוצה טלפון צעצוע אלא כזה שיהיה לו לתקופה. ראיתי איזה דגם של סמסונג- ליתר דיוק - סמסונג גלקסי יאנג ברשת אייבורי שהם מפרסמים כאן https://www.ivory.co.il/samsung_galaxy.html . נראה קטן, ידידותי ורגיל עם מחיר ידידותי אבל לא מכיר באמת. האם למישהו יש את הדגם הזה??? זה נראה סביר? למישהו הצעה לדגם אחר של פלאפון? זה ממש לא חייב להיות סמסונג אלא גם של חברה אחרת. הגעתי לדגם הזה במקרה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, המכשיר הנ"ל נקנה דרך חברת פלאפון, מחובר לסים דור 3, כמובן אפשר לגלוש DATA ואפשר לשלוח הודעות SMS אבל רק דבר אחד שלא הבנתי, נאמר לי שהמכשיר הנ"ל מסוגל לבצע שיחות. מדוע אין חיגן? כשאני נכנס לאיש קשר, אני יכול רק לשלוח לו SMS, איך זה? האם בכלל אפשר לבצע שיחות טלפון דרכו או שמדובר ב "שיחות" דרך SKYPE וכו'... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אני יכול להשים בפל' של סלקום סים של אורנג' וזה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגירסה המתקדמת ביותר של הסמארטפון המרשים מאסוס תוצע מחר למכירה בהנחה של 25 אחוז, דרך האתר AliExpress לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%9d-zenfone-2-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9c/
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ZEN VISION:M 60GB שנקנה בחו"ל לפני שלושה חודשים בערך. המסך שלו התקלקל פתאום ואני לא יודע איפה לתקן אותו. בקריאייטיב אמרו לי שאני יכול לשלוח אותו למפעל בסינגפור ויחליפו לי אותו. מישהו מכיר מעבדה בארץ שמתקנת אותם? כי אני לא חושב שהיבואן ירצה לתקן לי אותו... תודה מראש. אוהד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל החדש של סוני נחשף בסרטון, אשר גם מאשר לכאורה את הפרטים המבטיחים ששמענו בימים האחרונים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-החשיפה-המיועדת-צפו-ב-xperia-z5-בפעולה/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-