עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם מישהו פה מכיר אתרים כדוגמאת קהילות האייפון עם מלא אפליקציות והסברים על פריצות ושטויות. קיבלתי N97 אתמול ואני מרגיש שאני יכול לנצל אותו פי כמה וכמה. כמו התוכנת GPS חינם שאני לא יודע איך קוראים לה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. צהריים טובים אתמול בחגיגות הסילבסטר שלפו לחבר שלי את האייפון מהכיס - ממש כייסו אותו, הוא מעוניין במכשיר חדש, איפה ניתן להשיג מכשיר חדש במחיר הכי זול שיש . תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. אחרי קצת מחקר באינטרנט ובפורום באתר החלטתי שהוא בחירה הנכונה. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אותו (פיזית ולא דרך האינטרנט) במחיר הוגן בסביבה הזאת?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by nirV33,

אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי ג'וק בראש כבר הרבה זמן, לקנות windows phone. בדקתי בזאפ את טווח המחירים של lumia 920 והוא נע בין 2200 ל- 3700, וברשתות הסלולר מחיר המכשיר נע בין 3 אלף ל- 3600. איך יכול להיות הבדל כה גדול במחיר (אפילו היבואן מוכר אותו בסביבות 3,000 ש"ח)? והאם כדאי לקנות בחנות פרטית, יש קאצ'? אולי הבדל באחריות?

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by flyfi,

היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני מחפש מקום לקנות בו את האייפון החדש סימפרי. באזור קליפורניה או ניו יורק. הבנתי שיש גירסאות, מה הכי כדאי לקחת? איך זה עובד?

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. שלום! יש לי אוזניות בלוטות' של סוני אריקסון שקניתי בהונג קונג, אבל איבדתי את המטען שלהם. והמטען הרגיל של הפלאפונים של סוני שמוכרים בארץ, הוא לא מתאים גדול מדי. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג מטען כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  17. היי חברים אני מנוי ב 012 פרטנר ואני בחבילה של 39 ש''ח ללא הגבלה . כמו כן הייתי שמח לראות כמה דברתי באמת בחודש\כמה סמסתי \כמה גלשתי. אשמח שלמוע על אתר מסויים\אפלקציה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב חבילת הגלישה שלי היא 8 גיגה ולכן הייתי רוצה לדעת כמה באמת אני מנצל. תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal147,

על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. והאם יש מכשירים אחרים שעלי לשקול? התקציב עד 4000 ש"ח לא מאמין שיש פלאפון שעובר את זה אבל בכל מקרה זה התקציב. בעקרון - מצלמה סבירה לתיעוד של פה ושם, ווידאו נורמלי שיהיה ברור, גלישה נוחה וברורה כמו באיפון, מסך גדול, שיהיה אפליקציות להעביר את הזמן ונגן נוח, אז מה יש חוץ מהאיפון?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by finish,

יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. Started by Or94,

מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.