עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tzilber,

הייתי רוצה לדעת איפה (חנות) הכי משתלם לקנות wii? אני יודע שבחו"ל הכי משתלם אז בלי הערות על חו"ל בבקשה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by roeesnir,

אשמח ללינק.

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by ofirshmueli,

שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by idan oren,

אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Radioheadz,

למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

10. Started by marinazl,

באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yonatan-A,

אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by bar2319,

היי, אני מחפש כסא מחשב חדש, רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שיש להם מבחר גדול של כיסאות ? אני פחות מעדיף חנויות כמו הום סנטר וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  14. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by matan007,

סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by hadarK,

אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by pasha314,

הי, אני רוצה לקנות את ה-SGS. איפה ניתן לקנות אותו בארץ במחיר טוב? האם המחירים בחו"ל זולים משמעותית (עם כן, אז איפה) ? תודה!

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש נקסוס 4, 16GB. ביבוא של רונלייט - 2050 ש"ח באריזה אטומה + מטען לרכב, דרך מועדון לקוחות. (או 2080 ש"ח בחנות סטנדרטית ללא מטען לרכב) האופציה השניה - איליין, כ 1850 ש"ח. אריזה פתוחה, מטען חליפי. בסה"כ מדובר ב200 ש"ח עבור קופסה אטומה, ואחריות שאקווה לא להשתמש בה. דעתכם? רעיונות אחרים? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by shmulikgros,

חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 . באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$. האם המכשיר הזה יתמוך ICS? כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. איפה מוכרים את האייפון 4 במחיר הזול ביותר? כולל חו"ל ומה המחיר בארה"ב? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Vidati,

אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  23. היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tmpusr,

עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.