גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
-
איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט מסויים אולם הוא בא עם גירסת אנדרואיד 3.1 - אני מבין שיש אפליקציות שאני לא אוכל להתקין בגירסה 3.1 האם יש אפשרות לשדרג לגירסה 4? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נשמע אדיוטי, אבל יש לי כרטיס 2GB בנייד ואני רוצה להחליף אותו ב-16G. את התמונות/סרטונים לא בעיה להוריד, אבל מה לגבי אפליקציות שעליו, הגדרות ומי יודע מה עוד? ניתן סתם לעשות copy-paste לתוכן שלו לתוך הכרטיס החדש וזהו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנקסוס 4, מה האפשרויות שלי? באיזה מדינות מוכרים אותו, וכמה זה יחסוך לי אם אקנה את זה ואביא את זה איתי לארץ, במקום לשלוח את זה מחו"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי SGS. ני רוצה לשנות סיומות של קבצים מהמכשיר עצמו. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לשנמך את המכשיר LG G2 לגירסא הקודמת 4.4.2 רום נקי של רונלייט אשמח לעזרה? תודה *עריכה* הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה כבר הרבה זמן להתאים צלצול מסויים לאיש קשר שיש לי ברשימה, כך שכל פעם שהוא יצלצל אליי יהיה את הצלצול הייחודי שלו. יש לי טלפון Nokia 6230... מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
המכשיר שלי הגיע, מכשיר מדהים לכל הדעות. הרוט הותקן בהצלחה ללא בעיות מיוחדות על פי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/phpBB3/topic4751.html לצערי בחלק של התקנת העברית הסתבכתי, ראיתי מספר מדריכים להתקנת פונטים בעברית אבל לא מצאתי אחד שמתיחס ספציפית לגלקסי ואני חושש לנסות מדריכים שאינני יודע ש "בטוחים" למכשיר הזה, בנוסף ניסיתי 2 מהם אך בהצלחה חלקית בלבד. הבעיות שיש לי כרגע הם: 1. התקנת פונטים בצורה נכונה - פונטים שאינם רק בעברית אלא גם מתאימים למכשירים אחרים (נוצר מצב שאני שולח SMS שמגיע לאנשים אחרים כסימני שאלה ) 2. התקנת מקלדת עברית - התקנת מקלדת שתתן עברית מלאה בדומה למקלדות רגילות (הורדתי את המקלדת המומלצת במדריכים אך האותיות הפוכות במיקום שלהם בה - האות "ת" לדוגמא בצד שמ…
-
- 12 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
לאור המחירים ה"אטרקטיביים" של הטאבלטים בארץ אני חושב לקנות טאבלט דרך האתר דיל אקסטרים. איך מוסיפים עברית לטאבלט שכזה? האם ההתקנה מובנית כמו לדוגמא בסמארטפונים ששם נכנסים להגדרות שפה ומשנים את השפה?
-
- 8 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה דקות דיברתי עד כה כמה SMS וכו' כדי לדעת אם יש חריגה מהחבילה, או לצורך חישוב. חיפשתי לא מעט ולא מצאתי תשובה. שירות הלקוחות שלהם לא מי יודע כמה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-