עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.

2. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לתשובה מהירה בנושא, קישור למוצר: לחץ כאן האם הנייד הנ"ל תומך בהוט מובייל, אם לא באיזה מכשירים הוא תומך? תודה מראש אביחי. נ.ב. אשמח להסבר בקצרה על תדרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Matrix^Tank,

IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dg_142,

למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mtnm,

היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/

9. Started by dragon772,

אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Satlan,

שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Dima99,

בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.

13. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Lirans,

שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by comvision,

מישהו יודע האם ישנה אפשרות למנוע שליחת הודעה בוואטסאפ שנשלחה כבר ואיך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Buzz15,

קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by tom892,

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB... יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה? איך הסוללות שלהם? תודה!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.