גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ? הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה שחשפה את פירצת ה-Stagefright משיקה אפליקציה שתדע להגיד האם מכשיר האנדרואיד שלכם חשוף, או מוגן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האפליקציה-שתגלה-האם-הסמארטפון-שלכם-בס/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כיום מכשיר דור 2.5 והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו במכשיר דור 3.5. הכוונה היא שאני ינהל את כל השיחות ברשת ה2.5, ואני ינהל את כל תעבורת הנתונים על גבי הWI-FI מקומי ולא אתחבר כלל לרשת ה3.5. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-