עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[ תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by djelectric,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100909141919_ARM_Unveils_Cortex_A15_Targets_Smartphones_and_Servers.html פשוט... תקראו.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by niv212,

לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כרגע יש לי פלאפון דור 2 , פלאפון גרוע ברמות אבל עושה את העבודה. בגלל שאני סטודנט קיבלתי הצעה שמבחינת הוצאה חודשים תהיה זהה למה שאני מוציא היום ככה שאם אפשר לשדרג, למה לא. ההצעות שקיבלתי הן לא מהטופ של הפלאפונים בגלל החבילה הדלה שלי. האפשרויות הן: סמסונג וויב NOKIA-E5 NOKIA-E72 NOKIA C7 IPHON 3GS אמרו לי שכרגע אין את הגלקסי ואת האייפון החדש, ובלי שום קשר בגלל שאני בוחר בחבילה של 150 שקל אז לא אוכל לקבל את המכישרים האלו. מבין כל המכשירים שמתי עין על הוויב, אבל הבנתי שיש לו מערכת הפעלה על הפנים. מזה אומר בדיוק? בסך הכל אני לא מעוניין ביותר מידי אפשרויות, אני לא אשב כל היום על הפלאפון הזה ולא נראה לי שאני צריך את כל האופציות שיש באייפון הישן. הדרישות שלי: סוללה סבירה ומעלה. מ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by itzik1,

http://www.phonegg.com/compare/23/Sony-Ericsson-C902-vs-Sony-Ericsson-W902.html - ביקורת בסה"כ שני המכשירים לגמריי אותו דבר חוץ מהדברים הבאים: למרות שרשום שלC902I יש 2.2" מסך, יש לו למעשה פחות מזה, האייקונים של המצלמה תופסים גודל ולמעשה - יש לו מסך יותר קטן משל הW. נאמר שיש לו יותר אופציות למצלמה - מה שאי אפשר לדעת, אי אפשר לדעת אם האופציות האלה אותן אופציות פשוט שהן בW באפשרויות ובC הן פשוט במסך עם נגיעה. לW יש סאונד יותר טוב וגירסאת 3.0 WALKMAN עם אופציות כמו SENSE ME משהו כזה ו3D מוזיקה, לC אין את האופציות האלה נראה לי שיש לו את ה3.0 WALKMNA אבל אין לו 3D. המצלמה של שניהן 5MP. וזהו =] תעשו את הבחירה לדעתכם.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לתשובה מהירה בנושא, קישור למוצר: לחץ כאן האם הנייד הנ"ל תומך בהוט מובייל, אם לא באיזה מכשירים הוא תומך? תודה מראש אביחי. נ.ב. אשמח להסבר בקצרה על תדרים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלת תפלאפון הזה איך הוא בתור גלישה באינטרנט? קצת מוזיקה ממש בקטנה משחקים קלילם אפשר לצפות בו בסרטים?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי רבותי. אני מחפש פלאפון חדש אחרי שהנוכחי שלי(ענתיקה של סמסונג) די מיצה את עצמו, ואני מסיים את התשלומים עליו עוד מעט. עכשיו, חשבתי לכיוון של סמארטפון, כי לדעתי הם מציעים יותר גמישות בשימוש ויספקו אותי עד ההחלפה הבאה(עוד 3-4 שנים). עכשיו, הדרישות העיקריות הם כאלו. מבחינת קישוריות זה מאוד חשוב. WIFI בגדר חובה, מצלמה אפשר לוותר, דור שלישי+, אינטרנט טוב עד כמה שאפשר לצפות מסלולרי(שמעתי שנוקיה הכי טובים פה), מיילים וכל העסק. בינתיים הE61i של נוקיה נראה מעולה(אגב, יש את ה I כבר בארץ?). אולי גם P990(למרות שהוא די מכוער) אני לא כזה מבין פה בתחום, אז תמליצו. מחיר לא להשתגע. 3K כגבול עליון.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Animor,

שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by miri100,

בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי אני עורך סקר שוק כבר המון זמן לגבי נגן אודיו\וידאו. הפיצ'ר העיקרי בzen שמושך אותי אליו הוא יכולת ניגון divx וכדומה. היום הגיע לידי zen של חברי, ומאוד מאוד מאוד התקשתי לתפעל אותו, הוא לא נוח בשיט לעומת האיפוד שמאוד קל לתפעלו. גם שמתי לב שהוא מאוד שמן, עוד משהו שגורם לי לחשוב שוב לפני שאני קונה אותו. בנתיים אני חוזר שוב לחשוב על ipod 80gb, הרבה בגלל נוחות השימוש, משקל, ושטח איחסון. - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בחוסר נוחות בתפעול הZEN, ואם זה דבר שמתרגלים אליו? - ובכלל, אם למישהו יש מידע לגבי ipod שיתמוך שפורמטי וידאו שונים? תודה מראש Install

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה יש לי SGS אם זה משנה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by kalda01,

אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. המערכת החדשה של מיקרוסופט עשויה להפיח חיים חדשים בטאבלטים צנועים המבוססים על שבבי אטום, וה-Chuwi Vi10 הוא דוגמה טובה לכך לכתבה: http://hwzone.co.il/חלונות-10-כבר-כאן-זה-הזמן-לרכוש-טאבלט-מוז/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי לכולם הרגע פרצתי את האייפוד 2G שלי ( גירסא 4.1 ) עכשיו אני צריך אתרים להוריד את האפליקציות המלאות למחשב כי אמרו שאי אפשר עכשיו דרך האייטונז. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by rinatl,

אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by pink_black_devil,

אחרי הרבה שנים עם האקספריה Z1 שנהנתי מימנו המון, הוא החליט למות (טוב יש לי עוד יכולת לתקן אותו אבל אתן לו לגווע במגרה עד הפסח הבא) מחפש את הטלפון הבא, רגיל לסטנדרטים גבוהים (לא היה תחליף לאקספריה בזמנו) דברים חשובים: עמידות למים, לא כאילו ולא בערך ולא לשניה וחצי בעומק של כוס חד פעמית איכות בניה, רצוי מתכת ולא גרוטאה מפלסטיק. (טיפוס קצת מגושם) סוללה מכובדת מצלמה מכבדת מעבד חזק, ..(רוצה הכל עכשיו לאתמול) מערכת הפעלה אנדרואיד וכל שאר הדברים הסטנדרטיים אני מניח שזה דיי ברירת מחדל בכל טלפון (WIFI GPS כרטיס microSD) לא אייפון. תקציב 3500 גג ומעדיף פחות, פתוח גם לקניה מח"ל. מקווה שלא שחכתי ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by blancman,

שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים