עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by FresH-MeaT,

בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. המקלדת הוירטואלית במסך מגע של הטוארג (2012) מוצגת בסידור ABC, יש לכם מושג אם יש אפשרות להחליף את הסידור ל-Qwerty ? תודה! (:

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. כרגע אני לא מצליח להחליט איזה נגן לקנות, בתקציב של כ-500-700 ש"ח - מצד אחד ה-E250 הוא משתלם, אבל אני לא אהבתי אותו. מצד שני את ה-nano וה-U3 דווקא אהבתי, איכות סאונד של U3 וממשק של nano. אבל זה לא מספיק, אני לא מצליח להגיע להחלטה. בקיצור, האם למישהו יש פרטים על נגנים שעומדים לצאת בקרוב? רביע ראשון של 2007?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hadarelk,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן אני עובר לרשת בתוכנית הסטודנטים. הוצע לי בהחזר מלא את 3 המכשירים הבאים: Motorola A3100 Samsung s5603 Nokia 6120C וכל שאר המכשירים עם החזרים שונים המכשירים הלא חינמיים שצדו את תשומת ליבי הם Nokia E66 ו Nokia E75, Nokia 6720 כאשר ה 6720 יעלה 19.9 לחודש לאחר החזרים ה E66 יעלה 29.9 אחרי החזרים וה E75 יעלה 39.9 אחרי החזרים מה הייתם בוחרים? (אם יש לכם הצעות מעניינות מההיצע של פלאפון אני אשמח)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by meydand,

אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  8. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KF,

שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.

10. Started by ofir38,

איזה מהם עדיף? מכל הבחינות שיש.. נוחות,אמינות,איכות שמיעה,איכות וידאו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by jack77,

אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. [h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. ההודעה נערכה, מצאתי בדיוק מה שחיפשתי. http://www.very-soft.com/nicealarm עובדת עם כמות יפה של שעונים מעוררים בחירת "ימי עבודה" בתפריט הגדרות (בשביל שאחר כך יהיה ניתן לבחור האם ההתראה היא חד פעמית, יומית, שבועית או קבוע בימי העבודה). עובדת בשקט ברקע לא מעמיסה על המערכת ויש לה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב (מעבר לכל ההגדרות והאפשרויות המגוונות שלה), וזה DEACTIVATE CODE שזה קוד רנדומלי שהתוכנה זורקת, שעד שאתה לא מקיש אותו הצלצול לא מפסיק. כמובן שזאת אפשרות בחירה ולא חובה, וזה דיי מוודא שבאמת התעוררת ולא סתם לחצת על הפלאפון שישתוק... מקווה שאני לא אתאכזב.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Adun,

במערכת הפעלה CM11 4.4.4, אחרי 5 נסיונות כושלים של התבנית, אפשר ללחוץ על אופציה משנית להיכנס אליו. בגירסה הקודמת והדוחה של סאני, זה היה מייל + סיסמה. ב CM11 4.4.4, לעומת זאת, כתוב להשים שם משתמש (בסוגרים כתוב מייל) ואז סיסמה... ניסיתי והוא טען שזה לא נכון. מה הוא מבקש בדיוק? את הג'ימייל שלי? את החשבון של CM? איך אני יכול לאפס את הסיסמה הזאת ליתר בטחון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ. נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים. מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב. האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות? מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש. עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) אשמח לייעוץ בנושא, אבי.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. העדכון האחרון שיצא ממש לפני פחות משעה פשוט הורס את חווית השימוש באפליקציה ובפורום אם לא בא לכם לסבול אנא מכם להכנס להגדרות -> iTuens & App Store ולבטל את הסימון מהורדה אוטומטית של עדכונים. עשו זאת לפני שיהיה מאוחר מידי והמכשיר שלכם יוריד אוטומטית את העדכון החדש. במידה וכבר עדכנתם את האפליקציה, יש פתרון כל עוד סנכרנתם את המכשיר עם המחשב אחרי שהתקנתם את tapatalk ולפני שהורדתם את העדכון החדש. יש למחוק את האפליקציה מהמכשיר, לחבר אותו למחשב, להפעיל את אייטיונס ולהכנס לעמוד הסנכרון. קודם כל אנחנו "נסנכרן" את הסטטוס של האפליקציות המותקנות למחשב, בלי השלב הזה אייטיונס תעתיק אפליקציות שכבר מחקתם מהמכשיר כי מבחינתה הן עדיין מותקנות - לחיצה על ALT ובחירה בתפריט file - devi…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום אתמול קרוב משפחה שלי קנה את הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5369&perur=2&t=12&c=364 עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240] עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240 באופיס דיפו יש הרבה סוגים השאלה שלי זה אם אני יקנה יש סיכוי שזה יהרוס את הנגן ?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. בבקשה, אני שובר את הראש, כל הסרטונים שמצאתי ביוטוב לא עוזרים, כל אחד אומר משהו אחר.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by surve1020,

ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by מנו,

יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.