גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=33057&ref=12
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את המכשיר- האם את/ה מרוצה ממנו?תקינות ,אמינות וכו'. איך העט? אני מחפש לכתוב בכל פעם כחצי עמוד (130 מילים) טקסט בעברית בכת"י ולתקן תוך כדי כתיבה, ואז להפוך אותו למוקלד. אשמח לשמוע גם איך תמונות הסטילס של המצלמה השאלה היא לגבי SM-N7505 Note 3 NEO 16GB,(מענין שמוכרים אותו 150 ש"ח פחות מ-נוט 2, וב-1000 ש"ח פחות מ נוט 3 רגיל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה TEAC אבל שמעתי עליו דברים לא כל כך טובים (אני לא יודע עם זה נכון) והשאלה שלי היא איך ההקלטה של הסנסה כי אם היא טובה אני יקנה אותו כי זה יוצא לי יותר זול.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בפלאפון קיבלתי הצעה כזאת (חיילים) אייפון 4 500 דקות שיחה חינם לכל היעדים 500 SMSים לכל היעדים (אני לא עובר את ה-500.. הממוצע שלי הוא בערך 300 סמסים\שיחות) 2GB גלישה כל חודש 200 ש"ח ללא התחייבות איך?? מחר ומחרותיים אמורים לבוא אליי נציגים מסלקום ומאורנג'.. אני דיי מתלבט למה הדבר שחשוב לי הכי באייפון זה הגלישה האינטרנט והקליטה והבנתי שפלאפון הכי טובים בזה (יש להם את המהירות גלישה הכי מהירה בעולם) ולא נראה לי שאורנג'\סלקום יכולים להביא לי מחיר יותר נמוך מיזה.. (לאותה מהירות וכמות גלישה).. הם פשוט ייתנו לי יותר דקות ו-SMSים למרות שבתכלס אני לא צריך אותם.. אני לא יודע מה לעשות למה אם להגיד את האמת אין לי כל כך כוח שהנציגים האלה יבואו אליי הביתה יש לי ניסיון …
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לי נראה שיש להם מכשיר שהם מחברים לכניסה והוא מודד התנגדות וכך הוא יודע אם מחוברת טלוויזיה לקצה. (כבלים אנלוגיים) השאלה היא האם מישהו מכיר גאדגט כזה? האם זה קיים בשוק? והם יש לכם רעיון לדרך אחרת בה הם יודעים שגונבים להם? כשהתקשרתי לברר הם אמרו שיש להם אבל הם לא מגלים איך.... אז אולי מישהו מכם יודע....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המכשיר הנ"ל משתווה לשאר הסמרטפונים הנפוצים בשוק? בפרט מעניין אותי על אייפון 4 והגלאקסי S. למישהו יצא לנסות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-