עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן כולם 1) לכולנו בפלאפון יש רינגטון מסויים, שמטרתו היא להודיע לנו שיש לנו שיחה, SMS, שעון מעורר ועוד'. אצל חלק מהאנשים הרינגטון בפלאפון הוא דבר מאוד חשוב, והם דואגים שהפלאפון שלהם ישמע הכי טוב שאפשר ולא יעשה בושות לסובבים אותו. ויש חלק אחר שהרינגטון לא ממש מעניין אותם, הכי חשוב שהצלצול יהיה חזק וברור, ולא דואגים להחליף את הצלצול במשך שנים, ושמים את כל מה שיש להם לשים על מה שיאמרו להם/יסתכלו עליהם. בואו תאמרו לאיזה קבוצה אתם משתייכים? 2) איזה מנגינה/שיר/מוזיקה בדיוק יש לכם בצלצול? 3) אני בטוח שיש כמה כמוני שלא יודעים איך הרטט בפלאפון עובד, אך מתביישים לשאול, אז איך לעזאזל הרטט עובד?? אם יש לכם מדריכים כלשהם שמתקשרים לנושא, תביאו. כאן נדבר ונפתח את הנושא של הרינג…

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. https://www.kickstarter.com/projects/1013773578/squeo-advanced-waterproof-bluetooth-speaker https://www.indiegogo.com/projects/mighty-speaker-is-waterproof-sandproof-floats/x/7472566#home

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מבחינת קליטה ואינטרנט . אזורים תל אביב - נתניה. איזה רשת עדיפה? תודה. *אם זה משנה, המכשירים m8 וs3 .

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  4. Started by J0n1,

יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום,אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח.לשימוש ילדה בחדר קטן.צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד).רצוי: רדיו.תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by .nimiking.,

איזו חברת סלולר הכי משתלמת ולמה? תצביעו ותסבירו גם למה...

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by lmlm,

איזו ולמה לדעתכם? אני חושב שסוני אריקסון, יש לה פלאפוני מצלמה איכותיים,סוללות חזקות במיוחד בעיקר אצל ה W800, עיצוב "צעיר" , MP3 איכותי

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, לפני שבוע קבלתי את המכשיר ואני מתקשה להחליט על מפעילה סלולרית משתלמת שתחליף את אורנג'. מחיפוש קצר הבנתי שמה שקובע את מהירות הגלישה ואיכות התקשורת (ניתוקים בקו, הגעה של SMS) אלה הם התדרים . צריך לבדוק שהמפעילה הסלולרית והמכשיר תומכים באותם תדרים . ובכן , המכשיר שלי תומך [TABLE] [TR] [TD=class: ttl]2G Network[/TD] [TD=class: nfo]GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ttl]3G Network[/TD] [TD=class: nfo]HSDPA 850 / 1900 / 2100 [/TD] [/TR] [/TABLE] כמו כן,המכשיר מגיע למהירות H+ המידה נלקח מאתר http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php האם אני צפוי לחוות בעיות ניתוקים והאטה באחת המפעילות לאור המידע שהצגתי ? תודה רבה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by MalGano,

שלום לכולם, אז לפני שאני פונה לתמיכה שלהם בצ'אט (שפעם אחרונה המתנתי כ-5 שעות עד שענו לי כדי להגיד שמישהו יחזור אליי תוך 24 שעות וחזרו תוך שבוע), רציתי לשאול אם עוד מישהו חווה איטיות גלישה ברשת שלהם. הבעיה התחילה לפני מספר חודשים סמוך לתקופה שבה הושקה רשת "4G" של אורנג'\012. ברשותי מכשיר גלקסי 3 (גרסה בינלאומית שלא תומך ב-LTE מן הסתם, רום רשמי) שבחודשים הראשונים שהצטרפתי ל-012 קיבלתי מהירויות של בין 7-12 מגה-ביט. בתקופה האחרונה המהירות נעה בין 0.5 עד 4.8 לכל היותר, ועם upload של 0.8 מגה-ביט. הבדיקות נעשו עם speedtest למספר שרתים (גם קרובים גיאוגרפית וכן לשרת של orange בראש העין) והתוצאות תמיד היו עקביות. אני מקבל את הרושם כאילו ישנה מגבלה על המהירות של 5 הורדה ו-1 העלאה. ח…

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. אחי הגדול נוסע לארה"ב בזמן הקרוב מאוד, ומפאת הפרש המחירים העצום (5000 שקל לדגם הפשוט, לא נפלו על הראש בכלל) פה לעומת ארה"ב בכל הנוגע לאיי פאד, חשבתי לבקש ממנו שייבא לי אחד. המטרה העיקרית של זה על מנת להציג ולערוך מצגות ומסמכי וורד וקבלה והוצאת מיילים (לעברית אין חשיבות, גם ככה הכל אני כותב באנגלית), לא לעבודה מאסיבית או הורדת תוכן כלשהו שנראית כמו בזבוז של כסף מבחינתי. לצערי עוד לא יצא אף מתחרה עדיין לשוק, כך שנשאר רק האיי פאד (הייתי מעדיף איזה טאבלט שמריץ ווינדוז 7). המשקל הנמוך של המכשיר מהווה מבינתי יתרון עצום בהתחשב בעובדה שאני צריך להתנייד איתו מרחקים קצרים מס' פעמים ביום.נשאלת השאלה האם המכשיר יכול להגשים את היעוד הזה ליצירה ועריכת תוכן ברמה בסיסית, שתואם את האופיס …

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by proja44,

הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה

20. היי, אין לי ניסיון בטאבלטים אז אשמח לקצת עזרה. אבא שלי רוצה מכשיר טאבלט קליל שיוכל לגלוש איתו גם בחוץ (סלולארי) ולכתוב עליו פתקאות (בכתב יד עם עט תואמת). אני חושב שכדאי ללכת על iPad 2 למרות שעכשיו עם יציאת החדש נראה שמתחיל להיות קשה יותר להשיג את אלו. מכיוון שזה לגלישה בלבד אני מאמין שה-16GB יספיק לו. קצת מוזר שאני לא רואה שחברות הסלולאר השונות משווקות אייפאד יחסית לזה שהוא הטאבלט הנפוץ ביותר, אבל אני מניח שנמצא איפה לקנות. אני רואה שבאורנג' גלישה עולה 98 שח חודשי, בסלקום עם micro sim עולה 140 שח בחודש. ופלאפון אני לא רואה בכלל אפשרות של סים בלי לקנות את הטאבלט (לפחות לא באתר). אפשר גם לשים SIM של רמי לוי ב-55 + 15 שח לחודש נכון? הם מוכרים microsim?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. טוב, אז לכל מי שחיכה אייפד 2 מושק רשמית ביום שישי הקרוב כלומר מחר(29.04) באיידיגיטל המחירים יהיו כמו אייפד 1 אבל לפני ההורדה שעשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061172,00.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני לא מבין איך 729$ על אייפד 2 3G + 32GB הופכים בארץ ל3300 ש"ח, זה אומר שהם לוקחים לפי 4.5 ש"ח לדולר לא מובן,

23. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.