עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אחרי תקופת ניסוי במספר מצומצם של מדינות, ברשת החברתית יחלו להוסיף פרסומות באפליקציית הצ׳אט הפופולרית לכל המשתמשים לכתבה

6. Started by Slash87,

מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

8. קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. עם מסך משופר ברזולוציית 2K, מחיר תחרותי עד מאוד ויכולות אודיו שהחברה ממתגת בתור \"Retina Sound\", גרסאת ה-Pro של מכשיר ה-MX4 מגיעה (לנסות) לזעזע את שוק הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-mx4-pro-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by gkman,

אחותי עדכנה את הטלפון שלה לlollipop ומאז הוואיפי שלה (והbluetooth) לא נדלקים. אם לוחצים על ההדלקה מהקיצורים, האייקון של הוואיפי נצבע בירוק כהה אבל לא נדלק. אם מנסים מתפריט ההגדרות להדליק את הוואיפי, הלחצן (המתג הזה שלו) זז הצידה ונצבע באפור אבל גם פה הוואיפי לא נדלק. מחיפוש שעשיתי מתברר שזו בעיה די נפוצה, חלק מהאנשים טוענים שעזר להם לאפס להגדרות יצרן, (מהריקוברי) אבל זה לא עזר לנו. יש אפשרויות נוספות שלא מצאתי? או שהאפשרות היחידה היא להחזיר לkitkat? הגרסה שיש לה עכשיו היא 5.0.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…

14. היי. אני מחפש לקנות סמארטםון חדש. אין באמת מגבלה של תקציב, אני פשות לא מוצא משהו שעונה על כל הדרישות: IP68 in-display optical finger print reader (fast) UFS3.1 90-120hz refresh rate always on display מסך שטוח ללא כימורים בצדדים. יש חיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

18. המפרט כולל: מסך 5" ברזולוציה של 1920x1080, הרזולוציה הכי גבוהה שראיתי בסמארטפונים עד היום. מעבד Qualcomm quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064, עם ליבה גרפית Adreno 320 זיכרון RAM 2GB אחסון 16GB ללא אפשרות הרחבה מצלמה 13MP, כולל אפשרות לצילום וידאו על 120fps, ו-HDR. מצלמה קדמית 1.9MP. מריץ אנדרואיד 4.1 סוללה : 2500mAh עובי: 8.8 מילימטר תומך ב quad band גם בטווחי ה HSDPA וגם בטווחי ה GSM, מה שאומר תאימות מלאה לתדרים בארץ. מחיר: לא הוכרז עדיין, אך צפוי לעלות כ-500$ סימפרי בארה"ב, אז אני מניח שבסין הוא יעלה פחות. מה דעתכם? אין ספק שהפרט שלו מושלם, אבל העובדה שיש לו רק 16GB אחסון יכולה לפגוע בשימושיות שלו. המסך והמכשיר מסוגלים לסרטי 1080p, בעוד שהאחסון לא נותן מקום …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by SilentBob,

גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?

21. Started by dan_dekel,

בעיקרון, אני מעוניין במכשיר מאוד, רוצה את עצתכם. למבינים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by nirsul,

שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

25. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.