עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Track,

אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by eyalb70,

היי, אני מתכוון לקנות את הGoogle Nexus 4. יש לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל, ואני מתכוון לקנות בנפח 16 GB. אני מתכוון להוציא על זה בערך 1500 ש"ח. אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. קצת מידע - http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-4_id7531 http://www.google.com/nexus/4/specs/ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-16gb-sim-free-unlocked.html - אפשרות לקנייה, האם הם אמינים ? ושולחים לארץ ? השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, Waze, WhatsUp סרטים, וקצת משחקים. מה שחשוב לי זה שהגלישה תהיה חלקה, (אני בHot Mobile), השיחחות אמינות (לא מתנתקות), ושהוא ירוץ יפה בלי יותר מדי תקיעות. ואם לא אמרתי - זמן סוללה חשוב לי מאוד! השאלות שלי הן - 1. מתי הוא אמור לצאת ? (אני י…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. עברתי היום להוט מובייל, וזה נראה כאילו שהמכשיר לא יודע "לנדוד" כשצריך לרשת פלאפון. היה מקרה היום שהגעתי למצב בלי קליטה וזה בכלל לא "נדד" לפלאפון. (בבאר שבע ...) בנוסף, בבדיקת מהירות גלשיה דרך הסלולרי הגעתי לנתונים הבאים : (פינג ממש גבוה לדעתי, ומהירות הורדה לא גבוה מי יודע מה. ראיתי כאלה שמגיעים למהירויות של 6-7-8MBPS. נ.ב בזמן בדיקת המהירות - הקליטה הייתה מלאה.) עריכה : בנוסף - פינג של 200-300 לירושלים :s05: יש ברשותי SENSATION 4G שעודכן לפני כמה ימים לICS מקורי של T-MOBILE. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש מצב שהפלאפון(המכשיר עצמו)הוא הבעייתי במקרה הזה? אפשר לעשות משהו עם המכשיר על מנת לשפר זאת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card

10. Started by 3pac,

בינתיים הכי אהבתי את Archos 5 (תמיכה בWIFI, קבצי mvk). הכי חשוב לי זה לראות סדרות/סרטים ולגלוש קצת באינטרנט עכשיו כשאני לא הרבה בבית. שתהיה לו תמיכה בכתוביות, סוללה חזקה ואיכות שמע טובה. מה אתם ממליצים לי?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by miro,

שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by mrraz,

אני קורא ספרים באנגלית ופה ושם נתקל במילים שלא מכיר. חשבתי לקנות תרגומון כזה מישהו מכיר ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by axon,

יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by theyoyo,

אני מעוניין לרכוש את הסוללה הנ"ל http://www.dx.com/p/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-311565#.VA1r_PmSw0I היה לי ניסיון לא טוב עם סוללת Romoss מזויפת עם חצי מהקיבולת, הביקורות על הXIAOMI יחסית טובות והמחיר הגיוני. קיימים זיופים כמובן גם לסוללה הזו אפשר לסמוך על כך שהסוללה מקורית (DealExtreme)? ובמידה ואכן מקורית מה תהיה הקיבולת האפקטיבית שאני אקבל מהמכשיר (בmah)? ביקורת http://www.hardwarezone.com.sg/review-xiaomis-10400mah-mi-power-bank-review-and-teardown-s14-crazy מפורטת על המוצר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by dani44,

כיוון שהפלא שלי כבר הולך ללכת לעולמו אני בחיפוש אחר פלאפון אחר,אני מחפש משהו סטנדרטי ודי טוב ובמחיר נורמלי. חבר שלי (שהוא די מבין בעסק)עשה השוואות של כמה פלאפונים ומה שמתאים לי (וגם לו) זה הHTC דיזייר. ראיתי חוץ מזה בזאפ גם שהוא פלאפון מעולה(חוץ מהסוללה שלו שזה לא ממש מעניין אותי) ורציתי לשמוע אולי עוד איזה דברים שאני לא יודע עליו ואתם יודעים. הציעו לי אותו ב: מזומן:2400 אשראי:2800 שניהם עם עברית מלאה +מגן מסך. *מכיוון שאני מחפש חנות ליד הבית ואם יקרה משהו לפלאפון אני לא אטצרך לנסוע עשרות ק"מ בשביל זה,כן המחיר הוא די יקר ביחס לזאפ.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה

19. Started by eladbu,

שלום כולם לאחרונה נתקלתי במוד שנראה דיי נחמד לנגני ה- IAUDIO X5L ה H3MOD הורדתי את התוכנה אך משום מה לא מצאתי THEMES מוכנים להורדה באתר מישהו ניסה??? ואם יש כאלה אשמח ללינק להורדה... בתודה מראש!!!

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by gkman,

אחותי עדכנה את הטלפון שלה לlollipop ומאז הוואיפי שלה (והbluetooth) לא נדלקים. אם לוחצים על ההדלקה מהקיצורים, האייקון של הוואיפי נצבע בירוק כהה אבל לא נדלק. אם מנסים מתפריט ההגדרות להדליק את הוואיפי, הלחצן (המתג הזה שלו) זז הצידה ונצבע באפור אבל גם פה הוואיפי לא נדלק. מחיפוש שעשיתי מתברר שזו בעיה די נפוצה, חלק מהאנשים טוענים שעזר להם לאפס להגדרות יצרן, (מהריקוברי) אבל זה לא עזר לנו. יש אפשרויות נוספות שלא מצאתי? או שהאפשרות היחידה היא להחזיר לkitkat? הגרסה שיש לה עכשיו היא 5.0.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Or94,

ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה. תודה רבה לכם ;D.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.