עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר ניווט שמותקנת עליו תוכנת IGO 8, שמדברת בעברית ובנאגלית כי נקנתה בארץ. גם כאשר אני בוחר את שפת הממשק לרוסית, שפת הדיבור היא עדיין או עברית או אנגלית. האם ניתן להוריד ולהתקין מאיפהשהו קבצי שפה שידבר ברוסית? תודה לעונים. נ.ב. המכשיר הוא MIO 320 אם זה חשוב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Wideblade,

שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by YohaiM,

הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי. מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6. לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים. קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח. מה שאני צריך במכשיר: 1.WLAN. 2.GPS מובנה. 3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?) 4.אמינות גבוהה. 5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם. 6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3. 7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור. 8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by IdanTs,

טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by gal555,

עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. המכשירים הטריים של סמסונג אמורים להציע זמני עבודה דומים מאוד לקודמים להם, לפחות לפי ההצהרות של היצרנית עצמה לכתבה

10. למרות ההייפ וההשקעות העצומות, בהנהלת יצרנית הציוד ההיקפי המובילה סבורים כי גאדג'טים דוגמת Humane Ai Pin ו-Rabbit R1 פשוט לא מציעים ערך אמיתי. האם העתיד של הבינה המלאכותית מסתתר בתוכנה, ולא בחומרה חדשה?לכתבה

11. Started by n00kie,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות סמארטפון כלשהו בתחילת דצמבר, וחשבתי על אחד שיחזיק לי זמן, ויספק צרכים בסיסיים של גלישה, משחקים סרטים וסתם להעביר את הזמן. המחיר לא קריטי אך חשוב שיהיה משתלם. התלבטתי בין הרייזר של מוטורולה והגלקסי נקסוס, אבל הבנתי שעומדים לצאת גם LG וHTC חדשים וחשבתי להתייעץ לפני החלטה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. סוני מציגה את מכשיר הביניים החדש שלה, ה-Xperia M4 Aqua, בתערוכת MWC לצד טאבלט הדגל החדש של החברה, ה-Xperia Z4 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אין לי כיום טאבלט ולאחר מספר שבועות של בדיקה החלטתי לקנות את האייפד. כרגע אני מתלבט בין האייר לאייר 2 בעיקר בשל הפחתת ההשתקפות של המסך. כל שאר הדברים זניחים בעיניי. כמובן שהפער בין המכשירים הוא 100 דולר כך שמדובר בסכום משמעותי. אגב השימוש הולך להיות בייתי ופחות בחוץ. קראתי שיש מסכי מט שעושים את העבודה, האם כך? אשמח לעצתכם.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מחפש נגן MP3 שיעמוד בדרישות האלו: 1. שטח אכסון גדול 2. איכות ללא פשרות 3. תמיכה בFLAC על התמיכה בFLAC אני מוכן לוותר ולעבור לMP3 ב320, אבל בשביל זה צריך שטח אכסון גדול (כמה עשרות ג'יגות) אני מעדיף לא HDD משום שאני אקח אותו גם לריצות, אבל לא נראה לי שיש פלאש בתקציב הזה. אשמח להעצות, אם אפשר אז ביותר זול. תודה :] חשבתי על האייפוד, איך האיכות שמע שלו?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. תמונות הדגמה: Clickwheel - מוכר מנגני ה-iPod לדורותיהם. התחיל בדור הראשון כגלגל פיסי, עבר בדור השני והשלישי לגלגל מגע ומהדור הרביעי הפך כבר לגלגל מגע לחיץ. Touchpad - מוכר מנגני ה-Zen של Creative ומנגני ה-HX0 של Iriver. כולל פד מגע צר וארוך המאפשר לבצע בחירה ע"י משיכת אצבע אנכית ואף בנגנים מסויימים ניתן ללחוץ על הפד עצמו לאישור הבחירה. ג'ויסטיק Cowon - מוכר מנגניה של חברת Cowon, המוכרים בהם הם מסדרת iAudio. הג'ויסטיק כולל חמישה מקשים, ארבעה בצדדים שמתפקדים בווריאציות שונות כגון רמת ווליום ומעבר שירים ומקש בחירה אינטגרלי באמצע. למרות שברשותי Creative Zen Touch ואני שולט מצויין בתפקודו, בחרתי ב-Clickwheel מכיוון שלפי דעתי הוא הכי נוח והכי ידידותי למשתמש החדש. אז.…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818965 הבנתי שהרזולוציה שלו היא קצת נמוכה יותר ותצוגה קצת שונה בזוויות (בגלל שהמסך TFT ולא IPS), אבל חוץ מזה די דומה. דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים