גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות סמארטםון חדש. אין באמת מגבלה של תקציב, אני פשות לא מוצא משהו שעונה על כל הדרישות: IP68 in-display optical finger print reader (fast) UFS3.1 90-120hz refresh rate always on display מסך שטוח ללא כימורים בצדדים. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה. תודה רבה לכם ;D.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם קיים אפליקצייה לאייפון כמו בבילון שאני יסמן טקסט מתוך אתר ויופיע לי תרגום מאנגלית לעברית. ולא האפליקצייה tap-translate שם יש הגבלה על אורך הטקסט לתרגום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מפתח משחק חדש(בנוסף למשחק מירוץ מכוניות) שבו אתה יורה עם שוט גאן(איך כותבים את זה בעברית?) במפלצות לפני שהן הורגות אותך. את הצד הטכני יש לי, הבעיה היא שקשה לי לחשוב על המשחקיות. בעקרון אתה פשוט מכוון רובה ויורה על המפלצות. כל שתי יריות אתה צריך לטעון מחדש את הרובה(כי זה שוט גאן) כך שאי אפשר סתם לירות הכי מהר שאתה יכול. הבעיה היא שאין לי כל כך רעיון כרגע על איזה משחקיות לעשות. אני רוצה שיהיה POWER UPS, אבל איך המפלצות יהרגו אותך? האם ברגע שמפלצת אחת מגיעה אז אתה מת? באיזה קצב הם ילכו? האם הם יתנו לך מכות? בקיצור אני צריך רעיונות או דוגמאות למשחקים אחרים. אשמח אם תעזרו. הנה ווידאו אחרון שיש לי של המשחק(WIP):
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר למשחקים של נוקיה 6280 שכמובן יהיו בחינם. פעם היה iPhone-Forums אבל הוא נסגר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות סמארטפון לאחר שהסוני M2 AQUA שלי מראה סימני גסיסה ורציתי לבדוק מה נותן כיום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר, יש מגוון כל כך גדול שאני הולך לאיבוד. אז אין לי בעיה עם סינים בהנחה שהם משתלמים ומקבלים עדכונים. (שמתי עין על 5\Meizu MX4\Pro וה - Oneplus two) גם האסוס Zenphone בגרסאתו החזקה קורץ לי. חשוב לי בעיקר חיי סוללה ונפח אחסון כך שבהנחה שמדובר במכשיר שאינו מאפשר כרטיס זיכרון אצטרך שיהיה עם זיכרון מובנה של 64GB, בנוסף כל מה שקשור למוזיקה עם אוזניות (נגיד DAC איכותי) גם יהיה נחמד שיהיה ושלא יהיה גדול מ - 5.5 אינץ'. אני פתוח להצעות ואין לי בעיה להזמין באינטרנט ולהתפלל שיעבור את המכס. ובמקרה של משהו משתלם במיוחד ניתן גם לחרוג ב 100-200 שקל. בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט כולל: מסך 5" ברזולוציה של 1920x1080, הרזולוציה הכי גבוהה שראיתי בסמארטפונים עד היום. מעבד Qualcomm quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064, עם ליבה גרפית Adreno 320 זיכרון RAM 2GB אחסון 16GB ללא אפשרות הרחבה מצלמה 13MP, כולל אפשרות לצילום וידאו על 120fps, ו-HDR. מצלמה קדמית 1.9MP. מריץ אנדרואיד 4.1 סוללה : 2500mAh עובי: 8.8 מילימטר תומך ב quad band גם בטווחי ה HSDPA וגם בטווחי ה GSM, מה שאומר תאימות מלאה לתדרים בארץ. מחיר: לא הוכרז עדיין, אך צפוי לעלות כ-500$ סימפרי בארה"ב, אז אני מניח שבסין הוא יעלה פחות. מה דעתכם? אין ספק שהפרט שלו מושלם, אבל העובדה שיש לו רק 16GB אחסון יכולה לפגוע בשימושיות שלו. המסך והמכשיר מסוגלים לסרטי 1080p, בעוד שהאחסון לא נותן מקום …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיקרון, אני מעוניין במכשיר מאוד, רוצה את עצתכם. למבינים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עם מסך משופר ברזולוציית 2K, מחיר תחרותי עד מאוד ויכולות אודיו שהחברה ממתגת בתור \"Retina Sound\", גרסאת ה-Pro של מכשיר ה-MX4 מגיעה (לנסות) לזעזע את שוק הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-mx4-pro-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-