עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lidor2000,

מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יצרנית המכשירים החכמים העולה מצהירה כי תשיק בעוד כמה חודשים סמארטפון דגל חדש ומתקדם, שיבוסס על שבב ה-Helio X20 בעל עשר ליבות העיבוד לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p9000-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%99%d7%91/

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. לפי דיווחים ברחבי הרשת, נראה כי קיימת תקלה מערכתית במפעילת הסלולר גולן טלקום אשר מקשה או לא מאפשרת קבלה של שיחות נכנסות אצל חלק מן המנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלה-ברשת-גולן-טלקום-לא-מאפשרת-קבלת-שיח/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by onetwo,

שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by timac,

איך אני משנה תפונט של העברית הוא על הפנים.. ניסיתי לעדכן גרסא לא עזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by omrij,

המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by SLI/CF,

האם כוח העיבוד (על פי השערה מושכלת בלבד) של ה-iPhone 5 עולה על יכולת העיבוד של ה-S3? אם כן - אז איך זה יכול להיות שה-S3 יותר טוב מה-HTC One S בכוח העיבוד הרי ה-HTC One Sמבוסס על A15 כמו ה-iPhone 5? אם לא - אפשר הוכחות?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by gilboag,

מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?

12. Started by emil57,

מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Roshos,

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הדרישות: 4 ג'יגה לא פחות אפשרי קצת יותר,סוללה חזקה,יחסית קל,איכות שמע טובה,למוזיקה אין לי צורך בוידיאו או תמונות תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש איזה דרך לבצע גיבוי של כל המידע של התוכנות, הגדרות, save games וכדומה? אני לא מדבר על nandroid, אלא גיבוי של המידע עצמו. אני רוצה להחליף טלפון ולא רוצה לאבד את ההתקדמות במשחקים. אין לי בעיה להוציא כמה דולרים אם זה חוסך התעסקות מיותרת. רצוי גם ללא ביצוע root, כי אני מחליף את הטלפון במסגרת אחריות.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

רובנו שמענו, לפחות במעורפל, על מערכת ה-GPS. מערכת לויינית שמאפשרת לנו לנווט ולדעת את מיקומנו בכל מקום בעולם. אם לצורך ניווט מטוס, או לצורך השלכת פצצה חכמה על האוייב, בדיוק מדהים, כמעט בכל מקום על כדור הארץ וגם בחלל. אבל איך זה עובד? מערכת ה-GPS מורכבת משלשה מקטעים: הלויינים, תחנות הקרקע של ארה"ב השולטות על הלויינים ומוצאות את מיקומם, הלויינים עצמם ,ומקלטי ה-GPS בהם משתמשים כדי למצא את המיקום. במערכת ה-GPS קיימים 24 לויינים פעילים, ומספר לויינים נוספים כגיבוי. בכל אחד מהלויינים שעון אטומי ומקלטים-משדרים לצורך תקשורת עם הקרקע ושידור אותות ה-GPS. הלויינים ידעו את מיקומם בכל שלב (וישדרו אותו - נגיע לכך מאוחר יותר) ע"י מדידות שנעשות באופן רצוף על באמצעות תחנות קרקע, …

• 29 תגובות
    • 42.4k צפיות
  17. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  18. ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה

19. אני מעוניינת לרכוש מחשב כף יד ואני מתלבטת בין שני המכשירים של asus 696 או asus 639 . מבחינת התקציב שניהם פחות או יותר אותו מחיר (הבדל זניח). אני יודעת שצורתם שונה במקצת אך מה עדיף מבחינת איכות ,פחות תקלות ,קליטה טובה של gps ,זמן סוללה,ואריכות חיים. בקיצור אם יש לכם אפשרות לציין הבדלים בין המכשירים ולבסוף לתת המלצה מה עדיף ?. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by arad gonen,

שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nim901,

אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by redead,

יש לי נוקיה 6500S ואין בו GPS פנימי אבל הבנתי שאפשר דרך האינטרנט של הטלפון להירשם לשרות GPS .. זה שווה משהו הדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KF,

כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה

25. Started by shein25,

היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.